Reklama

Reklama

Loupež ve velkém stylu

  • USA Going in Style (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (399)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tahle trojice prostě nemohla zklamat. To jsou všechno tak skvělí herci, navíc zde přispívají i další, kteří se zde objeví, že prostě musel vzniknout film, který bude diváka bavit, dojme ho, ale hlavně bude schopen se vžít do postav, do jejich chování. Stalo se a já si ze sledování odnáším příjemný zážitek. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ďalší z ľudských príbehov obalených v komediálnom háve, kde sa to glorifikujúce ´´násilie´´ musí zapáčiť každému poctivcovi. Tí ostatní ( zrejme bezcharakterný štátny hajzli ) sa budú smiať buď z toho, že aj tak sa nič nezmení, alebo od nešťastia, že čo ak niekedy...A mi poctivci budeme fandiť postavám v mimoriadne vtipnom snímku, pričom čo ak niekedy... ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka. Celkem zábavná dědkovská komedie ve který se předvedli některý prověřený starý dobrý páky. Příběh je uvěřitelný tak trochu ze života může se to stát i vám, ale asi nebudete mít koule na to s tím něco dělat. Nicméně zůstanu u lehce nadprůměrného hodnocení hlavně z důvodu, že film není tak úplně originální, ale jedná se o další remake. I když jsem původní neviděl, tak to musím zohlednit.60% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|85%| Přiznám se, že se mi do tohoto vůbec nechtělo, vybral jsem si film náhodně na zabití poklidné noční služby. Poslední dobou zastávám názor, že současné komedie už nejsou to, co bývali. Občas se nějaký ten lepší kousek objeví, ale i tak žádná sláva. No, ve finále jsem s tímto filmem nečekaně spokojený. Už od začátku jsem cítil, že to nebude žádná trapná ubohost s debilními (ne)vtipy. Po komediální stránce to není vůbec přehnané, scény jsou upřímně úsměvné a asi tak 4x jsem se zasmál. Myslím si, že ani není potřeba k plné spokojenosti přidávat vtipné scény. Spíš bych film stopáží prodloužil a přidal nějaké emotivní scény. Páč to bylo podle mého názoru i částečně bráno jako drama a i když jsem se nad tím hluboce zamyslel, tak se jedná o smutnou záležitost dnešní doby, jak většina z nás ve stáří asi dopadne. Herecké trio Caine, Freeman a Arkin to zvládli přímo fantasticky. Nenuceně, upřímně sehráli svoje role. V duchu jsem jim přímo tleskal. Vedlejší postavy byly ok, splnili svůj účel. Rád bych dal plný počet *, ale k tomu mi právě chybělo ještě pár scén, prodloužit krátkou stopáž atd. Každopádně jsem nadšen a těším se na další shlédnutí. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Asi jako když se člověk těší na prázdniny k dědovi.. Plánuje si všeliká dobrodružství... A nakonec, když k dědovi opravdu přijede, dostane tejden skuhrání, že stáří je na hovno, život je na hovno, všechno je na hovno. Děda ani úplně neví, kdo jsou jeho příbuzní nebo kam dal klíče od kůlny ... A když už máš pocit, žes ho konečně ukacal na výlet do lesa (čili, že se po tom týdnu skuhrání začne konečně něco dít), tak si omylem počůrá kamaše. Jako je to svým způsobem zábavný, žejo... Ale člověk u toho spíš trpí. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • V USA film za první víkend docílil čtvrté nejvyšší návštěvnosti, kdy vydělal 11,9 milionů amerických dolarů. (inachisio)
  • Producenti po scenáristovi Theodoru Melfim původně chtěli, aby scénář předělal a upravil příliš pozitivní konec, ale autor si stál za svým. (inachisio)
  • Jedno z možných únikových áut, o ktorých partia uvažovala, bolo aj Scooby-Doo's Mystery Machine. (Astonko)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama