Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Woo-Jin se každé ráno probudí v jiném těle. Pokud stráví noc se ženou, musí každé ráno odejít dřív, než se ona probudí. Když v obchodě s nábytkem potká sympatickou Yi-Soo, zamiluje se. Počká na den, kdy vypadá dobře, a pozve ji na večeři. Rozhodne se, že s ní chce být stále. (Jirka_Šč)

Recenze (51)

Petfruf 

všechny recenze uživatele

Žádný velký doják, jen taková originální romantika, okořeněná špetkou tuzemska. Velmi sympatická herečka v hlavní roli v podstatě táhne celý film, její protějšek se každé ráno totiž probudí jako jiná osoba, takže o nějaké chemii se nedá mluvit. V druhé půlce už film lehce trpí rozvleklostí, Korejci si prostě potrpí na dvouhodinové stopáže, ale na konci to zase vše hezky dotahuje. "Zavolej mi, až se probudíš jako Korejec!" ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Možno tak prvá tretina bola na parádu, že som bol priam očarený z toho, aký originálny námet dokázali Kórejci zas vytiahnuť. Ale potom sa to akosi dostalo do romantickej slučky, ktorá svojvoľne pomaly ale isto udusila celý potenciál tohto sľubne vyzerajúceho "sci-fi" filmu. Od tej chvíle ako sa formuje romantická zápletka už to ide nepretržite dole vodou a napriek niekoľkým zlomom v deji to výrazne strácalo na atraktivite. Záverečná fáza plná sentimentu a klišé, ktorá silou mocou hrala na city, ma teda nijako nedojala. A napokon zo 4*, o ktorých som bol počas väčšiny filmu rozhodnutý, napokon padli na tri. Tým najlepším z celého filmu napokon zostala prvotná fáza prezentujúca ten skvelý námet s obrovskou dávkou potenciálu. Romantický sentiment tomu žiaľ neprospel... ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý námet a pekne spracovaný, človek sa zamýšľa, ako by sa v danej situácii cítil a ako by konal. Citlivo zahrané, dojímavé a zvláštne. Záver v Prahe núti premýšľať kde sa natáčalo a príbeh v známom prostredí je vždy zaujímavý. Veľmi pekný film. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Vyborny namet, jinak pekny romanticky film, ktere Korejci tocit umi. Druha polovina se ale zacne dost vlect, az me zacal film trochu nudit. Praha v zaveru potesi, tak nakonec zustanu u ctyr hvezdicek. Hyo-joo Han je kocka. ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Příjemný film, který sice jede podle klasické šablony pro romantiku, ale skvěle to okořenili tím, že hlavní hrdina je každé ráno někdo jiný. Celkem se tak vystřídá v hlavní roli neuvěřitelných 123 herců! Sympatická Hyo-joo Han jim zdatně sekunduje a česká vsuvka potěší. :) ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Skrz na skrz procítěné, až sentimentální, krásné dílo nabyté emocemi a láskou. Velkou poklonu Hyo-joo Han za přesvědčivé a procítěné ztvárnění její role. Natáčení to pro ni muselo být vskutku zajímavé, jelikož přes stovku hereckých partnerů nemá herečka každý den. Pěkné romantické drama s krásným závěrem a posledním záběrem, který je dokonalou třešničkou tohoto dortu. Takové panorama je pouze u nás. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Sledovat The Beauty Inside je jako cestovat časem, do dob, kdy byla korejská kinematografie na úplném vrcholu svých sil. Jako před deseti lety jsem dostal ultimátní melodrama, červenou knihovnu pro všechny beznadějné romantiky, plochou a sotva vykreslenou krasavici, obvyklé dějové zákruty, vypilovanou vizuální stránku, exotická lokace... a přepálenou stopáž. Obdivuhodně zvládnutá premisa, zvláště v úvodu se scénárista/režisér zapotí, aby nenápadně odhalil, že ta nová tvář na plátně není zároveň novou postavou (a že si vystačí vlastně jenom se třemi). Pokud jste vždycky chtěli vidět nekomediální variaci "Na Hromnice o den více", neváhejte. 85 % ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Celkově je to jen lehce nadprůměrná záležitost, ale ten velmi zajímavý nápad proměnou každý den, které občas vytváří vtipné scény, a obsazení (zvláště Juri Ueno mi udělala radost), dostává tento film o pomyslný stupínek výše. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Tak nějak nevím, to téma je fakt originální, probouzet se každý den jako někdo jiný, kluk, holka, starý, mladý, děcko a ze začátku to originalitou jen srší ale místo aby se to rozjelo bud v nějakou crazy scifi komedii, nebo vážné vztahové drámo tak to zůstalo tak nějaké nijaké, pomalu plynoucí nudné romantické nic. Pořád stejná melancholická hudba, pomalé tempo bez výraznějších zvratů a emocí. A ani ta Praha to nezachránila. Tentokrát jdu proti proudu, tohle byla na Korejce celkem slabota. ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Velice citlivě zvládnuté romantické drama, kde nikdo diváka citově nevydírá, za což palec nahoru. V závěru se ale bohužel drama nevyhnulo klišé. Praha na závěr i mluvená čeština našinec jistě potěší. ()

Giggs 

všechny recenze uživatele

Americky, rovnomenny, kratkometražny serial s vybornym napadom ktory je predlohou, je tu povyšeny na skutočne filmove umenie. Takto sa to robi! ()

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

Prostě doják jako prase. Téma je celkem zajímavé a kočka hodně pěkná, tedy na Asiatku. Pražský konec tedy překvapil. jInak je to doják jako prase, ale to už jsem psal. ()

fNdEsIECLE 

všechny recenze uživatele

Klasická korejská přeslazená limonáda, která by se mohla hodit do koše, nebýt ideologie a toho, že mi je asijská mentalita (jaká metafora) v současnosti blízká. Duchovno tu není sice tak "výrazné" jako v artových počinech, nicméně pokud vidíte předtím cca dvacet minut sračky How to be a single, jste korejský papež. ()

kubka4 

všechny recenze uživatele

Krásné romantické drama s originálním námětem a nečekanou českou stopou. Děj plyne pozvolným tempem a nikam nespěchá, ale tady to nijak neškodí, spíše naopak. Celé je to nabité emocemi a já si užíval každou minutu. Zahrálo si zde mnoho hvězd, a také mnoho (pro mě) neznámých tváří. Han Hyo-joo je neskutečně sympatická a její herecký výkon bezchybný. Park Shin-hye se objevila jen na pár minut, ale i tak se jí podařilo výborně mě pobavit (nejvtipnější scéna filmu). Ne pokaždé se poštěstí slyšet češtinu v jihokorejském seriálu nebo filmu... The Beauty Inside je úžasný korejský film, kterému nemám co vytknout. - 100% ()

ExpertAsie 

všechny recenze uživatele

Jen si představte, že Vaše tělo se mění neustále každý den a musíte se mu přizpůsobovat, a jste smířený s realitou, že neprožijete běžný život jako ostatní. To je teda pak haluž ne? Ale bacha je to v podání Korejců! Očekávejte jen různé emocionální momenty. ()

Mik_e 

všechny recenze uživatele

Milé korejské melodrama, v němž hraje malou roli i matička Praha. Škoda, že z ní neukázali tvůrci více.. Velmi příjemná podívaná. ()

neo93 

všechny recenze uživatele

Výborný originální romantický film, který těží nejen ze svého osobitého příběhu. Mladý Kim Woo-jin se snaží žít svůj neobyčejný život, který je vskutku nevšední. Každý nový den se probouzí v naprosto odlišném těle. Muž, žena, dítě či stařec. Pokaždé někdo jiný. Když si v obchodě jednou všimne pohledné mladé ženy, se kterou se poté, každý den setkává v různém těle, načež ji nakonec pozve na večeři, změní tím život nejen sobě, ale také této dívce, do které se zamiluje. Skvělý příběh, jenž vypráví o dokonalé, bezpodmínečné lásce tak i bolestech a strastech, které vyplívají z daného problému. Velmi zvláštní až bizarní film, který je ovšem smutný i krásný zároveň s výtečným soundtrackem. ()

Reklama

Reklama