Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Recenze (42)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Občas ma chytili stavy, kedy som sa neuveriteľne smial pričom som si bol vedomí, že to čo vidím, nielenže nemá hranicu, ale je to tak značne prestrelené, že sa jedná o zvláštny mix nechutnosti a morálnej skazenosti. Pritom to ale stále dokáže byť trefné a v rámci jednotlivých dielov aj veľmi originálne a nápadité. 2.séria - 100% ()

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V druhé sérii si tvůrci evidentně ještě lépe našli a užívají si ty nejšílenější nápady, což je super hlavně díky tomu, že oproti první "testovací" sérii se dopustili mnohem méně přešlapů, které by nefungovali. Tady je to pro mě 100 % dost slabá 8. epizoda, ale jinak je tohle výbornější úlet a to i díky vážnějšímu finále. ()

Reklama

T-pack 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přestože první interdimenzionální kabelovka měla také vedlejší zápletku, tentokrát to není žádné klišé, a místo předvídatelného hřejivého ujištění, že se dva nejhorší rodiče v celém mnohovesmíru bezmezně milují, je tu Werner Herzog a jeho bezradný monolog o tom, jak lidé planety země milují své penisy. Pokud jsem považoval kabelovku v první sérii za nejslabší díl, a v této jsem ji byl schopný snést, vypovídá to myslím leccos o stoupající tendenci kvality seriálu. Epizody jako Total Rickall nebo The Ricks Must Be Crazy připomínají, že show ještě neskončila s vyvoláváním existenciální krize i navzdory svému nablblému humoru, zatímco přímočařejší díly upevňují „serióznější“ složku seriálu. Podle mě je to právě druhá série, během níž si Roiland a Harmon ujasnili, co je na Ricku a Mortym to nelepší, a začli podle toho tvořit. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přišlo mi to více odvážnější než-li předchozí série. Přijde mi, že více prostoru dostala rodina jako celek, že už to není jen o nosné dvojici. Současně si to ale udrželo výborné silné momenty (viz závěrečné vzdání se). Rick je fenomenální postava! Nejlepší epizoda byla The Ricks Must Be Crazy. 80% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna je za mnou a zatímco tu první mi nejvíce evokuje hláška: " I´m Mr. Meeseek, look at me!", u druhé je to: "Show me what you got! ". Každopádně jsem převelice spokojený, u tohoto seriálu mám naprostou jistotu v tom, že se budu bavit. Závěr druhé řady mě navíc přímo pozval ke sledování třetí série a já už se těším velice velmi. Na druhou stranu je faktem, že mě citelně zasáhla smrt Birdmana... ()

Galerie (67)

Zajímavosti (28)

  • Dan Harmon napsal scénář k této epizodě za jeden jediný den. (Hedy)
  • Několik Rickových zbraní připomíná střelné zbraně z videoherní série „Halo“, zejména Rocket Launcher (SPNKR) a MA5. (Kubaaa97)
  • Podtitul epizody Tempting Fate odkazuje na film Tempting Fate (1998), kde je mimo jiné vynalezen způsob cestování do paralelních vesmírů. (Firebug)

Reklama

Reklama