Reklama

Reklama

Log Horizon

(seriál)
  • Japonsko ログ・ホライズン (více)
Japonsko, (2013–2021), 25 h 13 min (Minutáž: 24–25 min)

Předloha:

Mamare Tóno (kniha)

Hrají:

Takuma Terašima, Jumi Hara, Nobuhiko Okamoto, Misaki Kuno, Ajahi Takagaki, Tecuja Kakihara, Emiri Kató, Hisako Kanemoto, Tomoaki Maeno, Júiči Nakamura (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Uvízli ve fantasy hře Elder Tales ve chvíli, kdy byl instalován rozšiřující balíček, a je jich třicet tisíc. Co teď? Mezi nimi je i vysokoškolák Široe, který se po této „Apokalypse“ spojí se starými známými. Společně budou muset přijít na to, jak v takovém světě žít a přežít, ačkoliv není možné, aby někdo zemřel… (Zíza)

Recenze uživatele mpet k tomuto seriálu (2)

Log Horizon (2013) 

Srovnávání se SAO se tady vyloženě nabízí a musím říct, že ve všech ohledech Log Horizon SAO předčí. Má to lepší příběh, epizody na sebe krásně navazují, jsou zde slušný bojové scény, seriál si udržuje kvalitu po celou sérii, také tu nalezneme dost vtipných situací, které neskutečně pobaví a těch superlativ bych mohl říkat ještě víc. Zkrátka a dobře výtečný anime, které jsem si zamiloval. ()

Season 2 (2014) (S02) 

Je mi líto že hodnotím, tak jak hodnotím, ale oproti první sérii má tento seriál neskutečný propad. Jedná se hlavně o to že si svou kvalitu neudržel po celou sérii a bylo tam takových 8 až 10 dílů, které bych radši vynechal, což je na 25 dílů opravdu moc velký průser. Hlavně díly o questu pro nováčky z Log Horizonu byly absolutně strašné a měl jsem co dělat abych seriál nepřestal sledovat. Nakonec to zachránil výborný závěr série, který byl spolu s prvním půlkou výborný a nebojím se říct, že překonávali původní sérii, ale ten kvalitativní propad uprostřed série byl šílený. Proto pouze tři hvězdy. ()

Reklama

Reklama