Reklama

Reklama

Po celosvětovém úspěchu filmů Godzilla a Kong: Ostrov lebek uvidíme v kinech další kapitolu z filmového monstrsvěta: Godzilla II Král monster. Ve výpravném akčním dobrodružství se Godzilla střetne s jedněmi z nejznámějších monster v historii popkultury. Nový film sleduje osudy kryptozoologické agentury Monarch, jejíž členové změří síly s armádou obrovských monster, včetně impozantní Godzilly. Ta se střetne s gigantickou radioaktivní můrou Mothrou, kaiju Rodanem a také svým největším nepřítelem, trojhlavým Kingem Ghidorahem. Když tyto předpotopní druhy, které byly doposud pokládány za pouhé mýty, opět ožijí, začnou bojovat o nadvládu a samotná existence lidské rasy tak visí na vlásku. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

DannyBurino

Myslím, že Godzilla která je podle Japonské Godzilly má větší šanci než tam Emmerichová kravina. Samozřejmě že češi mají pořád velký pocit, že Godzillu znají líp než Japonci.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, DannyBurino

barancek

barancek (hodnocení, recenze)

Po uspechu jurskeho sveta prajem godzille 2 uspech s financnho hladiska aspon 800 mega ww :)

Nivenx

Nivenx (hodnocení, recenze)

První díl luxus a rozhodně s porovnáním Pacific Rim u mě Godzilla vyhrála. Na druhýdíl se samozřejmě těším, pokud vznikne.

onden85

onden85 (hodnocení, recenze)

Co? Proč?? Ne!!! Pokračování kraviny se stejně neschopným rejžou, to se Watneři pominuli, nebo jim končí práva a ještě tu kravku na hranici smrti musí vyždímat úplně? ?

na příspěvěk reagoval Pod, Wacoslav1

DannyBurino

DannyBurino (hodnocení, recenze)

Doufám že další díl bude dobrý jako jednička i když tam godzilla může být déle než v jedničce. Pokud se toho budou držet jako v jedničce tak to bude okay

J*E*A*N*N*E

J*E*A*N*N*E (hodnocení, recenze)

Stanelo

Mně osobně nová Godzilla taky moc nenadchla, ale určitě bych film nenazvala propadákem a třeba dvojka bude ještě lepší.

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Stanelo

Dvojku, trojku a crossover s Kong: Skull Island, pak ještě Pacific Rim 2 a 3. Kdyby to byl propadák, tak se tak nehrnou do pokračování. Propadák jsi maximálně ty.

Stanelo

Stanelo (hodnocení, recenze)

No to snad ne. Taková kravina a oni chtěj točit ještě dvojku, to snad nemyslej vážně. Takže po už druhým naprostým propadáku si snad tvůrci všimnou, že by to měli vzdát a dát se na něco jinýho.

na příspěvěk reagoval Pod, J*E*A*N*N*E

Da_reba

Da_reba (hodnocení, recenze)

Bohužial niesom expert ale len obyčajný divák a ako taký v tom nevidím veľký rozdiel...

na příspěvěk reagoval Pod

LION-MR.T

LION-MR.T (hodnocení, recenze)

Rád bych jí viděl  s King Kongem jak válčí s Kongem a místo známé japonské budovy bych je nechal,ať vrazí do sochy svobody :-)

Da_reba

Da_reba (hodnocení, recenze)

Kmotr76

Bol to len príklad a skôr som myslel na robotov (Mechagodzilla)

Dokonalý odborník niesom ale tie filmy som takmer všetky videl, aj staršie aj tie novšie. Preto podľa môjho názoru nová Godzilla taká vôbec nebola. Snažili sa, to je pravda hlavne dobre vyzerala, v tých japonských boli monštrá vždy také ako umelé ale zase mali na efekty ďaleko menšie rozpočty. To je aj tak jedno. V japonskom kulte boli filmy vždy hlavne o Godzille. V novej verzii je film o všetkom inom len nie o Godzille, tá je zo 122 minút len necelých 12 na záberoch. 

Kmotr76

Kmotr76 (hodnocení, recenze)

Da_reba

King Ghidorah, Mothra, Rodan aspol. ke Godzille prostě patří, kdyby tam nacpali monstra z Pacific Rimu, tvůrci by tím popřeli letošní snímek, který se snažil co nejvíc vycházet z japonského kultu.

A navíc to bude větší sranda, protože ty příšery maj svoji duši a charizma, jsou prostě stylový, nebo jak bych to řekl. Ale k tomu je potřeba ty starý filmy znát.

na příspěvěk reagoval Da_reba

Uživatel Kmotr76 smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Zamíří Godzilla vs. Kong na stream?

Zamíří Godzilla vs. Kong na stream?

27.11.2020

Následovník filmů Godzilla, Godzilla II Král monster a Kong: Skull Island od studií Legendary Pictures a Warner Bros. by mohl dorazit na streamovací službu. Možná. Film Godzilla vs. Kong v režii… (více)

Godzilla vs. Kong se odsouvá

Godzilla vs. Kong se odsouvá

26.11.2019

Duel legendárních monster Godzilly a King Konga, který měl vstoupit do kin 13. března příštího roku, se po dohodě studií Warner Bros. a Legendary nakonec odsouvá až na 20. listopad 2020. Film, jenž… (více)

Godzilla zklamáním, Avengers dochází dech

Godzilla zklamáním, Avengers dochází dech

03.06.2019

Nová Godzilla II Král monster neoslnila ani kritiky, ani diváky. Přeplácaný blockbuster vydělal o prvním víkendu v Americe jen 49 milionů dolarů, což je obzvlášť smutné v porovnání s první Godzillou … (více)

Reklama

Reklama