Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špičkoví iluzionisté ze skupiny Čtyři jezdci (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco a Lizzy Caplan) se vracejí ve svém druhém dobrodružství, aby na svém celosvětovém turné předvedli kousky přesahující hranice lidského chápání a posunuli hranice jevištních iluzí do nových výšin. (Freeman Ent.)

Videa (15)

Trailer 5

Recenze (474)

hrona 

všechny recenze uživatele

Tak tedy, Podfukáři 2 celkem zklamání. To, na čem byla postavena jednička, gradace do vyvrcholení finále, byl pro mě jeden veliký Uau efekt. Dvojka, strašně vaří, nezačíná to špatně, snaží se porovnat k předešlému, ale čím více se film blíží ke konci, je to čím dál více ulítlé a dost přitroublé. Finále celého filmu je až tak moc okaté, že ho prohlédne i 10leté děcko. Trošku mi film připomněl Cimrmanouv hru ( Ty nejsi má teta, tetičko, Ne. Jsem tvoje vzdálená snacha, Nedělej si výčitky, milý synu. Já totiž nejsem tvůj otec. Jsem tvůj syn ) Co se týče výkonů. Herci klasicky dobří, přiznám se, že mi tentokrát dost vadila dvojrole Woodyho, na můj vkus zbytečná onanie vůči jeho herectví. No a Daniel, to je pro mě stále takové nedomrle, které zkrátka na svůj film počká, až mu pořádně narostou fousy. Další díl, už bych nepáchal. Kouzelnické filmy mám rád, ale nic se nemá přehánět. Chtělo by to zkrátka nový a neotřelý nápad. Tak tedy zkouknout Podfukáře 2 a Vichr z hor. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Dvojka sa viac tlačí do ako keby už nadprirodzených trikov a menej sa zdržuje ich následným odhalením. Najlepšou časťou filmu je pre mňa niekoľkonásobná výmena "karty". Najväčšou chybou je fakt, že keď nastane samotný záver a má teda prísť na pointu všetkých point, tak Podfukáři 2 hodia do placu nič nehovoriaci pohľad do/za/na... ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,DOSTANETE TO, CO SI ZASLOUŽÍTE! OKO ZA OKO!...“ /// Téměř rodinná skupinka dostala novýho člena (a po roce) i úkol. Věda (chvíli) poráží kouzla, připravte se na spoustu osobních vendet (do toho FBI, takže rozvětvenost jako prase – asi proto, že nejlepší trik funguje na mnoha vrstvách), naštěstí z nich v těch tunách keců vobčas vypadne i ftip. Není to brutální výjimečnost, jako jednička. Jen taková obstojná podívaná, která splní (alespoň pro jednou) svůj účel. A jestli jste zmatení…kupte si medvídka mývala! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Umím vytáhnout klobouk z králíka. 2.) Jedu jen kusy, ve kterých je Harrelson 2x! 3.) Thx za titule „playstick3 a Filiman“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Za mne kvalitní sequel na obdobné úrovni prvního dílu. Plusem je Daniel Radcliffe ( byť jsem paradoxně čekal, že bude také kouzelník, nikoliv) a svůdná Lizzy Caplan, která dodává sequelu šmrnc. Je pravdou, že příběh je místy příliš překombinovaný a chaotický, kdy má divák pocit, že se ztrácí buď on sám či režisér, ale ve výsledku to vyústí opět v parádní hru zvratů a překvapení, že si nemohu na nic stěžovat. Oproti ostatním blockbusterům Podfukáři rozhodně nepůsobí naivně a hloupě a také, kdo by čekal od filmu zaměřující se na triky, iluze a kouzla nadmíru vynikající story? To je jak stěžovat si, že v žánru Drama není akce a krev. Samotné kouzla jsou na špičkové úrovni. Highlighty jsou ve filmu dva a tím jest scéna s kartou/čipem a finální vyvrcholení čtyř jezdců, které bere intenzivně dech s podporou skvělého soundtracku. Ultimátní zábava, na kterou se skvěle kouká a dá se při ní i přemýšlet. Story 8/10, Atmosféra 8/10, Gore 0/10, Vizuál 9/10, Akce 7/10, Napětí 7/10,Humor 6/10. Zábavnost 8/10.80% ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Objevíme se, předvedeme dobře vypadající, ale fyzicky nemožné kousky, odhalíme prevíta a přitom se budeme snažit najít Oko. Nebylo už to tady náhodou? Ano, bylo. "Podfukáři 2" se motají v kruhu jedničky, vracejí do hry uzavřené postavy, a aby je okořenili, mění jim karmu a přidávají příbuzenské vztahy. Ach jo. Naprosto zbytečné pokračování naprosto zbytečného filmu, ve kterém je jediným pozitivem napůl šílený Radcliffe, kterého normálně vůbec nemusím. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně, kdy jsou jezdci zajati a vezou je v náklaďáku, je na monitorech zobrazujících pohled z kamer z auta jasně vidět, že auto jede, pak stojí a zase jede. Ovšem lidé v autě se hýbou a vrtí, jako by auto stále jelo, a to i ve chvíli, kdy na monitoru auto viditelně stojí. (Ace.A.T.L.)
  • Celosvětová premiéra proběhla 2. června 2016 v Austrálii. (Varan)

Související novinky

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

06.09.2019

Člověk by řekl, že když studiu nějaký film, obzvlášť chválená komedie, ještě navíc s asijskými hrdiny v popředí, vydělá nečekaně velký balík peněz, budou zástupci studia ochotní tvůrcům na… (více)

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Radcliffe u FBI

Radcliffe u FBI

01.08.2015

Představitel Harryho Pottera neusíná na vavřínech. Zatímco si řada herců z kouzelnické ságy stále užívá dovolenou, Daniel Radcliffe víceméně jen přebíhá mezi natáčecími placi. Ještě letos ho uvidíme… (více)

Boratova špionážní komedie našla režiséra

Boratova špionážní komedie našla režiséra

04.12.2013

Sacha Baron Cohen se dlouho poctivě připravoval na roli Freddieho Mercuryho. Jeho snaha ale vyšla vniveč, když ostatní členové skupiny Queen odmítli jeho nekompromisní pojetí i se stinnými stránkami… (více)

Reklama

Reklama