Reklama

Reklama

Profesionální MMA zápasník Wes Baylor bojuje v ringu se svým kamarádem Jonnym Sutherlandem, přičemž Jonny v tomto zápase po sérii Wesových úderů umírá. Baylor je zdrcený ze smrti kamaráda a odjíždí do Thajska. O šest měsíců později ho stále pronásleduje Jonnova smrt, ale živí se jako zápasník v ilegálních zápasech. Po jednom z nich kontaktuje Baylora muž jménem Aldrich, který mu nabízí milion dolarů, pokud se zúčastní jednorázového zápasu v Myanmaru. Baylor souhlasí. Po příjezdu na místo ho ale čeká překvapení, protože se stává obětí smrtícího lovu, který Aldrich organizuje běžně. Baylor dostane pouze láhev s vodou a opasek, který, aniž by o tom věděl, má uvnitř ukrytý GPS lokátor. Lovci, kteří mají Baylora ulovit, jsou Sofie, toreador Esparto, vývojář her Landon, Maduka, Jacob Texas Zimmling, Zimlingův syn Tobias, Aldrichova pravá ruka Madden a Aldrich sám. Baylor má dvě minuty na to, aby zmizel někde v džungli. Začíná tedy krutý boj o život... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Tento B-ový snímok nie je priamym pokračovaním pôvodného filmu – to ani nečkajte. Jedná sa o samostatný príbeh, ktorý však (až na väčšie a mohutnejšie zbrane) žiadnym veľkým a nečakaným prevratom neprekvapí. Ja zostanem u JCVD . Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Černě odění jezdci na motocyklech, holubí trus, zpomalené záběry všeho druhu (hrdina se sprchuje jak v reklamě na Mrože, domorodé děti hrají fotbal, vrtulník i s tím cool zvukem rotoru). Tady se zřejmě „remakuje“ nějaká woolovina.. Knepper nahradil Henriksena relativně se ctí, dokonce měl i stejnou zbraň. Adkins také nebyl špatný, ale aby se Jean-Claudeovi více přiblížil, mohl zakousnout nějakého chřestýše (nebo aspoň slona) a na temeno hlavy si přilepit kadeře Jennifer Grey. Co se týká Rhony, která byla drsná jak Stathamovo třídenní strniště, zdálo se mi, že jí z kapsy od kalhot čouhá několik účtů z kliniky plastické chirurgie, ale mohl jsem se splést. Suma sumárum, zbytečné, lacině vypadající béčko o muži, který hledá smysl života v ochraně myanmarského lidu a při tom nad ním přelétává dron s kamerou.. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv je Adkins pořád béčkař a nepočítám, že by nikdy natočil pořádný akčňák, pořád občas dokázal pobavit svým bojovým uměním. V tomto rádoby pokračování akční klasiky z 90. let tomu tak není a jedná se o nejhorší film, který sem s ním kdy viděl i pošpinění mojí oblíbený Van-Dammovky. Je až udivující, jak vedle týhle srajdy, výborně vypadá původní film, který je už 23 let starý. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins je pro mě naprosto nedotknutelnou ikonou, a to přesto, že se sem tam objeví i v takové sračce, jakou je právě pokračování Živého terče. Za sračku to ovšem neoznačuji kvůli béčkovému zpracování a neskutečně tuctové zápletce, ani kvůli nezajímavým postavám, či absenci napětí, ale čistě jen kvůli tomu, že zde, tedy krom úvodu, tvůrci vůbec nevyužili Scottova mistrovského bojového umění, kterým jinak zachraňuje 90% svých veškerých filmů a bez kterého to prostě nemá cenu snad ani sledovat. Jasně, ten chlap má i charisma a je sympaťák, ale tím tyhle typy filmů záživnými neudělá. Prostě pokud se tím filmem od začátku do konce nepromlátí, tak nemají filmy s ním příliš šanci na úspěch a jen pořád jak zajíc utíkat a sem ta někoho zastřelit, jako tomu bylo zde, by zvládl i každý třetiřadý (ne)herec. Živý terč 2 je tak zkrátka tuctové, nevýrazné béčko, odehrávající se sice ve svižném tempu, jenže působí vážně lacině a nezábavně, navíc s velice mizerně zpracovanými akčními scénami, takže pokud není divák opravdu zarputilým příznivcem Scotta Adkinse, jako třeba já, tak by se této podívané měl raději vyhnout, neboť nemá vážně čím zaujmout a pobavit. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ono to má svoje chyby, jasné že hej. Úvodná zápletka je už v piči, záverečný most tiež veľa logiky nepobral. Ale má to aj pekné momenty ako súboje, kopy, bloky, behanie džunglou, motorky spravené lepšie jak tanky a hlavne Adkinsa, ktorý dvíha nohu trošku menej ako mám rád, ale je to dobre natočené, priehľadné a dynamické. Popri tom aj ten orientačný beh je zaujímavý. Nepríde to ako úplná lacnota z Ázie, ale dalo by sa ešte popracovať. Hlavná zápletka nie je úplná novinka, ale dokáže prekvapiť a zaujať. Tempo svižné, nenudí. Pri dialógoch by jeden plakal, ale tak nejaká boliestka musí byť. A Robko ako záporák úplne zapasoval. Za mňa silné 3 z 5 ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v Thajsku. Mjanmarsko, kde sa odohrávala väčšina filmu, filmári nenavštívili. (MikaelSVK)
  • Katrina Grey (Kay Sutherland) pochádza zo Slovenska, z Ilavy. (ČSFD)
  • Při honičce na motorkách nemá Wes Baylor (Scott Adkins) na očích ochranné brýle. Ale při výbuchu střely z motorky je ve zpomaleném záběru vidět, že Wes brýle má. (Mydlivoj)

Reklama

Reklama