Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert De Niro hraje ve filmu Bena Whittakera, 70letého vdovce, který si uvědomil, že odchod do důchodu není až tak skvělý, jak se říká. Využije příležitosti vrátit se znovu do hry a stane se vedoucím stážistou módního webu, který založila a provozuje Jules Ostinová (Anne Hathaway). (Freeman Ent.)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (764)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,V MÉM ŽIVOTĚ ZEJE DÍRA A JÁ JI POTŘEBUJI ZAPLNIT...“ /// Těžkej život americkýho důchodce… golf, knihovna, cestování…, taky pohřby (to má s těma našima společný…). A najednou leták, ve kterým píšou: „Staň se stážistou v e-obchodě!“ … Sbližování stáří s mládím (nebo vobráceně). Asi si uvědomuju, že stárnu (a proto jdu s hodnocením vejš!). Anne je taková, jaká má bejt (takže není hnusná a nasraná) a Robert je … uklidňující, frajerskej a gentlemanskej PRDUCH (pracující důchodce – poznámka pro youtuberskou generaci). Navíc bych řekl, že to není typická rom-kom. Škoda, že v tý závěrečný třetině spadnou do ubulenejch vod. Zbytečně tak srážej pohodovou záležitost, která mi (bůhví proč) připomíná Hezké vstávání. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem sběratel lajků, mám profil na všech sítích (sociálních), místo tágem jezdím Uberem… a je mi víc než 40. 2.) Nosím kapesníky. (hovno třívrstvý… ty hadrový…) 3.) Jsem holka, co se potřebuje zhluboka nadechnout. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem při repríze přidal filmu hvězdičku a učinil jsem tak téměř proti své vůli. Snímek totiž obsahoval příliš mnoho mnou neoblíbených položek, jakými jsou například: slaďoučké dětičky, přehnaná naivita, klišoidy, patosoidy a Anne Hathaway. A byla to právě Anne Hathaway, která se mi postarala o nevšední zážitek, protože šlo o její druhou roli, při které jsem nepociťoval silnou nechuť a náběh na kopřivku. První rolí byla Bílá královna z Alenky. A i přes výše zmíněné nedostatky u mě dnes jasně převládl pocit, že se Nancy Meyers pokusila natočit lidsky milý film, a za sebe můžu konstatovat, že se jí to v zásadě povedlo. / Poučení: Nikdy není pozdě. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Očekávaná nuda se nenaplnila, tohle je nejmilejší komediální překvapení roku 2015. Vdovec a zkušený pracant De Niro nastoupí jako internista do rostoucího startupu, kterému šéfuje na svém kole a stále nestíhající Anne Hathaway. Setkání naprosto rozdílných generačních pohledů (dnešní moderní IT svět proti "staré škole") mírně kritizuje současný směr pracovního vytížení a hlavně jde komedie až k jednotlivým charakterům a dokáže na necelých dvou hodinách nejen vtipně pobavit, ale také donutit k zamyšlení za honbou za růstem (často na úkor rodiny/přátel/kvality...). Tenhle pohled na moderní životní styl má hodně do sebe... ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Moje očekávání rozhodně nebylo vysoké. Na nějaké hodnocení už kašlu delší dobu, a abych byl upřímný, díval jsem se asi jen kvůli Robertovi. Možná kvůli jeho zašlé slávě a možná taky, že jsem já naivní a důvěřivý tvor čekal jeho zmrtvýchvstání z popela. Ani ne, co se týče jeho herectví, jež je pořád na vysoké úrovni, ale spíše štěstí na filmy, které se mu poslední dobou vyhýbá mílovým obloukem. Čekal a zase se nedočkal. I když je Robert pořád dobrý, prvních třicet minut slušných, nestačilo to. Čím, víc se na obrazovce objevovala Anne a ten její naprosto šílený úsměv, měl jsem sto chutí si pustit plyn, nebo tenhle film hodit z okna. Samozřejmě, že jsem vyměkl a ve výsledku jsem se dočkal pouze další z mnohé řady, mdlých, předvídatelných a podprůměrných, amerických komedií. Je mi jasné, že už se dalšího Taxíkáře nedočkám, nicméně aspoň jednou za čas by to něco slušného chtělo. Už jen vzhledem k téhle herecké legendě….. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Klasický film od Myersovej. Prvú hodinu vynikajúco funkčná feel good oddychovka s neuveriteľke sympatickými a uvoľnene zahratými postavami a v druhej polovici, vďaka prepálenej dĺžke nezaujímavá skoro nuda s neuveriteľke sympatickými a uvoľnene zahratými postavami. Hlavnú radosť mám z toho, že DeNiro po rade nedôstojných úloh a výkonov ukazuje, že na to stále má. A z Anne Hathaway raz vyrastie veľká herečka. Slabších 7/10 ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Když Jules (Anne Hathaway) přijde do ložnice s MacBookem a otevře ho, je obrazovka otevřena zešikma. Hned v dalším záběru je však zcela rovně. (Marek.Handl)
  • Anne Hathaway (Jules) měla v době natáčení krátké vlasy, které si nechávala zastřihávat už od natáčení filmu Bídníci (2012). Ve filmu tak herečka nosí dlouhou paruku. (VERA)

Reklama

Reklama