Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (386)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla ukrutná hovadina. Přesto místy skvěle zábavná. Už trailer mi říkal, že u tohodle se zasměju, ale nečekal jsem nic velkého. Začátek dává jasně najevo, že tohle bude absurdní blbost, tak to prosím lidi neberte vážně. Jasně, výtečnému Zombielandu (2009) to nesahá ani po kotníky. A některý humor je už trošku na hraně. (Prsa strážnice, trampolína nebo ožužlávání zadku) Asi u třech míst jsem se smál jako, že to bylo vážné dobré a několikrát jsem se pousmál. Herci jsou sympatičtí, i když neznámý. Logan Miller háže každou chvíli nějakou vtipnou hlášku. Takže jo, já se docela bavil, ale znova bych to vidět nepotřeboval. Je to přesně takové jako očekáváte, třeskně ujetá filmová hororová jízda plná zombie, krve a přiblblého humoru. Nic víc, nic míň. (60 %) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Jak se dnes ukázalo, věk se na mě ošklivě podepsal, a já už si tak neumím některé záležitosti užít takovým způsobem jako před lety. To se týká i tohoto filmu, u jehož reprízy se sešla má nechuť k uniformovaným dětským organizacím s tím faktem, že mi mnohé zdejší humory už nedokázaly zvlnit ret natož rozechvět bránici. I tak se i dnes našly ve snímku momenty, které mi přišly vtipné, některé krkolomné způsoby odživotnění nemrtvých byly vskutku vynalézavé a dlohonohé krasavice ustřelující hlavy dvanáctkou brokovnicí mě zjevně berou. No, abych to nekomplikoval, i dnes jsem se ještě u filmu slušně bavil, jen mi bylo líto, jak se tvůrci dostávali s humorem mimo mou komfortní zónu a jak sklouzávali ke klišoidům a patosoidům. To byly hlavní důvody, pro které jsem snížil své původní hodnocení, ale kdybych šel pod tři kousky, nebylo by to ode mě fér. / Poučení: Než vypukne zombie apocalypsa, nauč se texty písní Britney Spears. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá na takový poklidný rodinný filmeček, ale záhy se to velice rychle změní. Nastupují nám zombíci a zvrtne se to ve fakt dobrou komedii. Já jsem se opravdu dobře pobavil, dost jsem se nasmál a to i u těch akčnějších a hororovějších scén. Také se mi líbilo, že se příběh věnoval teenagerům, Tye Sheridana už z pár filmů znám a je to sympatický herec. Potěšila také postava Logana Millera, především scéna s tou policistkou, co jí vykoukly kozy v tom plotě :-D A třešničkou celého filmu je nádherná Sarah Dumont. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem u tohoto filmu cítil nadšení podobné, jaké jsem měl od Soumraku mrtvých. Jenže zatímco jsem si ze Soumraku mrtvých udělal osobní zombie kult, tak Skautův průvodce zůstal někde na půli cesty z čerstvě rozjetého zombíka. To, že to není zase takovej krvák, mi na jednu stranu nevadilo. Jenže film občas zaúřadoval nějakou chuťárnou a vytvořil tím dojem nulové jednotnosti a brutální nestálosti. Vlastně nevím, jestli to byla nápaditá komedie a nebo lehký slasher. Z obojího si to vzalo něco, ale ve výsledku nic. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tahle zombie komedie určitě patří do žánrové TOP3. Z počátku jsem se obával, aby film nesklouzl k fekálnímu humoru a ohraným sexuální vtípků, ale v tomto případě byly mé obavy liché. Ne že by sexuální narážky chyběly, ale nebylo jich tolik a navíc byly, dá-li se to tak říci, vkusné. Jinak Landon servíruje hromadu gagů, které mají na to stát se kultovními, hromadu vybuchujících hlav, hektolitry stříkající krve, nebo třeba nemrtvého jelena a penisovou scénu, při které si člověk zakřičí "Wau" i "Jau". Casting tady nebyl zase až tak důležitý, ale i ten se povedl. Takhle by to šlo. 85% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Po srážce s jelenem zvíře krvácí z břicha na silnici, když však Kendall (Halston Sage) podotkne, že jelen zmizel, není na silnici ani kapka krve. Když pak Ben (Tye Sheridan) řekne o zmizení mrtvého jelena Carterovi (Logan Miller), je na vozovce velká kaluž krve. (hansel97)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedná scéna. (Johnny.ARN)
  • V úvodní scéně, kdy skauti recitují svou přísahu zvedne Carter (Logan Miller) levou ruku, když však kamera zabere Cartera z jiné stranym má zvednutou pravou ruku. (hansel97)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama