Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roy by byl takřka dokonalým zločincem, kdyby ho nesužovala jedna fobie za druhou. Se svým chráněncem Frankem jsou na dosah největšího kšeftu své kariéry. Jeho psychiatr ale náhle odjede a Roy je nucen najít si jiného, toho mu doporučí Frank. V rámci psychoterapie objeví, že Roy má z jednoho nevydařeného vztahu 14letou dceru. Angela mu vtrhne do života s vervou sobě vlastní. Brzy odhalí, čím se její otec ve skutečnosti živí, a rozhodne se do jejich velké akce zapojit. I díky její pomoci Roy s Frankem podvod dokončí úspěšně a oberou jakéhosi Jacka o velké peníze. Při akci je Roy zraněn a probírá se až v nemocnici. Je vyslýchán policií, proto se rozhodne, že pro jistotu své dceři svěří heslo k bezpečnostní schránce, kde jsou všechny jeho úspory. Policie se ale nevrací a schránku najde Roy vybranou... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (262)

Derek 

všechny recenze uživatele

ridleyho je na tieto nezavazne filmy ktore si vacsinou da medzi mega projektamy dost skoda. vyzera to krasne, ma to dobru atmosferu a profesionalita je vidiet z kazdej sekundy filmu, ale je to len taka obycajna bachorka a nic viac. ako vravim ridley potrebuje epicku skalu a nadzivotne postavy vo svojich pribehoch, vtedy je najlepsi a nik nanho nema... ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Švindlíři těží z několika originálních nápadů, Nicolase Cagea a především ze skvěle uvolněné atmosféry. Ta bohužel padne "překvapivou" pointou, která je sice nečekaná, ale rozhodně není toužená divákem. Naopak se jedná o jeden z těch případů, kdy by divák film nejraději vrátil a doufá, že by to pak celé skončilo jinak. Je to škoda, protože nebýt toho hloupého konce, bylo by mé hodnocení bezesporu o hvězdičku vyšší... ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Scott mě čím dál víc překvapuje. Zatímco jeho ceněné legendy mi nějak nemohou pořádně přirůst k srdci, odbočky do zdánlivě cizích žánrů mi sedí parádně. O Švindlířích to platí o to víc, o co nemám rád žánr podvodných komedií. Scott totiž mnohá klišé o posledních akcích a nenadálých rodinných vazbách převrátil naruby a navíc překvapivě funkčně posadil do role totálního neurotika Nicolase Cage, který překvapuje snad už všechny své odpůrce. Byl jsem napjatý při scéně letištní akce, hlavním postavám jsem bezmezně fandil. Líbilo se mi takřka všechno - až na finální zvrat, který by mohl hodně škodit při dalším zhlédnutí. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Taková milá a příjemná komedie o podvodnících, kteří neznají hranice. Kromě výborných hereckých výkonů, především doknale ujetého a zakomplexovaného Nicolase Cage, zaujme film slušnou dávkou vtipu na úrovni. Dále už jen záleží, jak se vyrovnáte s četnými zvraty...v mém případě pomohly udržet pozornost u jinak jednoduchého scénáře a tudíž jsme se báječně bavil. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Docela mě překvapilo zdejší nízké hodnocení... Pro mě jsou Švidnlíři oblíbeným filmem s úsměvným výkonem Nicholase Cage (pro mě jeho druhá nejlepší role za Adaptací), který je křížencem Dannyho Oceana a Woodyho Allena (no to je trochu divoké přirovnání, ale je to jenom pro představu - prostě podvodník s neurotickými sklony). I ostatní výkony jsou slušné, příběh má dobrý spád, chytrou pointu (opravdu jsem nic netušil, dokud to nepřišlo) a usmiřující konec. Nenáročné, chytré, vtipné No a mimochodem, těžko se věří tomu, že bylo Alison Lohmanové v době natáčení 24 let, přitom tam opravdu úspěšně předstírá patnáctku a ve stejném roce hrála překrásnou Sandru v Burtonově Velké rybě. Holt je to paní Švindlířka ;-) 80% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (8)

  • Okrem amerického štátu Kalifornia sa natáčalo aj vo Vojenskom múzeu v Rokycanoch. (MikaelSVK)
  • Film je natočený na motívy novely Matchstick Men od amerického spisovateľa Erica Garcii. (MikaelSVK)

Související novinky

Herecké posily 1: Krásky

Herecké posily 1: Krásky

06.03.2008

Už tradičně pro vás máme souhrn několika zajímavých castingových novinek k filmům, o nichž už jsme psali dříve. Dnes začneme těmi hezčími doplňky ;-). Start natáčení hororu (resp. nadpřirozeného… (více)

Reklama

Reklama