Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (386)

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

Zombie zpívající song Britney Spears by měl vidět každý :-D. Ujetou zombie apokalypsu se skauty a dokonalou Sarah by měl vidět každý. Kde je víc takových zábavných jednohubek? --- Rozpočet / výdělek / rozdíl / počet dní odehraných v kinech: $15 / ??? / ??? milionů / 21 dní < ?,?? > násobek rozpočtu. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Konečne po dlhšom čase teen hororová komédia, ktorá má ambície zabaviť aj staršieho diváka. Šialené a uletené. Niektoré scénky sú tak bizarne hlúpe, až je to vynikajúce, mal som čo robiť aby som výbuchy smiechu držal ako-tak na uzde. Ale nie vždy sa to podarilo, napr. scéna s penisom mi ostane v pamäti hodne dlhý čas. Ešte šťastie, že máme skautov, poslednú líniu obrany planéty Zem. Lord Powell by mal zo snímku veľkú radosť. 80/100 ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Takovou spoustu výborných hlášek a gagů nelze vstřebat najednou, tenhle film si žádá brzké repete. Hodně velké a příjemné překvapení, gejzír vtipných nápadů, originální pojetí zombií, akcí nabušený děj, nepolevující tempo až do samého konce, absence byť i sebemenší trapnosti, dobrá muzika, sympatičtí herci... Až na chvilku se stroboskopem a skákající kamerou žádné vážné (ani nevážné) mínus, tedy minimálně 90%. Nejlepší momenty: Celý začátek s uklízečem, zombiejelen, zombiekočky, bezzubé žvýkání zadku... ale ne, bylo tam toho vážně hrozně moc. I všelijakých roztomilých drobností - třeba že když zarazíte zombiemu do hlavy rozbitou flašku, tak z jejího hrdla poteče "malinovka", to by mě asi nikdy nenapadlo... / No, po druhý projekci už z toho tolik odvařenej nejsem, asi jsem měl prve na tenhle film nějak výjimečně vhodný rozpoložení. Ale vtipný a pohledný to je, to jo... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $3,703,046Tržby Celosvetovo $14,860,766Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ vydarená zombii haluz, ktorá využíva svoj potenciál plnými dúškami a dokonca herci vo svojich úlohách neprehrávajú, nemá to nejaké zbytočné pasáže, delikatesa, zombii filmom sa slušne darí, majú čo ponúknuť, buď dobre zabavia ale postrašia /80%/ ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

LOL, tak toto byl vážně úlet:) Člověk si myslí, že už v "Zombie" žánru viděl všechno, ale vždycky se najde nějaký snímek, který hranice posunuje ještě o kus dál. Zombie jelen? Jasné. Zombie Kočky? Určitě. Scouts vs. Zombies nabídnou také pravděpodobně tu nejkurióznější a nejšílenější coververzi Baby One More Time, jakou jste kdy slyšeli:) Tye Sheridan, Logan Miller a Joey Morgan vytvořili partičku skautíků, kteří budou mít opravdu plné ruce práce, aby si zachránili (nejen) svoje zadečky:) Mně se nejvíc líbil Logan Miller, sice byl občas na ránu, ale nakonec měl kuráž:) A Sarah Dumont je luxusní kočka. Nečekala bych, že v podobném snímku bude ženská postava jejího vzhledu, která bude mít dokonce i nějaký charakter. Je vidět, že tvůrci se nechtěli spokojit s tradiční, tuctovou sexy blondýnkou, která však coby postava nestojí za nic. Množství humorných scén i dialogů, které se pohybují po většinu času mimo směšně-trapné americké šablony. Jasně, pro někoho to možná bude "American Bullshit", mně se však Skautův průvodce zombie apokalypsou moc líbil. Pokud budete mít náladu na odlehčený Zombie úlet, sáhněte po tomto. "Jelen je fuč. Kam zmizel?" - "Ser na jelena.", "Nepouštěj to péro, Bene!" 😂 ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedná scéna. (Johnny.ARN)
  • Natáčelo se ve městě Cypress a Santa Clarita v Kalifornii a v blízkosti školy Lexington Jr. High School. Scény na policejní stanici byly natočeny na opravdové policejní stanici ve městě Seal Beach v Kalifornii. (willy1)
  • Při finální likvidaci zombí na diskotéce je vidět, že má Augie (Joey Morgan) jen pár kulečníkových koulí v zásobníku. V průběhu filmu jich ale vystřílí veliké množství, aniž by munici doplňoval. (Danny F.)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama