Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (154)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Nádherný film o lásce. Katie trpí vzácnou nemocí a nesmí na slunce, přesto potká Charlieho a zamilují se do sebe. A je to nádherné sledovat, jak se sbližují, jak to mezi nimi jiskří, jak se do sebe zamilovávají. Ovšem ten smutný konec, bohužel to asi jinak nešlo. Ale bylo to nádherné a ještě teď mám slzy v očích. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Slabý soundtrack což je největší chyba ve filmu, příběh takový střed a herci do toho nevložily vše srdce emoce škoda. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Ano, je to asi kýčovité, je to schématické, je to zidealizované. Ale taky je to po citové stránce naprosto funkční, se skvěle zahranou hlavní dvojicí a parádně sympatickými lidmi okolo. Nečekal jsem mnoho, zejména asi proto, že mi některé názory a aktivity Belly Thorne nejsou příliš po chuti, ale o to více jsem byl příjemně překvapen. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Není to špatný. Ale to je trochu málo. Cením, že to diváka nenutí do slz. Líbil se mi mladý Schwarzenegger s tou jeho uvěřitelnou nevinností. Thornová mě tolik neoslnila. Hrát silnou ženu není jednoduché a jí jsem to nevěřila. 3 dávám proto, že je to pro mě zapomenutelné. Nic, co by mě oslovilo. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nečakal som, že momentálne provokujúca internetová celebrita, zahraje choré zaľúbené dievča tak civilne, bez nejakých gýčov a trápneho prehrávania. Možno je na čase opustiť Instagram a vydať sa opäť tam, odkiaľ prišla, k herectvu. Jej herecký partner, podáva o niečo horší výkon, ale predsa len sú to jeho začiatky. Boľavý príbeh, ktorý je sentimentálnou kalorickou bombou. ()

berny2468 

všechny recenze uživatele

Je velká škoda, když snímek se zajímavým námětem, je natočen tak nezajímavě a s ničím navíc. Přitom herecky dobře obsazené a hlavně se zajímavým námětem. Ovšem je to trestuhodně krátké a nezasáhne to jak má a jak by dle příběhu rozhodně mohlo, což je obrovská škoda. Zbytečně krátký úvod a vlastně vše je zbytečně zkratkovité. Naštěstí tam jakási chemie působí a přes některý amatérismus jsou i zajímavé scény. Ovšem vím že tohle mohlo mít úplně jinou úroveň, s trochou více snahy a originality a to je to co zamrzí, ale přesto jsem se nenudil....55%. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Nemůžu věřit, že tomu nakonec dávám 4*. První polovina se tváří jako béčková teen romantická komedie. Celé je to hrozně klišé a křečovité, předvídatelné a hloupé. Herecké výkony podprůměrné. Nicméně v druhé polovině se dostane do hlavní role drama. A přestože je film stále lehce "cringe-worthy", příběh mě dostal. Nasmála jsem se, dojala a i rozesmutnila. Na konci filmu popotahoval celý sál. Pokud bych měla film k něčemu přirovnat, bylo by to Fault in our Stars. I když tam bylo spoustu momentů, které byly e-e, film jsem si užila a za pár let si ho možná zopakuji, až se budu potřebovat vybrečet. 4* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Bellla tady krásně prodala všechno, nejen hezký obličej, ale i svoje herecké a pěvecké schopnosti. Její film, i když jí to s Patrickem sedlo. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Mám tri dôvody prečo nemôžem ísť do plných ...1. Nič neprekoná Japonský originál z roku 2006, 2. Bella Thorne je rozhodne pekná žena, ale nie je charakterná herečka, a neuveril som jej to, 3. koniec čo hral na city mi nevadil, vadilo mi nelogické správanie zvyška postáv na konci filmu. Ale bod navyše dávam, Bella to naspievala krajšie ako Jui. Edit (nakoniec som dal aj tak 5*) ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Toto je môj 1. film s Bellou Thorne. Keď som videl trailer, prišlo mi, že vyzerá na 30 a prekvapilo ma, že do teen romance obsadili spomedzi toľkých herečiek v USA, práve ju. Vydesilo ma, že sa jedná o Disney channel star, ale námet filmu bol natoľko zaujímavý, že som si ho pozrel. Bella ani Patrick nehrali presvedčivo, ale strojene. Chémia medzi nimi nefungovala. To žiaľ platí o všetkých postavách. Celé mi to prišlo ako divadelná hra. Nacvičené, bez iskry živelnosti a života, ako keď čítam článok z Reader´s Digestu. Scenár bol slzopudný, ale natoľko predvídateľný, že ma jednoducho nedokázal dojať. Midnight Sun u mňa nevyvolal emócie, a to je pri romantickej dráme veľký problém. Je zázrak, že sa takýto béčkový film drží v kinách už mesiac. Ja by som doporučil pozerať to výhradne so ženou, do ktorej ste po uši zamilovaný, lebo bez prísunu endorfínov je to zývačka. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k podobnosti námětů jsem čekala stejný průšvih jako u "Všechno úplně všechno" (hlavní hrdinka nesměla z domu pro změnu vůbec, tedy ani v noci), ten se ale naštěstí nekonal. Ústřední pár a jejich přátelé sice představují všechna klišé vzorných a ultrakladných teenagerů, vztahy mezi nimi ale fungují a vy jim upřímně přejete pohádkový konec. Ten se ale samozřejmě nekonal, takže jsem si trochu poplakala a na nějaké opáčko se ještě dlouho cítit nebudu. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Kdo říkal, že romantický film musí končit dobře? ... Hrozně jsem jim to přála. I když na romantický filmy vůbec nejsem, tohle mě bavilo a nechala jsem se do toho úplně vtáhnout. Děj, jehož konec byl velmi smutný, párkrát mi i slzička ukápla, byl krásný a plný emocionálních momentů. Ti dva to zahráli skvěle a láska z toho úplně vyzařovala! Za mě plný počet! ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Cely cas som mala pocit, ze pozeram film A Walk to remember len s inymi hercami a po 16 rokoch:) Sice nic originalne, ale pacilo sa mi to, pekny mlady par, hudba, sympaticky a skvely otec...Navyse este pekne myslienky o zivote, vztahoch, laske, stasti...dojimave. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vo svojej podstate mi to do veľkej miery pripomenulo minuloročný film Everything, Everything, kde zriedkavé ochorenie podobným spôsobom obmedzovalo hlavnú hrdinku. Takže napriek zaujímavému námetu som už z toho nemal taký waw feeling z potencionálnej originality. Ale každopádne, aj toto malo čosi do seba. Katia mohla vychádzať z domu aspoň po tme (zatiaľ čo Madeline zo spomínaného filmu vôbec). Takže z tohto dôvodu tam vznikal priestor na zaujímavý príbeh. Bohužiaľ, celé to bolo nehorázne presladené, predvídateľné a často ma premáhal pocit neprirodzenosti z toho celého, čo sa dialo medi Katiou a Charliem. Hudobná vložka bola v tomto prípade aspoň malým plus, ale ani to nedokázalo tento film udržať aspoň nad hranicou priemeru. Záver bol zrejme predurčený útok na slzné kanáliky, ale napriek tomu, že kopa filmov mi dokáže vohnať slzy do očí, v tomto prípade to so mnou nič nerobilo. Možno to ale bolo aj tým, akým spôsobom bol ten hraničný prestrih zobrazený (podľa mňa dosť bezemočne, akoby to ani nestálo za reč). ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Prvoplánový doják,kde se stane úplně všechno co od podobného filmu divák čeká a stane se to přesně tak jak divák čeká.I přes to kvantum klišé se ale místy slušně daří ždímat emoce což je primárně zásluha sympatického obsazení...60% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Skot Speer /let´s dance -revolution/ natocil tymto asi najlepsi film svojej kariery. Mlady CiernyCernoch vyznava lasku akejsi babe - a ono to kupodivu funguje. CiernyCernoch sice v zivote nevedel hrat, lae dialogy su na urovni, obycajne prevazuju aj v realnom zivote, mlada bella Thorne bola a je fajna baba ..... no len asi hrat moc nevie. Z nej veru nebude novodoba Ritka Hayworth - ne, ne : 75 % ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Skoro se až divím, že to není od Sparkse, on ale nemá tyhle smrtelný choroby v repertoáru. Je to super romantika se všema zaběhlejma klišé, ale díky Schwarzeneggerovi jr. a Belle pořád stravitelný. Bella je tu oproti jinejm filmům roztomilejší a zranitelnější a to jí sluší. Příběh vystavěnej, sice předvídatelně, ale tak aby si mě to nakonci získalo. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Nevim,ale tyhle filmy by měli mít určitě nějakej solidní konec.Romantika s podkreslením děsné rozplizlý hudby moc nefungovala,a dramatičtější druhá půlka zase směřovala k tomu,co mě příliš nebere.Zrovna tyhle filmy,když už na nějakej takovej koukám,by si happy-end zasloužil.Moc nebavilo.40%. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Příjemný romantický film, jak kdyby ho napsal Nicholas Sparks. Hlavní postava Katie je příjemná slečna, která hodně trpí tím, že nemůže jít na slunce kvůli vážné nemoci a navíc je už od dětství zamilovaná do svého souseda, který o ní do jedné noci nemá ani tušení. Jenže osud si rád zahrává a tak je dá dohromady a je to láska jako tram. Ke konci jsem se neubránila slzám, opravdu je to hodně dojemné, pro oba to byla první pořádná láska v dospívání a o to to muselo být těžké se navždy rozloučit. Bella a Patrick tvořili krásný pár a zahráli své role úžasně. ()

Reklama

Reklama