Reklama

Reklama

Epizody(3)

Je to právě 51 let, co Spojené státy americké vyslali do vesmíru mezihvězdnou loď. Jedná se o vojenský přísně tajný projekt nazvaný Ascension, při kterém je do vesmíru vysláno 600 lidí různého původu, pohlaví i náboženství. Cesta vesmírné lodi bude trvat celkem 100 let, takže až třetí generace se dočká jejího cíle. Úkolem je zachovat lidskou populaci také mimo Zemi. Na palubě ale dojde k vraždě mladé ženy, což nenávratně změní životy všech cestujících... (TV Prima)

(více)

Recenze (86)

RedRose 

všechny recenze uživatele

úvodní díl byl docela dost dobrý... závěr byl sice lehkým zklamáním, ale co se dá dělat... druhý díl byl hodně nudný a více-méně zbytečný... závěrečný díl se trochu rozjel, ale zase úplně jinak než jsem byl ochoten akceptovat... celkově vzato to někdy od poloviny celé trilogie nestalo za moc... a co víc, ta malá Christa mi tam celou dobu lezla děsně na nervy!! to opravdu nemohli najít holku která je sympatičtějčí a talentovanější?! ty jeji xsichty co tam pořád dělala byly děsný... za promarněnou šanci i potenciál a dobrou první polovinu dávám 48%... pokud se tvůrci rozhodnou pokračovat (uvažuje se o tom) tak tomu ještě dám šanci... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení nic moc jsem nečekal, ale je dobře že v názvu místo vesmírná loď nebylo projekt, to by hned vše prozradilo. Zajímavý nápad na tajný projekt kde lidé žijí desítky let v izolaci a myslet si že letí kam si do vesmíru. Jak už to bývá něco se posere. Jen škoda že to nedokončili. Docela by mě to zajímalo jak by to pokračovalo. Docela zajímavý je sledovat jak se tam vytvoří lepší a horší sorta lidí a ty podle toho žijí a pracují. Jestli to byl záměr a nebo se to samo vytvořilo. ()

Reklama

Lavinia 

všechny recenze uživatele

1. a 2. epizoda: velmi pomalé, poněkud romanticko-fraškovité plácání se, navíc je hned od začátku jasné, že se neletí nikam (tedy divákovi) a vyvolává to dost pochybnosti, zda sledovat dále. 3. a 4. epizoda: náhle se aspoň něco děje, zájem probuzen, snad to nebude tak zlé, má to nějakou pointu a směr. 5. a 6. epizoda: nic než zmar a nevěřícné zírání na studpidní děj i otevřený konec. Takže ten nesympatický uječený spratek teleportoval ty dva, či jednoho - kam? A co tam bude dělat? Typická snaha o pokračování seriálu, což vzhledem k zmršené koncepci (hierarchie na palubě opsaná z klasických scifi, nedůslednosti v technickém pokroku, míchání designu 50. a 70. let, absurdita soběstačnosti - to jako stačilo těch pár prasat k obživě?) zůstává v rovině snů. Nedoporučuji. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

První díl začal docela slibnou dějovou linku, u které jsem si říkal že by mě mohla zaujmout. Konec prvního dílu mi potom potvrdil to co jsem si myslel. V druhém díle se to začalo kazit a děj trochu ustupuje do pozadí a moc se toho tady nestane ( myslím nějak výrazně zásadního ) Třetí díl už to totálně zkazil a dějových zvratů je tady několik. To co začalo slibně, končí naprosto nezáživně. ( poslední vteřiny třetího dílů tomu potom nasadily korunu ) Podivné podivnosti, kterým jsem se divil : nikdo neřeší že na lodi není beztíže. // Druhý vchod na pláž, najdou čistě náhodou po 50 letech kdy o něm do té doby nikdo nevěděl ( odhrnutím asi 1 cm písku ) // Celým dějem prolínající se soft porno - všichni mají sex se všema. Celkově se mi nechce věřit že by to mohlo fungovat doopravdy. Pokazilo by se asi milion věcí. Co naštve asi nejvíc, je otevřený konec. Proč to ty studia dělají ? Npoučily se v tom že otevřené konce většinou znamenají nezájem o série další ? Kdyby natočily ještě 1 díl a celé to uzavřely, byla by to pecka. Další sérii by mohly zasadit na samotnou mimozemskou planetu, kde by mohly pokračovat do aleluja. Takhle je mi líto, ale za tuto sérii dávám 2 hvězdy ( ale sakra slabé ) ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Veliké překvapení z produkce SyFy. Tato minisérie nasadí už prvním dílem velice vysoká očekávání s perfektním (i když jsem ho tušil) twistem v závěru. Zbývající dvě epizody už trochu pokulhávají, ale oproti jiným seriálům této stanice si tvůrci poradili i s rozuzlením poměrně dobře a já si mohl vychutnat toto povedené sci-fi. ()

Galerie (52)

Reklama

Reklama