Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokud si myslíte, že vstupem do manželství pro Anastasii (Dakota Johnson) a Christiana (Jamie Dornan) končí veškerá legrace a že legendární Červenou mučírnu předělají na dětský pokoj, nemůžete se víc mýlit. Vynalézavost a fantazie novomanželů nezná mezí, zvlášť když je díky Christianově pohádkovému bohatství opravdu nemusí nic limitovat. Ana se však nechce stát manželkou uvězněnou ve zlaté kleci a je rozhodnutá pokračovat v úspěšně rozjeté kariéře knižní redaktorky, což Christian snáší se skřípěním zubů. Rostoucí emancipace jeho ženy se však záhy stane „bezpečnostním rizikem“, protože z minulosti se vynoří bývalý Anin kolega Jack Hyde, který má s oběma nevyřízené účty a pro pomstu je schopen udělat cokoliv. Jenže Anastasia už dávno není ta rozklepaná studentka, jež má napsat rozhovor s miliardářem, ale čím dál sebevědomější paní Greyová, která ví, že i svoboda může mít až padesát odstínů, a o žádný z nich nechce přijít – Jacku Hydeovi a dokonce i manželovi navzdory. (Cinemart)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (225)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Zajímavý paradox. Je na tom nejhorší a nejvíc otravné to, proč na to diváci a zejména divačky nejvíce chodí do kina. Ta snaha o hogo-fogo soft porn thriller movie pro náctileté je totální paralizér celkového zážitku a k tak charizmatickým hlavním hrdinům ani není nutný. Pominu-li tedy potřebu tvůrců dělat co 10 minut místy velmi imbecilní sexualní kousky, pak je to jen lehce podprůměrný thriller a velmi nadprůměrná sonda do průkopnické generace dnešních úspěšných třicátníku se vším co k nim patří. Foley nabízí svěží, zábavnou a inteligentní interakci dvou lidí s velkým "životním" potenciálem a hází rukavici zhmotněným vrstevníkům sedícím v kině, protože žít i na desetinové sociální/finanční úrovni filmových manželů Greyových otevírá sakra velké brány do světa, kde je hodně věcí možných zažít, získat a dokázat. Když si z toho člověk vezme to dobré, je to docela i motivační film. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Povinné zakončení jedné rozvleklé trilogie, která je tu s námi ještě o rok déle než původně měla. Své nechutě a opovržení jsem rozebíral už u předchozích dílů, tak není důvod se rozčilovat u trojky. Tentokrát je to s příměsí skoro až detektivní zápletky, která je podobně (ne)záživná jako jakákoliv libovolná scéna ze třech filmů. Myslel jsem, že budu trpět víc, ale jedná se o prostě jen průměrnou záležitost, jež je obložená obří vlnou nenávisti ze všech stran, a stejně většina těch lidí byla i napotřetí v kině. Za pár let se zapomene a přijde zas nějaká nová rádoby-pobuřující série s jasnou cílovkou. PS : Jamie Dornan už má konečně klid a může se věnovat něčemu smysluplnějšímu. ()

Reklama

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

A máme tu posledný film série. "Fifty Shades Freed". A hoci som si to nemyslel, tak toto je podľa mňa najhorší film celej série. Kým predošlé dva akosi balansovali na hrane a nakoniec to ustáli tesne pred priepasťou mojej stupnice, tak tento film nemôže zachrániť absolútne nič. Tie dialógy sú stále otrasné a pília uši. Nemohol som ich počúvať počas prvého a druhého filmu a tu sa to nezlepšilo ani v najlepšom. No minimálne mám pocit, že predošlé filmy mali v sebe aspoň nejaké prvky, ktoré ma dokázali presvedčiť. Tuto je tých klišé tak strašne moc, že je mi z toho filmu absolútne zle. A plus k tomu sa každé 3 minúty ozve nejaká super pop skladba. Ten soundtrack mi liezol po chvíli totálne na nervy a hudba ma po celý čas len otravovala. Nič pozitívne na tom soundtracku nie je. A to som počul od začiatku. Postavy sa v ničom neposunuli dopredu (okrem toho, že sa vzali) a nič nové, nič zaujímavé, nič inovatívne sa od nich nedočkáme. Plus tento film by som ohodnotil najlepšie ako keby sme tu mali kopec scénok za sebou, ktoré nakoniec nevedú absolútne nikam. Len zabíjajú čas a ich pointa dokopy žiadna nie je. Ako napríklad fakt, že Christian kúpil nový dom. Ktorý potom nikdy viac neuvidíme. Fakt, že tu máme zbytočnú akciu, ktorá absolútne nie je potrebná a viac to film zakopáva. Zloduch filmu je príšerný a je proste len zlý. (ZET-EL-YPSILON). Je to otravné, nudné, ničím zaujímavé a tentokrát už ten film nezachráni absolútne nič. Možno je Dakota Johnson celkom pekne vyzerajúca, ale to, že som tu mal možnosť vidieť jej prsia nie je plus filmu. V rámci príbehu, v rámci postáv, dialógov, hudby a všetkého je toto skutočne otrasný film. A tým to uzatváram. A dúfam, že táto filmová séria je mŕtva. Doživotne. Hodnotenie: F ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

Poslední díl nejlepší a nejgeniálnější filmové trilogie všech dob a všeho tvorstva je za námi. Otvírejte šampaňské!! Dva tragédi s nulovou chemií se opět vrací, aby se pokusili diváka unudit k smrti absolutně prázdnými dialogy a občas si i zašukali ve scénách, které se strašně snaží hraničit s erotikou v klasickém pornu, ale slibuji vám, že vaše pohlavní orgány vám mnohem spíše ztuhnou nebo zvlhnou ze sledování jakékoliv sex scény ve Hře o trůny, kde se ani tolik nesnaží. To je docela epic fail. Snímek je učiněná lobotomie, během které se absolutně hovno děje, jen sledujete, jak si bohatí lidé užívají a prcají. To je zážitek, co? K dobru přičtu asi 20ti minutovou sekvenci, kdy film konečně zaběhne do krapet napínavějšího stylu, ovšem celkově ho fakt nezachraňuje. Film navíc všem ženám předkládá to, že ideální chlap by měl mít minimálně 182 cm, měl by umět hrát na piáno, mít six-pack, bejt bohatej jak prase a umět ženě natírat zmrzlinu kolem její frndy. Jelikož osobně nesplňuji ani jeden z těchto bodů (zmrzlinu na lžíci totiž většinou sním, nestrkám jí holce do svatyně), mám o důvod víc tímhle filmem opovrhovat. Průměrné 2* ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Čo ti jebe? Snáď bol toto skutočne posledný diel, lebo viac tejto rakoviny by som nedal. Prvá hodina ešte ako tak, Kombinácia sorfporna a R8smice fungovali, ale druhá polka je tak odpiči, tak predvídateľná, tak nezáživná, že čava. Ja neviem, ale v čom sa toto líšilo dejovo a pocitovo od tých tuctov filmov s rovnakou tématikou, čo nám Amerika a svet ponúka v posledných rokoch? Neidem sa ďalej rožčulovac. 1 z 5 ()

Galerie (107)

Zajímavosti (12)

  • Pro scénu na líbánkách, která se odehrávala u francouzského Louvru, byla celá oblast pro natáčení uzavřena. Režisér prohlásil, že tak chtěl docílit efektu jako kdyby Christian (Jamie Dornan) pro Anastasii (Dakota Johnson) koupil celou Paříž. (Sydonai)
  • Film se začal natáčet v únoru 2016 ve Vancouveru v Kanadě a v Paříži ve Francii naráz s předchozím dílem Padesát odstínů temnoty (2017). (PaTeXx)

Související novinky

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama