Reklama

Reklama

Grimsby

  • Velká Británie The Brothers Grimsby (více)
Trailer 1
Velká Británie / Austrálie / USA, 2016, 83 min

Obsahy(1)

Nobby (Sacha Baron Cohen) má všechno, co si muž z Grimsby může přát – 9 dětí a přítelkyni (Rebel Wilson), kterou nade vše miluje. Chybí mu jen jediné: jeho mladší bratr Sebastian (Mark Strong), kterého už 28 let marně hledá. Když Nobby svého bratra konečně najde, netuší, že má před sebou nejnebezpečnějšího agenta MI6, který právě odhalil tajné plány teroristického útoku. Sebastian je však křivě obviněn a dává se na útěk. S hrůzou si uvědomí, že pokud má zachránit svět, neobejde se bez pomoci největšího blbce na zemi - svého bratra. (Falcon)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (611)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Překvapení roku! Grimsby je pro žánr Komedie obdobně podstatný a průlomový jako I Spit On Your Grave pro Exploitation. Největší komediální nářez od Drž Hubu. Cohen se zde urval z řetězů a předvádí nejlepší komediální a situační humor za celou svou kariéru. Je zde neuvěřitelná spousta narážek na filmy i herce/celebrity, našlapané gagy v intervalu každých 5 minut a scény, které vyvolají zvláštní pachuť v ústech( Nekouká se na ně hezky, ale řvete a brečíte smíchy jak nikdy) a největším kladem filmu je akce, která je tak zdařilá, že překonává akční scény i v lec kterých akčních filmech ( Svižná, brutální, drsná a neokoukaná, byť zběsile prostříhána má to drajv i říz). Třešničkou na dortu je Souboj Adkinse s Boratem, Elephant bukkake párty a cucání varlete. 100% Mám chuť zajít na Grimsbyho znova. Odvaz jak svině. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Je to úplně stejné, jako nějaká růžovoknižní veledůležitost od Rosakundy Píčerové. Samá romantika a nivé pohledy, čistá příroda vůkol, ústřední hrdinka si k závěru obkročmo nasedne na bílého prince s nářadíčkem jak od koně a odcválá na něm zapadajícímu slunci vstříc. Akorát místo princezničky máme zářný příklad předměstské lůzy, fantastické exteriéry nahrazuje humor, jdoucí na dřeň jak leukémie u kostí a když už se mrdá, tak dvoumetrákové kusy rozličných barev. No ale jak píšu, jinak naprosto stejné..... ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přestávám Letteriera považovat za režiséra. Podfukáři byli vcelku ještě snesitelní, ale Grimsby zklamal. Nebýt vynikající sloní scény, u které jsem se musel opravdu rozchechat na celé kolo, prakticky by se jednalo o nekoukatelnou záležitost. Sloní scéna se ovšem vymyká prakticky čemukoliv čeho jsme byli kdy svědky v jakémkoliv filmu. Uvažte sami. Dva chlápci se schovají před odtřelovači ve sloním stádu a to tak že vlezou do dělohy slona. Jenže co určitě nepředpokládali bylo, že ostatní samci dostanou zrovna na tu jejich slonici chuť a tak jsme svědky sloního páření se vším všudy. Úroveň vtipů, včetně tohoto je místy otřesná a Cohen to tenkokráte opravdu přehnal. Tohle alterego je jeho nejslabším. 50% PS: O půl roku později přichází šok. Cohenovka opět funguje přesně tak jak má a vše je naprosto v pořádku. 75% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Sacha Baron Cohen zachází s každým filmem o kus dál (respektive, ehm, hlouběji) a tentokrát to na můj vkus bylo místy až moc daleko (hluboko). Jenže co naplat, pobavil jsem se určitě více než u Bruna a o něco více než u Diktátora a myslím, že jednou za čas ani takováto komedie neuškodí. Můj obdiv má Mark Strong, který do toho všeho šel. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Nobby (Sacha Baron Cohen) se po 28 letech setkává se svým bratrem Sebastianem (Mark Strong), který je agentem na velmi důležité misi... Scott Adkins (Pavel Lukashenko) má pouze malou roličku a docela se ho podařilo využít. Sacha Baron Cohen pouze nehraje, ale stojí za příběhem, scénářem a produkuje. Asi nejlepší hlášku z celého filmu má Nobby: "Let me give you some advice, Ukrainian Ben Affleck. Never, ever slag off a Grimsby lass." K těm povedeným věcem patří akce, Daniel Radcliffe, Donald Trump, "The rapist" / "THERAPIST" a cedule s nápisem "Welcome To Grimsby Twin City to Chernobyl". Snímek The Brothers Grimsby má také potitulkovou scénu. IN MEMORY OF GERALD BARON COHEN 1932-2016 ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Film je věnován památce Geralda Barona Cohena 1932 - 2016. (MATADOR)
  • Slávna "slonia scéna" mala pôvodne 9 minút a až na naliehanie americkej komisie pre udeľovanie cenzúry MPAA bola skrátená na tri minúty. Film by bol s pôvodným zámerom klasifikovaný na neslávny rating NC-17, aký by sa výrazne podpísal pod tržby z amerických kín. (Paldiny)

Reklama

Reklama