Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Je rok 1924, dva roky po Epsomském derby. Tommy navenek pořádá dostihy a prodává auta. Tajně pracuje pro Winstona Churchilla. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čím víc PB zasahují do vyšších kruhů, tím víc je seriál strhující. Zatím se tedy určitě jedná o nejlepší sérii. Rusové, Angláni, otec Hughes a jeho linka s Charliem, Arthur, Alfieho monolog v 6. dílu tnoucí do živého a závěrečné zúčtování. A skvělý Kilián. Opravdu nevím, co vyzdvihnout dřív. Jediné minus je absolutně nesympatická herečka Poll - nyní po botoxu, takže se z ní chce zvracet. Zato vývoj tě své kreténky zahrála perfektně, to je fakt. Čtvrtá série bude mít co dělat, aby se třetí alespoň vyrovnala. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria a obchod s Rusmi sa odohráva ako na hojdačke. Slabé epizódy striedajú tie najlepšie, čo Peaky Blinders doteraz ponúkli. Dej je v tretej sérii oveľa viac zameraný na vykresľovanie povahových čŕt postáv a ich postupného prerodu ako na atmosféru Spojeného kráľovstva 20tych rokov. Vďaka poslednej epizóde som chcel dať hodnotenie 5 *, ale najmä úvodná epizóda a čas ktorí traja z bratov strávili v rezistencii ruského veľvyslanca ma presvedčil, že k dokonalosti Peaky Blinders ešte stále niečo chýba. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně silný díl, co se emocí týká, ale příběhově je silnější než druhá série. Líbí se mi zapojení Rusů do příběhu, všechny ty intriky, podvody a pletichaření. O tomhle celý seriál je a je fajn pozorovat Tommyho jak se díl od dílu snaží všechny přechytračit. Nejlépe hodnotím poslední díl, hlavně konec, kdy nejen mě ale i ostatní rodinné příslušníky Tommy dostal. To co se stalo jsem vážně nečekala. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabších 90%. Líbilo se mi to o něco méně než předchozí série. Krapet se změnilo místo, poměry, šláplo se do mezinárodních vod. Bylo to komplikovanější a propletenější než dříve. Taky bych řekl drsnější a temnější. Což jsou vlastně všechno pozitiva, ale nezapůsobilo to tak na mě jako předchozí řada. Každopádně pořád se drží perfektní atmosféra, výborný soundtrack a Tommyho nejde mít nerad. A začal se mi konečně zamlouvat i Arthur, takže další postava k dobru. Takže pořád jedeme na skvělé vlně. Howgh! ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačne asi najslabšia séria a už to ide dole vodou. Ubudlo akcie a celé sa to viac zameriava na nejaké vzťahy, ktoré mňa osobne veľmi nebavia. Netuším kedy, ale stále to neprekročilo svoj tieň a nejako ma to nechytilo, aj keď som už tento seriál začal pozerať v originálnom znení na službe netflix. 3* ()

Galerie (195)

Zajímavosti (8)

  • Když si Thomas (Cillian Murphy) sedne v 9. minutě ke stolu, tak si vytáhne cigaretu. V dalším střihu už ale pije ze sklenice a kouří. (Duoscop)

Reklama

Reklama