Reklama

Reklama

Cabin Fever

  • USA Cabin Fever: Reboot (pracovní název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Partia mladých ľudí z veľkomesta sa prichádza odreagovať a užiť si voľný týždeň do riedko osídlenej oblasti. Po prvom kontakte s miestnymi obyvateľmi zisťujú, že nie sú úplne prívetiví, ale ich chata sa, našťastie, nachádza na samote u jazera. Po príchode sa začínajú venovať relaxu a večer zorganizujú menšiu párty pri ohníku. Pridá sa k ním aj náhodný okoloidúci, ktorý im prinesie marihuanu. Vraj má ešte nejaké povinnosti, takže musí odísť, ale sľúbi, že sa o malú chvíľu vráti. Partia sa presunie do chaty, a keď sa ozve klopanie na dvere, majú všetci radosť z toho, že sa poriadne nadrogujú. Za dverami však stojí niekto úplne iný. Je to muž, ktorý sa doslova rozpadá a hnije zaživa a prosí partiu o pomoc. Partia tak zisťuje, že namiesto príjemného oddychu musí čeliť neznámemu vírusu, ktorý sa šíri nezastaviteľným tempom, a požiera všetko, čo mu príde do cesty. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (119)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Z Cabin Fever od Rotha si pamatuju jen to, že je od Rotha. A že se tam trochu něco dělo a byl tam nějakej virus. Z Cabin Fever od Zariwnyho si budu pamatovat nejvíce to, že pan scénárista dělá na plný úvazek zastřihávače trávníku ve čtvrté ugandské fotbalové lize a psaní scénářů je jeho vedlejšák. Takováhle změť demence, trotlovitosti a znovu demence se zase tolik nevidí. Parta pěti mladých lidí se chová jako tlupa mentálů, co by hledala i roh v kulaté místnosti. Alespoň, že se ve druhé polovině něco rozkládá a nejsou to transformeři. Jinak velký fail a zprasených téměř sto minut! ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že kdybych neviděl verzi z roku 2002 asi bych šel z hodnocením výš. Ale jelikož je plno scén jak přes kopírák, film už tolik nepřekvapí. Jsou tam i pasáže ve kterých jde film svojí vlastní cestou, ale pořád oproti Cabin Fever ( 2002 ) nějak pokulhává. Ale myslím si, že pro diváky kteří neviděli starší verzi by to mohla být dobrá hororová podívaná se skvělou kamerou a dobře zvolenou hudbou. ()

Reklama

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Do prdele to nemohli zůstat jen u natáčení dalších dílů? Ne! Museli se srát do remaku a snažit se předčít originál před 14 lety, ani v nejmenším se jim to nepovedlo. To dementní chování postav mě zvedalo pořádně ze židle. Jediný, co jim šlo zacházet trochu s umělým podpalovačem a to si museli ještě přečíst návod, jak se stát lesním pyromanem. V nejbližší době si musím pustit originál, abych na tenhle paskvil zapomněl! Dávám 20% ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Dávam 3*. Je to remeselne zručne natočené a to mi v dnešnej dobe u hororu stačí k spokojnosti. Dobrá kamera, pekné exteriéry, kvalitné gore. Keby každá žánrovka dopadla aspoň takto bol by som spokojný. Že to má podpriemerných hercov a že sa jedná o remake doslova cez kopirák je už druhá vec. Má to svoje muchy ale na to aké sračky v tomto žánri za posledné roky vznikajú som aspoň za takúto úroveň vďačný. Amen. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Spoiler v komentu. Špatné to není, ale jsou ty typické blbosti, které jednoduše sráží věrohodnost a kvalitu snímku. To je zejména partička "dokonalých", kteří mají myšlení pětiletého děcka, dále pak vidláci, kteří si rádi zastřílí do živého masa, plus bláznivý šerif (tady originálně v ženském podání) a také snaha o vytvoření atmosféry skřípajícími houslemi, které se hodí spíše do duchařského horůrku. Jen co je trochu odlišné od takových filmů, že tu je místo vraha virus. No jedné scéně jsem se musel opravdu zasmát a to té, kde se snaží useknout dívce hlavu lopatou a ona na to "zkus to znova". Fakt úlet. :D Nerad, ale je to slabší průměr. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • V čase 1:31:50 si lze všimnout, že jeden z mrtvých dýchá. (Kudly4)
  • Film sa natáčal v americkom štáte Oregon. (Jello Biafra)
  • Vo finálnej scéne má dievča v izbe pri prezeraní fotiek fľašu s etiketou Willard Springs. Tam sa odohrával dej filmu. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama