Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kuneš je opět v nesnázích. Dočasně si mimo službu přivydělává jako soukromé očko. Ale nebyl by to Kuneš, aby se banální sledovačka nevěrného manžela nezvrtla v sérii mrtvol. I Rohan má starosti. Asi největší s Željkem, u kterého existuje důvodné podezření, že se pokusí utéct z vězení. Kromě toho mu dělá vrásky budování nového vyšetřovacího týmu v Ústí. Stará parta Lupínek, Mácha, Slepičková jsou už na místě, ale ještě zbývá udělat místo právě pro Kuneše. (Česká televize)

(více)

Recenze (63)

salahadin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rapl II aneb jestli to tak pujde dal, bude se serial vysilat v supermarketech v ramci detskych koutku. Bojim, bojim, ze 2. serie bude pruser skrz travici trakt. Prvni dil je bud nuda k uzoufani, nebo fakt velmi naivni a prostomyslna filmarina. Tech lapsu je tam hafo, ale u jednoho me fakt chytl zachvat. Pop jde zpovidat s bibli, v niz je - hadejte! jo a ten vul vola do zahranici a rve na celou veznici! Z drivejsi slusne prace s atmosferou zbyl jen dest a z Rapla zbyl plejboj, jemuz do kurniku skacou mature slipky. No wow. Prvni dil na me pusobi tak, jakoby ho reziser tocil pro divaky, kteri nechteji za zadnou cenu u filmu premyslet, staci jim, ze se to hybe, je to barevny a dobre se u toho usina. Snad se dalsi dily pochlapi. Enšpíglovy rejpavé kecy miluju, rád si je čtu, ten chlapec má nějakou zvláštní diagnózu. Jako jeho ošetřující lékař doporučuji, aby více papal cereálie ke snídani a měl pravidelnou stolici (nemyslím soudní). ()

Popinodan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.řada byla hodně dobrá,takže jsem se na 2.řadu Rapla pochopitelně těšil. Bohužel jak už to bývá...(neměl jsem se na 2.řadu až tak těšit) přišlo u 1.dílu spíše zklamání. Ale to nezmaná nezájem,naopak doufám že to půjde nahoru a vrátí se starej dobrej RAPL!!! PS je tu přeci ta stará dobrá parta s Rohanem,Lupínkem,Slepicí a Máchou. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nelogické věci neřeším ( ikdyž Predrag Bielac jako mafián přesedlaný z cirkusáka ... je to sympoš přivřu oko ), hlavní pro mne byla atmosféra a vizuál jako začátek seriálu a očekávám zlepšující tendenci. Případ nevěry byl jednoduchoučký stejně jako pachatel hanlivého sprejopisu. Rukopis Pachla byl zachován - atmosféra alá severočeský noir, chlapci od Krejčíře a svlečené herečky ikdyž tak nějak ve tmě Dana Černá ( klobouk dolů v padesáti skoro, ) a Henrieta Hornáčková jako zastřelená. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

.....aký bol detektívny príbeh? ...neprišiel som na to....celé to nie je o parte kriminalistov a nejakom príbehu, ale o sťahovaní sa na nové miesto a súkromnom živote kriminalistov.....prvá časť druhej série bola veľkým sklamaním....a ako by toho nebolo dosť len som si tak skipol kto bude hrať v tejto sérii a....to celú túto série tam napchali zasa Ivo Trajkova ako šéfa balkánskej mafie - to tu načo zasa nakydali...... tá tématika mala skončiť v prvej sérii...csfd 59% ()

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad poprvé využívám, že na čsfd je možné v zájmu většího chaosu hodnotit jednotlivé epizody. Mě nevadí ani tak, že Kuneš je nejprovařenější klišé okopírované z filmů noir a s doplněnou várkou českého buranství. Drsný, jdoucí si vždy vlastní cestou, neohlížející se na pravidla, tvrďák, ale spravedlivý …. ach jo, to je teda ubohá invence scénáře. Ale dejme tomu, že použil obecně známou postavu drsného detektiva a zasadil ji do českého prostředí. Mě ani tak nevadí, že ten detektivní příběh byl naivní a průhledný. Ale co mě fakt naštvalo, že ve filmu z roku 2019 probudí v neděli ráno policejní šéf svoji sekretářku (v jejím vlastním bytě, ne ve své posteli!), aby jí nařídil, aby mu šla nakoupit? To jako vážně?!? ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Epizoda se natáčela v Praze, Ústí nad Labem, Kolíně, Vykmanově a Černé Hoře (Kruče a Bar). (SONY_)
  • Kuneš (Hynek Čermák) zahraje doma složitý kytarový riff. Vzhledem k tomu, že hra na kytaru provází Hynka Čermáka celý život, hrál ho opravdu on, a to na kytaru Jazzmaster Fender. Kytarové kombo je též značky Fender. (sator)
  • Scéna s přepadením vězeňského transportu na začátku filmu byla natočena v přístavu v Kolíně. Na jednom ze záběrů jedou po nábřeží v Kolíně podél Labe pod Starý most. Je to i drobná logická chyba, jedou po břehu s řekou po levé straně a během okamžiku proběhne přepadení v přístavu s řekou po pravé straně. (lukas.kohout)

Reklama

Reklama