Reklama

Reklama

Už dost, šéfe!

(pořad)
  • Slovensko Tak už dosť, šéfe!
Reality-TV
Česko, 2013, 6x51 min

Režie:

Vít Klusák

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich

Obsahy(1)

Nová série návratů do podniků, jež znáte z pořadu Ano, šéfe!, společně s oblíbeným šéfkuchařem a moderátorem Zdeňkem Pohlreichem. (oficiální text distributora)

Recenze (63)

ondrula 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad by se taky mohl jmenovat "Pohlreichovy věčné návraty", "Tentokrát už opravdu naposled" aneb "Jak si Zdenda do huby nasral". První díl z památečné restaurace Bohemia je skutečně výživný, neboť představuje šílenou, hysterickou Slověnu, která zoufale potřebuje pro svůj podnik reklamu, nafoukanýho Pohlreicha, kterej se předvádí snad ještě víc než jindy a taky výbornou babku - matku bývalýho šéfa podniku, která se pro mě stala hlavní hvězdou večera. No je to ovšem stále ještě solidní zábava a pořád povedenější projekt než ostudný přehmat jménem Česko vaří s Pohlreichem. Jednu * navíc dávám za tu obrovskou brněnskou nostalgii, kterou asi pociťuje každej bejvalej brněnskej student. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Příjemné ohlédnutí za "reštykami" které Šéf v minulosti navštívil. V řadě z nich se poměry diametrálně změnily, někde k lepšímu, někde k horšímu a někde se nezměnilo nic, aneb završení bludného kruhu, či chcete-li sysifovské práce, aby nás, běžné strávníky a spotřebitele na každém rohu restauratéři zaseknutí někde v minulém režimu, neustále "neojebávali". Čest výjimkám. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Šestej díl je vyjímkou, která potvrzuje pravdilo a která dokazuje za prvé mně, že reality show nemusí být sračka, za druhé obecně, že prostě tento koncept je vyjímečnej a hlavně, že když se chce, tak je dokonale funkční a smysluplnej. Polhreich už tady hraje místy druhý housličky, ale právě v těch momentech ho nahrazují jiní, vděční, pracovití a úspěšní. Plná nutná! ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Zdenda poprvé vsadil na tah, který v naší zemi nebyl vůbec čekán a svojí zábavností si získal nejen mé srdce, ale taky hodně jiných, jenže co mělo Ano, šéfe , Už dost, šéfe postrádá. Pro mě je klasickou podívanou plnou humoru a nadšení první várka a s tou druhou se již jen tak někdy mihnu. - 5/10 - ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

V tuto chvíli jediný pořad na českých stanicích, o který když přijdu, tak si ho vyhledám, abych se podívala. Což je vlastně úspěch samo o sobě. Zatím nejsuverénnější návrat ke Kuřeti byl skvělý, jde vidět, že Zdenda opravdu některým lidem dokázala ukázat správný směr nebo aspoň rozšířit povědomí o takhle rodinných podnicích. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama