Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předurčenost je klec. O tom ví manželka hokejové hvězdy NHL (Jiří Mádl) a bývalá Miss Severní Čechy (Taťána Kuchařová) své. Nemá dokončené ani gymnázium, což ji trápí. Už se ale pomalu smiřuje s tím, že zvláštní duchaplnost od ní nikdo neočekává. Opravdu ale nepatří už nikam jinam než do sektoru manželek hokejistů? Poté, co potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých zjišťuje, že všechno může být ještě jinak. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (329)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Kromě místy hloupého scénáře (Kolečka přestávám vnímat jako perspektivního autora) docela dobrá ptákovina. Asi se moc nehodilo, že než to z papíru přelezlo na obrazovky, HC S sestoupili do první ligy. Taťáně bych doporučil trénovat dialogy a když se jí nějaká replika nebude zdát, aby si klidně otevřela pusu (to věčné Radkování v běžné mluvě fakt neuslyšíte), jinak se ale může objevovat všude, protože se na ní zatraceně dobře kouká. Že Mádl nezkazí nic, to už nějakou dobu víme, milým překvapením je Jastraban a pro mě jako pro chlapa i fakt, že se Šimůnek nechal natočit s vyvaleným pupkem. A hodnocení? Nebýt té smířlivě přijímané nadsázky, dalo by se mluvit o až čtyřech. ()

Kanibal 

všechny recenze uživatele

Poměrně dobře natočený špatný film! Scénář bolel jako šťourání se v otevřené ráně. Prostinké teze byly vyvraceny ještě tupějšími argumenty a deklaracemi ("hezká blondýnka nemusí být blbá, zvlášť když je takhle milá...") a celé to působilo jako scénka z Tele Tele nebo přinejlepším nepovedeného dílu Bakalářů. Přitom se sešli slušní herci, kvalitní řemeslo... jen scénář a režie zaznamenaly jasný debakl na vlastním ledu. *Fajn je, že už vím kdo je Igonda! ()

Reklama

Němi odpad!

všechny recenze uživatele

Film od tvurcu, kteri k smrti nesnasi hokejisty a zeny. V dalsim sledu pak Rusy, ucitele, studenty a vlastne vsechno a vsechny. Asi to mela byt strasna sranda, ale humor na urovni Kamenaku, nahodne sem tam rozmisteny bez nejakeho smyslu, me moc nebere. Madl a CT maji na vic, Kucharova je sympaticka a mohla by hrat dal, ale Kolecka a Sladecka hodte nekam do kotle. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tak paranoidní, abych si myslel, že vy dva spolu něco máte, fakt nejsem." Ale bezdomovce, pošty a foťáků se trošku bojíš, ty hvězdo NHL. A taky občas dostaneš napráskáno od týpka, který přišel odečíst vodu a určitě si chce vyfotit tvoje zlaté sedátko na záchodě. Hokejista Radek Rychtář mne prostě hodně bavil, ale jinak trvám na tom, že k modelce patří hokejista a nikoli akademický lůzr. Tak praví askriptivní status a já s ním výjimečně souhlasím, takže z vyzněním tohoto snímku nejsem zcela spokojen. Nicméně bych se chtěl zastat zde hodně haněné Taťány Kuchařové a udělám to formou odborného rozboru její hereckého výkonu - je krásná. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

To se zase kucí vytáhli. Vůbec nezpochybňuju fungování šablony "modelka sbalí intelektuála- bude legrace". Jenže...Dialogy děs a bída a hlavně hokejista Mádl svou roli absolutně nezvládl. Mám ho jinak rád a myslím, že za to ani nemůže- tohle bylo zkrátka nezahratelné. Nejlepší herecký part si odehrál nepochybně Vladyka, kterého byla do filmu vyloženě škoda. On byl opravdu vtipný skoro jako by si svou roli napsal sám. Matonoha byl jako v Comebacku, co už. Ve chvíli, kdy už to bylo skoro dobré, spadlo to zase do hnoje. Díky tomu jsem to nakonec dokoukal. Ale takto bych si tedy dobrý film nepředstavoval. 40% ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • V TV spote na posledný Rychtárov zápas je v grafike napísaná Slávia ako domáci tím, avšak zápas sa odohral v Litvínove. (Johnny.ARN)
  • Na trpělivého diváka čeká po závěrečných titulcích bonusová scéna . (Skarface)
  • V závěrečné scéně odjíždí po zápase autobus Slavie z litvínovského náměstí. To je ale od stadionu vzdáleno několik kilomterů. (MiloradMrdak)

Reklama

Reklama