Reklama

Reklama

Teď vaří šéf!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 36 min

Kamera:

Jan Pivoňka

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich

Obsahy(1)

Vařit jako profík není prý žádná věda. Zejména doma, kde není žádný stres. Podstata je v jednoduchosti, přesných informacích a správném plánování, které začíná už nákupem. Rada nad zlato zní: Neplýtvat a vše zpracovat! S lehkostí, nápady a dobrou náladou. Jak skvěle a rychle uvařit bez zbytečných finančních ztrát se dozvíte v novém pořadu Zdeňka Pohlreicha Teď vaří šéf!
Zbrusu nová cooking show Teď vaří šéf! se Zdeňkem Pohlreichem je založená na propojení profesionality a domácí kuchyně. Obojí je třeba dělat s nasazením, a navíc to musí člověka i bavit. A o tom, že Zdeňka vaření opravdu baví, snad už nikdo nepochybuje! Zdeněk coby profesionální kuchař divákům přiblíží chod zavedené a fungující továrny na gastrozážitky, se stejným nadšením vaří ale i doma. Podle jeho názoru není žádný problém připravovat znamenité pokrmy doma jako profesionál. Přesvědčte se o tom i vy a sledujte první díl jedinečné cooking show se Zdeňkem Pohlreichem Teď vaří šéf! (TV Prima)

(více)

Recenze (40)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Svojrázny kuchár Zdeněk Pohlreich sa stal hviezdou českej súkromnej televízie Prima. Keď som ho prvý krát videl v roku 2009 v projekte "Áno, šéfe", tak som len čumel, že čo je to za exota. Mal som z neho pocit, ako keby Fantomas vyjebal strýka Festera do prdele a ten po deviatich mesiacoch vysral tohto namysleného vulgárneho kreténa. No ale bolo to aspoň niečo nové. Tak som dal tomu dve hviezdičky. Avšak všetky tie ďalšie narýchlo zbúchané pičoviny, v ktorých sa plešatý, krpatý Pohlreich objavil, ma už vyložene srali. Tento ušmudlaný, nechutný chlap sa mi fakt sprotivil. Stal sa z neho neznesiteľný odpad! ()

DeRoyce 

všechny recenze uživatele

Baví mě tu názory typu "Zdendo dovař, jsi okoukanej..bla blaa" ...to jsou jen krátkozraký sračky..ne názory. Napadlo tady někoho, že někoho tento žánr opravdu baví, že navíc nejde jen o těch pár receptů, ale že se pan autor snaží divákům již několik let zažít filozofii potravin, jejich pořizování, vaření, kombinaci surovin, využití, že se skutečně není čeho bát..., že velikánská gastronomie opravdu není jen o několikahodinovém stání u plotny, ale vše jde jednoduše, lehce.. Něco někomu vsugerovat samozřejmě není krátkodobý proces, možná proto Zdenda pořád vaří a vaří.. Já osobně si myslím, že společně s panem Vaňkem dělají pro tenhle gastronomicky nepolíbenej národ ohromnej kus práce, kterej nás posune zas o něco trochu blíž "vyspělejšímu západu", alespoň v gastronomickej kultuře a myslím, že od nich to lidi vezmou k srdci víc než od takových igráčků, jako Babici či Láďi Hrušky.. Takže já osobně nejen z úcty dávám full hodnocení. ()

Reklama

silak_xup 

všechny recenze uživatele

Další supr pořad od Zdéni, teď daleko více ,,lidskej´´ - v poslední řadě Šéfa na grilu sice vařil super recepty, ale na vybavení dohromady tak za 100tis a to nepřeháním, a každej asi prostě nemá na zahrádce 6 druhů grilů, udírny atd... Tohle je super, vychází to prostě z toho, co má člověk doma a stíhá si v klidu udělat večer k jídlu. Jen mi přijde, že občas trošku zbytečně ,,přehrává´´, občas z toho dle mého názoru dělá už moc divadlo. Ale pořád je to jedna z mála věcí, kvůli kterým má smysl pustit televizi. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Může vykládat a krájet/sekat/potírat/míchat cokoliv a stejně člověk dostane solidní chuť. Pohlreich to prostě má v sobě, ač si ho divák samozřejmě oblíbil primárně coby chlapíka s neuhlazeným slovníkem, jak brečí nad retro oblohou a fritovací kultuře. Tady nevštěpuje základy pro kvalitní fungování podniku, ale jednoduše naznačuje, že rozvařené špagety nebo vysušený losos nejsou tím, co by mělo nad grilem omámit naše hosty. ()

Peddro 

všechny recenze uživatele

Recepty pana Pohlreicha mají jiskru, používá kvalitní suroviny, zkrátka v jeho podání je jedná o gastronomii na vysoké úrovni. V tomto pořadu se snaží ukázat, že si téměř každý může doma jednoduše připravit atraktivní jídlo z kvalitních surovin bez větších nákladů. V Čechách je stále ještě velké množství lidí, kterým chybí v jídle spíše kreativita než finance a stále jde o to,,hlavně zahnat hlad" ať je to nádražní bufet nebo ,,komunistická závodka". To se pan Pohlreich snaží změnit a já mu v tom držím palce. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama