Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Je rok 1924, dva roky po Epsomském derby. Tommy navenek pořádá dostihy a prodává auta. Tajně pracuje pro Winstona Churchilla. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabších 90%. Líbilo se mi to o něco méně než předchozí série. Krapet se změnilo místo, poměry, šláplo se do mezinárodních vod. Bylo to komplikovanější a propletenější než dříve. Taky bych řekl drsnější a temnější. Což jsou vlastně všechno pozitiva, ale nezapůsobilo to tak na mě jako předchozí řada. Každopádně pořád se drží perfektní atmosféra, výborný soundtrack a Tommyho nejde mít nerad. A začal se mi konečně zamlouvat i Arthur, takže další postava k dobru. Takže pořád jedeme na skvělé vlně. Howgh! ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukám, že jsem jeden z mála, kdo je se třetí sérií Peaky Blinderů spokojenější než s tou předchozí. Ve dvojce mi už poměrně iritoval inspektor Campbell a netrpělivě jsem očekával jeho odchod. Ve trojce se sice neobjeví nijak pamětihodný záporák, veškeré pletichy s ruskými konkurenty jsou ale poutavé a nenajde se díl, který by mě nezaujal. Je to ale pořád jen předzvěst té geniální čtvrté sezóny. [viděno na Netflixu] ()

Reklama

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"There you go ladies, made in fucking Birmingham!" _____________ Už prvá a druhá séria boli miestami celkom konverzačné a pomalé, ale o sérii č. 3 to zatiaľ platí asi úplne najviac... Mám pocit, že akcie miestami trošku ubudlo, ale inokedy sa zase vyšvihla na naozaj nevídanú a ohromne vysokú úroveň, ale aj mi príde, že jej v tejto sérii mohlo byť o niečo viac... Ak by sa počet akčných scén aspoň o trochu zvýšil, neprišla by mi táto séria úplne naťahovaná, avšak to sa nestalo a preto sa párkrát naozaj vliekla... Avšak vyzdvihnúť musím perfektnú kameru, ktorá je zo všetkých sérií zatiaľ najlepšia a myslím si, že práve tretia kapitola Peaky Blinders ponúka doposiaľ najdokonalejšiu audiovizuálnu kombináciu... A to je jedna z mála vecí, ktoré by som v tejto sérii nazval skutočne bezchybnými (herci a soundtrack sú stále rovnako vynikajúci) – prvýkrát sa dokonca stalo, že sme tu nemali ani žiadneho výraznejšieho záporáka. Rusi síce boli obstojní (a k tomu ešte aj poriadni úchyláci, tak ako to má byť, kto videl piatu epizódu, ten pochopí 😅😈), ale podľa mňa by to chcelo niečo viac... Som naozaj zvedavý na Adriena Brodyho v štvrtej sérii... Tejto sérii dávam 7,5 prekliatych zafírov z 10, verím, že latka teraz o poriadny kus stúpne... "What fucking line am I supposed to have crossed?!" ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozdávání vyšších karet rodině Shelby očividně prospívá a stoupání v potravinovém řetězci jakbysmet. Přirozený růst v technické kvalitě díky diváckému úspěchu předešlých epizod je samozřejmostí a tak se dočkáváme ve třetí sérii vpravdě famózní gangsterky, podané na seriálové poměry ve velkém stylu. Bude velmi zajímavé sledovat kam dál. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria a obchod s Rusmi sa odohráva ako na hojdačke. Slabé epizódy striedajú tie najlepšie, čo Peaky Blinders doteraz ponúkli. Dej je v tretej sérii oveľa viac zameraný na vykresľovanie povahových čŕt postáv a ich postupného prerodu ako na atmosféru Spojeného kráľovstva 20tych rokov. Vďaka poslednej epizóde som chcel dať hodnotenie 5 *, ale najmä úvodná epizóda a čas ktorí traja z bratov strávili v rezistencii ruského veľvyslanca ma presvedčil, že k dokonalosti Peaky Blinders ešte stále niečo chýba. ()

Galerie (195)

Zajímavosti (8)

  • Když Arthur (Paul Anderson) vyjde ze sprchy, tak se mu v různých záběrech mění účes. (Duoscop)

Reklama

Reklama