Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (404)

verbal 

všechny recenze uživatele

No vida, jak se dá poměrně jednoduše pomrdat divácké očekávání a lehce překročit hranice mezi chytrou zábavnou vtipnou komedií a zbytečnou kýčovitou plytkou pičovinou. Jinde skvělá skvadra profláklých dědků vnadila na nějaký ten Red, Zpátky do ringu či Loupež na úrovni, a pak přitáhla podúrovňovou nudnou hloupou sračku s tumory jak z geriatrické ambulance, mířící do Babovřesk. Ale vzhledem k tomu, že všichni tři Metuzálemové už těžce přesluhují, utáhli ten trapný zombilend po herecké stránce s grácií a přinutili mě dát aspoň dvě z eutanázie. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je sympatická ta dědkovská skvadra. Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin a Christopher Lloyd jsou přesně ty tváře, pro které stojí za to ten film vidět. Jinak je to ale ničím urážlivá klasická vloupačka do banky, kterých bylo tisíc a jedna navrch. Nemám jim to za zlé, jen mi chybělo víc legrace. Takhle si dědové užili trošku adrenalinu s morálním podtextem, ale to je asi tak všechno. Podobné komedie dokážou bejt i zábavnější... ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

|85%| Přiznám se, že se mi do tohoto vůbec nechtělo, vybral jsem si film náhodně na zabití poklidné noční služby. Poslední dobou zastávám názor, že současné komedie už nejsou to, co bývali. Občas se nějaký ten lepší kousek objeví, ale i tak žádná sláva. No, ve finále jsem s tímto filmem nečekaně spokojený. Už od začátku jsem cítil, že to nebude žádná trapná ubohost s debilními (ne)vtipy. Po komediální stránce to není vůbec přehnané, scény jsou upřímně úsměvné a asi tak 4x jsem se zasmál. Myslím si, že ani není potřeba k plné spokojenosti přidávat vtipné scény. Spíš bych film stopáží prodloužil a přidal nějaké emotivní scény. Páč to bylo podle mého názoru i částečně bráno jako drama a i když jsem se nad tím hluboce zamyslel, tak se jedná o smutnou záležitost dnešní doby, jak většina z nás ve stáří asi dopadne. Herecké trio Caine, Freeman a Arkin to zvládli přímo fantasticky. Nenuceně, upřímně sehráli svoje role. V duchu jsem jim přímo tleskal. Vedlejší postavy byly ok, splnili svůj účel. Rád bych dal plný počet *, ale k tomu mi právě chybělo ještě pár scén, prodloužit krátkou stopáž atd. Každopádně jsem nadšen a těším se na další shlédnutí. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

E.T. scéna ma zabila. Hodinu a pol dlhý film má rýchly spád a divák sa u neho nenudí. Vtipy sú chytré a pobavia každého. Čo je na celom príbehu najvýraznejšie a drží ho pohromade, sú traja hrdinovia a najmä ich predstavitelia. Bez Caina, Freemana a Arkina by to jednoducho ani zďaleka nebolo ono. Z ich výkonu je takmer jasné, že ich vzťah je taký aký je na plátne, je aj v skutočnom živote. Lúpeži vo veľkom štýle nechýba ani ľudská stránka príbehu, vďaka ktorej dostáva snímka na trochu väčšej váhe. Celkovo je to pohodová, tak trochu akčná komédia, ktorá nesklame ani neurazí a určite stojí za pozretie. Komédia, akú by dnes už v kinách bohužiaľ asi málokto čakal. Skvelá ústredná trojica aj ostatné postavy, vtip za vtipom a pritom zároveň ľudský a citlivý príbeh, rozumná stopáž a výborný soundtrack, vďaka ktorému to všetko má spád od začiatku až do konca. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Nuž tedy čekal jsem větší nářez při tomto obsazení. Pánové jsou super, ale ten příběh je až moc tuctovej a obyčejnej, zkrátka chybí tomu ,,drajv,, Pravda, jsem zhýčkán, takovými těmi uau efekty, také celou dobu na ně film připravuje, ovšem ve finále se vlastně vůbec nic převratného nestane a celková gradace snímku je spíše v posledním tažení, stejně jako sami hlavní představitelé.. Tahle herecká partička by si přeci jen zasloužila lepší námět. Ne že by se divák nepobavil, úsměvných situací je tu dost, ale........ tři a půl hvězdice směrem dolu je myslím tak akorát. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Producenti po scenáristovi Theodoru Melfim původně chtěli, aby scénář předělal a upravil příliš pozitivní konec, ale autor si stál za svým. (inachisio)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama