Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý majster sveta v kickboxe Eric Sloan (Darren Shahlavi) dostal ponuku, ktorá sa neodmieta: za 400 tisíc dolárov zápasiť v Thajsku s miestnym šampiónom v thajskom boxe Tong Pom (Dave Bautista). Ponuku príjme, no netuší, že zápas skončí horšie ako predpokladal - jeho smťou. Ericov mladší brat Kurt (Alain Moussi) túži po pomste a po nevydarenom atentáte na Tong Poa vyhľadá uznávaného majstra bojových umení Duranda (Jean-Claude Van Damme), aby ho pripravil na súboj, v ktorom bude môcť vraha svojho brata poraziť čestne a férovo. (m.a.t.o.)

(více)

Diskuze

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Lacike

Zase ich tak neprecenuj. JCVD je v pohode typek, ale zeby z neho srsala charizma na vsetky strany, no neviem neviem. Mozno teraz ked je starsi tak ano, ale zamlada na mna posobil iba ako namachrovany typek, hlavne ked v kazdom druhom filme vystavoval holu rit. A co sa majstra S tyka, tak ten ziadnu charizmu nema, ale chapem, ze jeho skalni so mnou asi suhlasit nebudu.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Lacike, Martin741

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Já taky ne, ale tam kde je výskyt některého herce z moji topky jdu do daného filmu jaksi automaticky i když tuším, že mi třeba nesedne i proto mám nakoukaný ty náboženský sračky kde hraje Gary čistě jenom kvůli němu.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

To je slovo do pranice, ale nepochybuji, že v 90 letech kdy měli tyhle bitkařský akční filmy žně by se uplatnil líp než dneska, ale to je pochopitelně jenom čistá spekulace. Vegetol to dobře vystihnul v komentáři ke Close range a já se s tím víceméně ztotožňuji.

na příspěvěk reagoval Lacike

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

Nechci všecko. mě stačí herec, co se naučí pro film bojovej styl, působí přirozeně a umí i hrát. takovejch znám plno :-) caviezel, butler, antony starr...

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Lacike

slíbil sem, že nebudu dělat legraci tvým směrem, jelikož to Wacovi vadilo a tvým směrem žádný humor nejde 

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ouwen

No jo já budu muset prubnout toho Doctora Strange, když už tam Adkins hraje prej má bejt pravá ruka hlavního záporáka, tak jenom kvůli němu na ten film kouknu, tak snad to nebude zase 5 minutovej štěk.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Já se náhodou řehtám na celý kolo :-) Asi máte chybu v komunikaci hoši...

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Adkins se narodil do blbý doby. Před dvaceti lety tipuji, že by byl na úrovni Seagala nebo JCVD dneska už se plácá v nízkorozpočtový produkci, protože holt po filmech ve kterých by mohl vyniknout není poptávka a v tom v čem vyniká se domnívám, že jsou jeho herecký schopnosti dostačující. Pro mě je to asi současná akční jednička bohužel to nemá šanci adekvátně prodat.

na příspěvěk reagoval Ouwen, Lacike

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Scott Adkins je expertem na Krav Maga, takže kdyby chtěl, tak rozbije hubu komukoliv. Navíc umí i MMA, takže by podle mě v realném boji vyhrál s přehledem ;-)

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Ja by som povedal, ze dôlezitejsie v spojeni bojovy sport je slovo sport.

Vo viacerych tych sportoch ide o boj za ferovych podmienok, ktore dodrzuje aj super. Ale jak pride chlapik s ciernym pasom, tak ho uzemnia jednou neferovou ranou.

Pokial nema Adkins skusenosti s realnymi bitkami, tak bude fakt len baletak, ktory dobre vyzera na kamere.

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Lacike

Co to taras ? Adkins je predsa trenovany v bojovom sporte nie ? A neviem ci je vam to zname ale bojove sporty su kontaktne a ide o boj a porazenie protivnika...nie o tocenie filmov preboha. Adkins je najprv fighter az potom herec. Nie ako napriklad Sly ktory hra boxera v Rockym, ktory je herec a hra fightera.

na příspěvěk reagoval Lacike

Reklama

Reklama