Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pustina je po nejnovějších situacích opět na nohou, Karel se v důsledku svého pátrání znovu dostává do problémů, ale situace se překvapivě rychle vyřeší za přispění Tibora Baloga (Janek Gregor). Karlovo pátrání ho zavede do výchovného ústavu, kde zrovna Adam zjišťuje, jak Filipovi narostlo sebevědomí. Karel se při svém pátrání opět dostává na scestí, přesto se dobere nových zjištění, o nichž informuje i Hanu, a mrtvý Frodo se nečekaně stává trumfem v mnohem vyšší hře. (Necrotongue)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smyčka se pomalu, ale jistě utahuje. Díl začne trošku zbytečným šokem, ale po dvou měsících marného patrání policie se není čemu divit, že v Pustině panuje strach. V Pustině se ukáže nečekaně grázl z pasťáku. V tu chvíli si manžel starostky nečekaně všimne pár detailů a pustí se do hledání souvislostí na vlastní pěst. Ač je to staré prase, na dceru by nedal dopustit. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Smyčka se utahuje a začíná se ozřejmovat, že totožnost vraha Míše, nebude na celém tomto seriálu tím nejdůležitějším. Úvodní vraždička oslíka přivedla na stopu nového profesionálního vyšetřovatele a příležitostného sexuálního predátora Karla. Docela mě překvapilo, že jakýsi strach o svoje děti naplno propukl až teprve po druhém "zatoulaném dítěti". Je pravděpodobné, že v závěru budeme svědky mnohem větší zločinecké sítě. Konečně se v závěru dostane na odběr vzorků a odhalí se totožnost náruživého vraha. Stále se držím svých favoritů, ale rád se nechám překvapit. Celkově další luxusní epizoda s neuvěřitelně napínavým průběhem, kdy jsem místy zapomínal dýchat. Tvůrci si nechali pro finále hodně otevřená vrátka k několika možnostem v závěrečném scénáři. Ani se mi nechce věřit, že tento seriál vyprodukovalo Česko. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak se blížímě k finále, tak jde pořád více do tuhého. Atmosféra se oproti minulým dílům s časovým skokem trochu pozměnila. U zbylého obyvatelstva pochopitelně opadla prvotí hrůza a přešla do takové vzdálené apatie. Je fajn, že postupně všechny dějové linky a postavy dostávají své rozuzlení a své oprávněné místo v ději. Je vidět, že tvůrci měli krásně vše dopředu připravené, oproti jiným seriálům. kde se musí vše lepit za pochodu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"To si opravdu myslíte, že soukromá firma může policii zasahovat do vyšetřování vraždy?" To si rozhodně nemyslím. Já to vím, ale to je jedno. Já jsem rád, že se konečně něco objasnilo, i když šlo jen o osla. Vlastně se docela těším na to, že už se to nějak dovleče do konce. Adepta na vraha mám již několik epizod vybraného, ale vsazeno na něj nemám, takže je mi celkem jedno, jestli to bude on. Pustina mě zkrátka nechala poměrně seversky chladným. ()

venison 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S01E07 - Děj poskočil o pár měsíců dopředu ztratil své ponuré severské aroma.. Předposlední díl je zatím tím nejakčnějším - Jaroslav Dušek vystupuje do popředí a snaží se pevně uchopit vyšetřování do svých rukou.. Už se nechová tak násilnicky a pomateně, ale jedná jako liška podšitá.. Navíc si nijak nebere servítky a jde bez okolků rovnou na věc.. Tenhle díl mě hodně bavil především kvůli jeho postavě ;-) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčeno v obcích Kryry a Hořovice. (M.B)

Reklama

Reklama