Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že Hotelu Transylvánie se začíná dařit... Dracula konečně ustoupil ze svých striktních zásad ubytovávat v hotelu pouze příšery, a ten se proto otevírá i lidským návštěvníkům. Za zavřenými dveřmi krypty ale Draculu sžírají pochybnosti o tom, zda se jeho napůl lidský a napůl upíří vnuk Dennis vůbec někdy stane upírem. Když tedy Mavis ve společnosti Johnnyho vyrazí na návštěvu lidské části příbuzenstva - na které ji ostatně také čeká nejedno překvapení - požádá "Děda" Drac o pomoc své přátele Franka, Murrayho, Waynea a Griffina a společně Dennisovi nachystají "kurz pro strašidla". Nemají ale nejmenší tušení, že se k návštěvě své rodiny v hotelu chystá také Dracův rozmrzelý a velmi, velmi, velmi staromódní otec Vlad. Když se tedy Vlad dozví, že jeho pravnuk není čistokrevný upír - a ještě k tomu teď do Hotelu Transylvánie mohou jezdit i lidé - nastane mela, ze které by dost možná i upírovi ztuhla krev v žilách. (Falcon)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (369)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Ze dvojky mám naprosto totožný pocit jako z jedničky - přebarevná veselá záležitost a trhanými pohyby jednotlivých postav, bez psychologie či hlubší myšlenky (ne, ústřední motiv špičáků pro mě není dostatečně hluboká myšlenka). Co je ale ve dvojce Hotelu Transylvania mnohem lepší, je děda Vlad, prastarý upír, který pohrdá lidi. Jop, to je za mě sázka na jistotu a Vladovi přihazuji jednu hvězdu navíc. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Mavis nám porodila a začíná mít hysterický strach o své dítě. Dokonce tak že se chce odstěhovat z Drákulova hradu a odebrat svého syna Denise od dědečka Drákuly který ho tak miluje. Drákula tak musí udělat z Denise upíra. Jo jasný ta dějová kostra nezní úplně lákavě ale když se na to koukáte jako animovaný film je to lepší. A hlavně je to asi to nejlepší co z hlavy Adama Sandlera přišlo. ()

Reklama

panMartin 

všechny recenze uživatele

Opět vtipná pohádka navazující na předešlý film. Druhý díl stejnojmenného filmu, překvapil tím, že jeho kvalita minimálně rovná kvalitě prvního filmu, což se u mnohých pokračování nezdaří. Nemůžu si pomoct ale bavil jsem se a smál, ty vedlejší postavičky to tak hezky vyplňujou. Je to zábavné, rychlé, dost barevné vtipné a i dojemné. Prostě super odreagovací animovaná komedie pro dospělé a pohádka pro děti. Ve filmu bylo jasně vidět, kdo hlavně sponzoroval výrobu tohoto díla, Sony. Fakt hustá zábava. Nemohu nic jiného, než doporučit. Český dabing tentokrát nesklamal. BLOBÍK byl nejlepší. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Opět vydařená taškařice, která je sice pro děcka, ale najdeme tam i dost fórků pro dospělé. A celkově je tam tolik různejch detailů a vtipnejch detailů, že se to snad na jednou ani nedá všechno zaznamenat. Koukám, že podobnej komentář jsem dal i prvnímu dílu. Tím spíš je vidět, že kvalita se mu lehce vyrovná. Vsadim se, že zakrátko nebudu vidět mezi oběma dílama rozdíl a nebudu vědět, co se ve kterým stalo. Ale v hloubi duše budu vědět, že obojí byla zábava... ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Druhý díl se nese ve stejném duchu jako jeho předchůdce, avšak je zde až moc product plecementu, který mě osobně docela dost vadil. Příběh je opět takový nemastný a neslaný, nicméně ve světle povedených gagů, který celý film provází, to není zas až tak velké mínus. „Baby proofing a guillotine? So you cut your finger off. It's part of the fun.“ ()

Galerie (58)

Zajímavosti (18)

  • Príbeh filmu sa odohráva sedem rokov po prvom dieli a vek hlavných postáv je nasledujúci: Dracula má 539 rokov, Mavis 125 rokov a Jonathan má 28 rokov. (MikaelSVK)
  • Dennis sa narodil v piatok trinásteho. (Astonko)

Související novinky

Druhé To má scenáristu

Druhé To má scenáristu

11.09.2017

Nejspíš jste si všimli, že horor To o víkendu vládnul kinům. Adaptace slavného románu vydělala za první víkend v USA 117 milionů dolarů, čímž pokořila rekordní zářijový otvírák Hotelu Transylvánie 2 … (více)

Reklama

Reklama