Reklama

Reklama

Daredevil - Season 2

(série)
Trailer 1
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2016, 11 h 54 min (Minutáž: 49–61 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V Hell's Kitchen zase řádí temné síly, ale tentokrát si Daredevil musí zvolit mezi ochranou města a svých přátel. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (128)

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je snad ve všem lepší než ta předchozí. Je dějově rozmáchlejší a poutavější, temnější, vyhrocenější a hlavně brutálnější! Takto explicitní zobrazení násilí v superhrdinském filmu/seriálu se jen tak nevidí (scény mučení, střelba brokovnicí do hlavy, bodnutí nožem do rozkroku, řezání a sekání různých částí těla atd.). Vlastně to má asi jen jednu větší "chybu". Hlavní hvězdou tu tentokrát není titulní postava, ale naprosto famózní Punisher! V žádném z dosavadních "punisherovských" filmů nebyl tenhle (anti)hrdina tak drsný, nelítostný (někdy až sadistický), morálně nejednoznačný a démonický, jako právě zde. Jeho vlastního seriálu se už teď nemůžu dočkat... 90 % ()

Styxos 

všechny recenze uživatele

Elektra a Punisher úžasný. Celkově dokud to staví na konfliktu dvou likvidátorů zločinců, tak je to perfektní. Pak ale nastoupí dlouhá výplň, snaha napojit se na zbytek seriálovýho univerza, a věci kolem Ruky... drsný, temný a nekompromisní to je, ale ve výsledku toho chce ten seriál na můj vkus obsáhnout moc ()

Reklama

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osobně o něco slabší, co jednička, hlavně kvůli vývoji děje. Na konci mi to jednouše už přišlo jako přeplácaná omeleta (konec vůbec byl takový deuxový, trochu moc hollywoodský s drobet klimax shazujícím cliffhangerem) a našel jsem i pár wtf momentů a trochu nelogických uvažování, kterých se seriál doposud úspěšně vyvarovával. Absence silné záporné postavy také nepřispívá hodnocení. I tak, stále je to nadupaná zábava, herecky brilantně zahrané (Punisher, Elektra) roztahané a akční drama, kde mírně odlehčující prvek je příjemně cynický Foggy. Choreografie bitek je na nejvyšší úrovni, až je jejich častá frekvence kontraproduktivní v smyslu, že vás i malinko můžou omrzet (bitka na schodech je v 3. epizodě je top!) a to vše za přispění jinak perfektní kamery. A když je nečeho víc, musí být nečeho míň, což jde ruku v ruce s trochu řidším dějem v civilní formě a dělá podívanou mírně nekonzistěntní. Škoda. I přes docela dost výtek, jak jsem říkal, skvělá podívaná. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle má vypadát správná druhá série! Tvůrci se poučili z chyb první části a napodruhé nám servírují dokonalé dobrodružství, které je mnohem nabitější. Příběh je zajímavější a soustředí se na více postav a Elektra a Punisher dodávají seriálu novou, hutnější dynamiku. Akční scény jsou ještě propracovanější, než minule a to by se dalo říci o celé druhé řadě. Daredevil je zpátky v nejlepší možné formě a po celou dobu jsem s úžasem sledoval, co se na mě valí za komiksové blaho. Nezbývá, než tvůrcům zatleskat, neboť se jim povedlo něco neuvěřitelného a příběh i jeho staré i nové postavy vás absolutně pohltí. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kým prvá séria bola skôr 70%, než 80%, druhá je skôr 90%, než 80%. Výrazných plusov je viacero. V prvom rade, tvorcovia už vedeli, do čoho idú a čo robia a že to robia dobre a že to na prvý raz malo úspech, takže na druhý raz dostali zrejme vyšší rozpočet a hlavne voľnejšie ruky. Vďaka tomu je druhá séria miestami až jemne fenomenálna. Kým v prvej sérii, čo sa akcie týka, zaujala len chodbová scéna, tu je vynikajúca akčná sekvencia snáď v každej časti. Ďalšími veľkými plusmi sú nové postavy Elektra a predovšetkým fantastický Punisher. Za mínus by som označil stále pretrvávajúci bizarný dojem z kuriózne vyľudnených newyorských ulíc a uličiek a scenár, ktorý sa ku koncu mierne rozpadáva a na niektoré zásadné otázky neodpovedá, čo tvorcovia síce akiste urobili preto, aby si v rukáve nechali pár dobrých kariet pre tretiu sériu, ale skrátka to vadí. ()

Galerie (187)

Zajímavosti (19)

  • Velký plešatý motorkář, který bojuje s Daredevilem na konci epizody, je dobře známý MMA bojovník Dan Miragliotta. (Epistemolog)

Související novinky

Punisher dostal vlastní seriál

Punisher dostal vlastní seriál

30.04.2016

Marvelácký uberdrsňák má za sebou tři celovečerní filmy, nejvíc ale zabodoval letos ve druhé sérii Daredevila. Jak jste možná postřehli, fanoušci ihned začali volat po tom, aby se Punisher s tváří… (více)

Reklama

Reklama