Reklama

Reklama

Kameňák 4

  • Slovensko Kameňák 4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policejní náčelník Pepa se stal starostou. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše. Jejich první společnou misí na radnici je založení městské policie. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal, čímž konečně stoupl v očích své ženy. Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb. V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza zalévá své marihuanové bylinky známým Modrým pramenem, který povzbuzuje chuť na sex. Když si ubalí jointa z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. V Kameňákově vyrůstá i další parta výtečníků, ti nainstalovali do dívčích sprch webovou kameru a vsází se, která z dívek nemá oholené intimní partie. Celou kameňákovskou společnost doplňuje několik romských občanů, kteří mají zájem o měděné trubky z okapů. Pepa prostě nebude mít jako starosta lehký život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (646)

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byl ale výblitek. Mohla jsem přepnout na jiný program a nebo se věnovat jiné činnosti, ale rozhodla jsem, že tenhle film dám až do konce. Nezasmála jsem se ani jednou a to už je vážně co říct. Všechny fórky mi přišly příliš suché a spíše trapné než humorné. Jediní, kdo se zřejmě skvěle bavili, byli asi jen zúčastnění herci. Ten konec všemu nasadil korunu, definitevně. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kdybych filmu z nějaké série udělil odpad, tak již další pokračování nikdy neuvidím, protože by to byla ztráta času. Zdejší vážení kritici však do Kameňákova vyrazí i se stým odpadem nebo ho alespoň udělí od zeleného stolu. Sláva jim. Já jsem však pro každou návštěvu Kameňákova nějakou tu hvězdičku našel a tak jsem se tam vydal znovu. Bylo tam stejně trapně jako vždy, ale poctivě jsem si dělal čárky pokaždé, když jsem se zasmál - pětkrát a to nepočítám ještě nějaké to pousmání. To je na filmově odepsané městečko celkem slušné. ()

Reklama

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Jako dobrovolný, přátelský a mnohokrát zodpovědností oceněný asistent mentálně retardovaných dětí speciální školy, jsem se jednou rozhodl si se čtyřmi dětmi, které mám ve svých volných chvílích na starosti, udělat příjemné říjnové odpoledne tím, že si zajdeme do kina na nenáročnou komedii z našich luhů a hájů. Děti jsem teple oblékl, protože venku už je přeci jen chladněji a společně jsme nadšeně vyrazili. V kině jsem je, rošťáky jedny moje, vybavil lízátky, popcornem a coca colou a šli jsme se posadit. Samozřejmě jsem předtím navštívil profil filmu, ale hodnocení jsem nepřidával žádnou váhu, neboť jsem věděl, že většina zdejších hodnotících jsou upjatí kreténi... nejsou! Již v prvních minutách mě přepadl ledový pot, valící se po mém obtloustlém zpoceném těle. Dostavila se mi neuvěřitelná úzkost a hrůzou se mi ježily chlupy v rozkroku. Vítek s Honzíkem zatím jen vydávali skřeky dinosaurů a vzájemně si vylupovali šušně z nosu, které pinkali na pleš před námi sedícího staříka. Z té čiré trapnosti, která z plátna sálala tak silně, že mi ve vzduchoprázdnu vlála patka, ve mně vřely všechny tělní tekutiny a pomalu se draly do mých střev. Monika si nepřetržitě sahala přes teplákovku do rozkroku a Markéta si po obličeji rozmazávala její sliny. Abych se začal urychleně soustředit na něco jiného, pleskl jsem přes xicht pterodaktyla, který začal hlasitě vyzývat k boji vysokorychlostní letouny. Propadl jsem panice! Morávková nechtíc polehoučku topořila mé genitálie zrovna ve chvíli, kdy se mi Markéta posadila na klín, protože už nemohla nadále čichat kundí odér své přisedící kolegyně. Mezitím mi v análu projíždělo hovno tam a sem a Vítek dostal epileptický záchvat. Jako rodilý záchranář jsem dokázal bleskurychle zareagovat a s chladnou hlavou jsem odhodil Markétu na stěnu, načež začala krvácet z hlavy a omdlela a já mezitím bojoval o život mrtvého mentála Vítka. Honzík s Monikou utekli zadním vchodem za doprovodu autentických zvuků strategického bombardéru B-52 a já se nečekaně posral. Pro všechny méně chápající mentálně postižené retardy: nechoďte na tento film! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hm. Tak tady je to hodnocení trošku přepálený. Opět se hodnotí to, co Kameňák představuje a ne to, co se odehrává na plátně či obrazovce. Netvrdím, že čtyřka je nějakou nadprůměrnou zábavou a pořád mi přijde šílený, že podobný filmy patří u nás k njnavštěvovanějším, ale marná sláva. Ze všech Kameňáků je tenhle nejlepší a to zejména díky několika fakt povedeným fórům, kterým se zasmějete i když do filmu jdete s přesvědčením, že váš inteligenční koeficient musí podobnou zábavou pohrdat. Možná, že kdyby si to někteří připustili, ocitl by se film v modrých číslech. Zábavní jsou i cikáni, opakující ty nejprovařenější topinkový fórky. Hláška o jednom jejich soukmenovci, kterej je pro prachy schopnej udělat cokoliv, třeba i pracovat, má svoje kouzlo. Takže 30% a z mýho pohledu docela překvapení. ()

Peytl

všechny recenze uživatele

Plameňák. Hudba, haha, Walda gang...přes vydru a upíra až k nechutnému, zvratkyvyvolávajícímu a duše zachraňujícímu panu Pompeje, kterýžto dělá ostudu mému rodnému městu. Snad jen štěští, že ta Lucie je jen Černá...jinak samá lepší společnost a štětky z ulice, že, Švejku? POMpeje, koho mi to, kurva, připomíná...zapracuji na tom , a pak všem povím ftípek, že se prochčijete jak sněhuláci. Jo, a kdo mě smaže, dostane přes nozdry trámem s hřebíkem. Rezavým...ne trámem, hřebíkem. Ty voe, rezavým hřebíkem...ale co bych to vysvětloval intošům, no ne? ()

Galerie (78)

Zajímavosti (27)

  • Natáčení probíhalo pouze 16 dní. Standardně se přitom celovečerní film točí okolo 25 dní. Poslední klapka padla 19. června 2013. (ČSFD)
  • Zdeněk Troška se v rozhovoru vyjádřil, že se nepodílel na čtvrtém dílu z toho důvodu, že je tato série už pro něj zcela uzavřená. Také se prý vždy řídil u filmů heslem "třikrát a dost". (SidneyP)
  • Roli asijského číšníka ztvárnil exotický hudebník Marcus Tran, v té době mimo jiné kytarista kapely Walda Gang, jenž ve snímku ztvárnila koncertující skupinu a její plakát má se svém pokoji postava hraná Vincentem Navrátilem. (Olík)

Reklama

Reklama