Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá oběť byla identifikována a Bosch s Edgarem jsou vrženi do zmateného světa jeho rodiny. Boschův soudní proces vrcholí a jeho milostná aférka naráží. A konfrontace s Raynardem Waitsem donutí Bosche všechno znovu promyslet. (TV Prima)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizodě jsem na protest jednu hvězdičku ubral, protože mě naštvalo, že tvůrci používají ve výborném příběhu takové nesmysly, jako když si soudní znalec vezme do levé ruky fotografii lebky, do pravé fotografii člověka a bez jakéhokoliv měření, či použití přístrojů prohlásí, že jde o tutéž osobu. To se mě dotklo. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Detektív Harry Bosch nepustí niekoho len tak do svojej hlavy, je často arogantný a ospravedlňovanie sa z neho lezie ťažko. Vysvetlenie jeho "blue religion" však naznačuje, že svoje pocity len dobre skrýva. „Toto by vás mohlo zaujímať. Vytiahli ju z asfaltu. Je deväť tisíc rokov stará. Zdá sa vám to povedomé?“ „Rana tupým predmetom.“ „A nie je jediná! Máme lebku ďalšej ženy, ktorú zabili v rovnakom čase s rovnakou hviezdicovou fraktúrou.“ „Takže v tejto oblasti bol sériový vrah pred deväť tisíc rokmi?“ „Je to dosť možné.“ Porovnávanie lebky s fotkou obete? Na počkanie? No toto, tí forenzní v Amerike majú jasnovidecké schopnosti... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama