Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokud si myslíte, že vstupem do manželství pro Anastasii (Dakota Johnson) a Christiana (Jamie Dornan) končí veškerá legrace a že legendární Červenou mučírnu předělají na dětský pokoj, nemůžete se víc mýlit. Vynalézavost a fantazie novomanželů nezná mezí, zvlášť když je díky Christianově pohádkovému bohatství opravdu nemusí nic limitovat. Ana se však nechce stát manželkou uvězněnou ve zlaté kleci a je rozhodnutá pokračovat v úspěšně rozjeté kariéře knižní redaktorky, což Christian snáší se skřípěním zubů. Rostoucí emancipace jeho ženy se však záhy stane „bezpečnostním rizikem“, protože z minulosti se vynoří bývalý Anin kolega Jack Hyde, který má s oběma nevyřízené účty a pro pomstu je schopen udělat cokoliv. Jenže Anastasia už dávno není ta rozklepaná studentka, jež má napsat rozhovor s miliardářem, ale čím dál sebevědomější paní Greyová, která ví, že i svoboda může mít až padesát odstínů, a o žádný z nich nechce přijít – Jacku Hydeovi a dokonce i manželovi navzdory. (Cinemart)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (225)

claudel 

všechny recenze uživatele

Třetí díl potvrdil to zásadní spojené s celou sérií - mimořádně slaboduchý scénář/románová předloha. První film se sice z mého pohledu povedl lépe než kniha, ale druhý a třetí už se utopily v hloupostech. U třetího dílu jsem kroutil hlavou, jak byly na sebe některé scény nalepeny zcela zbytečně a pokud by ve filmu nebyly, vůbec nic by se nestalo. Zvláště druhá polovinu filmu byla místy již dost utrpením. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Povinné zakončení jedné rozvleklé trilogie, která je tu s námi ještě o rok déle než původně měla. Své nechutě a opovržení jsem rozebíral už u předchozích dílů, tak není důvod se rozčilovat u trojky. Tentokrát je to s příměsí skoro až detektivní zápletky, která je podobně (ne)záživná jako jakákoliv libovolná scéna ze třech filmů. Myslel jsem, že budu trpět víc, ale jedná se o prostě jen průměrnou záležitost, jež je obložená obří vlnou nenávisti ze všech stran, a stejně většina těch lidí byla i napotřetí v kině. Za pár let se zapomene a přijde zas nějaká nová rádoby-pobuřující série s jasnou cílovkou. PS : Jamie Dornan už má konečně klid a může se věnovat něčemu smysluplnějšímu. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Teď budu asi zřejmě ukamenovaná, ale tohle je můj názor, za mě nejlepší film z celé série odstínů. Je tam sex, napětí romantika, naivita a i červená místnost. Pro někoho klišé, pro mě super odpočinkový film, u kterého jsem se zasmála, klepala si na čelo, i jsem si poplakala. Celá série je určená převážně pro ženský a ty se v tom budou vyžívat nejvíce, já bych život, který ve filmu má Anastázie brala hned, vždyť kdo by odolal těm psím očím Jamieho Dornana? ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

A máme tu posledný film série. "Fifty Shades Freed". A hoci som si to nemyslel, tak toto je podľa mňa najhorší film celej série. Kým predošlé dva akosi balansovali na hrane a nakoniec to ustáli tesne pred priepasťou mojej stupnice, tak tento film nemôže zachrániť absolútne nič. Tie dialógy sú stále otrasné a pília uši. Nemohol som ich počúvať počas prvého a druhého filmu a tu sa to nezlepšilo ani v najlepšom. No minimálne mám pocit, že predošlé filmy mali v sebe aspoň nejaké prvky, ktoré ma dokázali presvedčiť. Tuto je tých klišé tak strašne moc, že je mi z toho filmu absolútne zle. A plus k tomu sa každé 3 minúty ozve nejaká super pop skladba. Ten soundtrack mi liezol po chvíli totálne na nervy a hudba ma po celý čas len otravovala. Nič pozitívne na tom soundtracku nie je. A to som počul od začiatku. Postavy sa v ničom neposunuli dopredu (okrem toho, že sa vzali) a nič nové, nič zaujímavé, nič inovatívne sa od nich nedočkáme. Plus tento film by som ohodnotil najlepšie ako keby sme tu mali kopec scénok za sebou, ktoré nakoniec nevedú absolútne nikam. Len zabíjajú čas a ich pointa dokopy žiadna nie je. Ako napríklad fakt, že Christian kúpil nový dom. Ktorý potom nikdy viac neuvidíme. Fakt, že tu máme zbytočnú akciu, ktorá absolútne nie je potrebná a viac to film zakopáva. Zloduch filmu je príšerný a je proste len zlý. (ZET-EL-YPSILON). Je to otravné, nudné, ničím zaujímavé a tentokrát už ten film nezachráni absolútne nič. Možno je Dakota Johnson celkom pekne vyzerajúca, ale to, že som tu mal možnosť vidieť jej prsia nie je plus filmu. V rámci príbehu, v rámci postáv, dialógov, hudby a všetkého je toto skutočne otrasný film. A tým to uzatváram. A dúfam, že táto filmová séria je mŕtva. Doživotne. Hodnotenie: F ()

strelenaL 

všechny recenze uživatele

Poslední díl a největší průšvih. Ano knihy jsem četla, ne nepatřím mezi náctileté, ale tvořím si svůj vlastní názor na vše po svém... na film jsem šla proto, že jsem chtěla relaxovat, prostě vypnout a třeba se i zasmát absurditám, který se v předchozích dílech objevily. Závěr mohl být daleko lepší neb znám předlohu a s tou by se dalo slušně pracovat, bohužel souhlasím s Mattym, který to vystihl přesně 15 minut ( klapka střih a máme hotovo). Hudební vsuvka byla na výbornou. Pozn. Ženy a dívky mají rádi příběhy s dobrým koncem a ve většině případů nemusí jít o realitu, to celá série odstínů splňuje... proto se z toho stal fenomén po celém světě! Oba hlavní protagonisté mám ráda, ale musím říct, že v jiných filmech víc než v této sérii. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (12)

  • Film se začal natáčet v únoru 2016 ve Vancouveru v Kanadě a v Paříži ve Francii naráz s předchozím dílem Padesát odstínů temnoty (2017). (PaTeXx)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 55 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama