Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (386)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Neksutečná komediální darda, která strčí hravě celý Zombieland do kapsy.Začátek sice vypadal dost křečovitě a když sem viděl tvář Davida Koechnera bál jsem se, jelikož to je vlastně chodící maskot amerických průměrných a podprůměrných fekálních komedií a opravdu sem byl navážkách, jestli nebudou Skauti jen další bezduchou a trapnou pubertální komedií, ale díky bohu režisér věděl co dělá.Po dvaceti minutách najede kanonáda výtečných vtipů, hlášek, odkazů, parodických scén a překvapivě výtečné akce.Scouts Guide to the Zombie Apocalypse je překvapením roku a pro mě jendoznačně nejlepší komedií.Místy sem se doslova dusil smíchy a tleskal, jak i fekální a nechutný humor může být v dobrých rukou prostě zatraceně vtipný.Navíc Sarah Dumont, Halston Sage a deputy porno star Missy Martinez dokonaly dokonalé dílo Zombie zkázy.Ještě sem neviděl pár snímků, které do konce roku už zřejmě nedám, ale za mě je tohle top komedie roku 2015.95%. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2016] Ten pocit, když jste chodili do skauta… Nejlepší film o skautingu ever! A překvapivě na mě tahle teenagerská komedie fungovala od začátku do konce. Na zombie horor tam bylo dost svěže zahnilejch nápadů (cumlání zadku bezzubou zombie babčou) a asi ještě nejsem tak starej, aby mi puberťáci v hlavních rolích přišli trapní. Hlavně si dejte pozor na jeleny :) A otrlecký titulky jsou skvostem nedozírné hodnoty. Přeložit „I would fuck her so hard“ jako „Tak tohohle bobříka bych rád plnil celou noc“… Nádhera :) Hledejte na titulky.com. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tahle zombie komedie určitě patří do žánrové TOP3. Z počátku jsem se obával, aby film nesklouzl k fekálnímu humoru a ohraným sexuální vtípků, ale v tomto případě byly mé obavy liché. Ne že by sexuální narážky chyběly, ale nebylo jich tolik a navíc byly, dá-li se to tak říci, vkusné. Jinak Landon servíruje hromadu gagů, které mají na to stát se kultovními, hromadu vybuchujících hlav, hektolitry stříkající krve, nebo třeba nemrtvého jelena a penisovou scénu, při které si člověk zakřičí "Wau" i "Jau". Casting tady nebyl zase až tak důležitý, ale i ten se povedl. Takhle by to šlo. 85% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Což o to, nápad je to sám o sobě originální, herci hrají dobře, kamera, střih, načasování fungují, a i když jde zas o teenagery, chovají se postavy docela normálně a uvěřitelně, což je co říct, protože žánr parodie (který by tady měl být uveden spíše než komedie) svádí k tajtrlíkování. Ale překvapivě mě to moc nebavilo, První půlhodina je vážně vleklá nuda k uzoufání, a i když se to potom rozjede, pořád se střídají skvělé fórky s vyloženě trapnými až nechutnými (skvělým fórkem myslím např. zpívání písničky Britney Spears se zombíkem, trapným ožužlávání zadku bez protézy nebo držení se zombie za penis). Docela mě potěšilo, že tlustý kluk není za pitomce, jak to často bývá, ale vlastně nejchytřejší z nich, který často ostatní vytáhne z bryndy (i když občas je svou nešikovností i do nějaké dostane, aby byla legrace). Jinak nevím, dalo se z takového nápadu podle mě vytřískat víc, takhle to vypadá jako sled nápadů, které si po ránu před školou na tabákové narychlo kluci vymysleli, Btw, zombie kočky mi připomněly Critters. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Skautův průvodce zombie apokalypsou zavání už jen podle názvu neskutečnou šíleností, kterou tento film bezpochyby je. Trojice skautských kámošů na život a na smrt se společně s blonďatou fešandou snaží probít hordou zombíků, přičemž jde mnohdy o vskutku kuriózní příhody plné krve, prostřelených hlav, ocucaných zadků a urvaných penisů. Ve výsledku jde o svižně natočených devedesát minut, během kterých se tvůrci opět nevyhnuli do očí bijícím klišé dialogům a scénám, ale to vem čert, jelikož jsem byl i přesto pobaven (a místy lehce zhnusen). Zkrátka film, který žánru hororové komedie nedělá až tak velkou ostudu a hodí se na zaplácnutí volného večera, ale kvůli pár lekačkám rozhodně nejde o žádnou oddychovku. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Původní název filmu byl Skauti vs. Zombies. (willy1)
  • Píseň, co začne hrát v Bentley, aby odlákala zombie, je „Crank That“ od Soulja Boy. (Yoshimitsu)
  • Zhruba v čase 10:20, kdy se auto srazí s jelenem, se rozbije přední sklo na straně řidiče. V dalších záběrech je ale rozbité sklo u spolujezdce. (masekjc)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama