Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 5

Recenze (203)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Mnohem horší než jednička, ale o level lepší než zoufalá dvojka. Sice mi první půl hodinu trvalo, než jsem se zase do těch postav zakoukal, ale jakmile se na lodi rozjede plejáda vtipných miniscén a fórků na jedno použití, je to zase dobrý. Humor sice není tak povedený, aby se u toho člověk vyloženě smál a po půli víte, jak to skončí, přesto Vám to nebude vadit. Je to sympatický, barevný, hlasitý a roztomilý. Hotel Transylvánie si částečně opravil pošramocenou reputaci. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Oneskorený deň detí. Hotel transylavania 3, 3. Júna, niečo na tom bude. Bohužiaľ sa jedna o slabšie pokračovanie ako aj dvojka a silnú jednotku to neprekonalo ani nedobehlo. Film je určite pre násťročných a nakoľko ochvilu do tejto kategórii patriť nebudem tak mi neprekážalo to pozrieť. Strašidlá budú mat na dovolenke o zábavu postarané. Fajn hudba ale humor tu nehľadajte. 3* ()

Reklama

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Jednička byla dobrá a pobavila, dvojka bezkonkurenčně nejlepší a trojka ani nestojí za řeč. Na třetí pokračování jsem se po druhém dílu těšil, ale jak už název napovídá, bylo to příšerné. První polovina šla, druhá už o ničem. Nekonečný guláš bez děje, jakoby tvůrcům definitivně došly nápady a jen hrabali na značce prvních filmů. Ke konci jsem se parkrát zasmál, ale spíš proto, jak hluboko to ještě mohlo klesnout. Zábava pro děti do 5 let a jednodušší dospělé. Velké zklamání, po kterém by čtyřku šel točit jen blázen. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Zabudnite na normálny dej, v tomto filme (a v podstate aj v celej sérii) ide predovšetkým o vizuálny humor toho najjednoduchšieho kalibru na ktorom sa schuti zasmejú predovšetkým šesťročné deti. Nič iné tu nie je. Len parodicky vyzerajúce potvory, ktorým pod údermi vtipne vyliezajú oči z jamiek. A tentokrát mi to už nestačí. 5-/10 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tahle série se vyšťavila bohužel již prvním dílem. Díl od dílu je to slabší a slabší ačkoliv zde přibývají nové postavy. Přitom začátek a konec je ještě dobrý, ale ta výplň uprostřed už je slabší. Zasmál jsem se zhruba 3 krát a většina postav je tam zbytečných (už ve 2 díle byla Mavis do počtu tady je to ještě horší o Johnnym nemluvit) . Pokud bude 4 díl tak o romanci mezi Dennisem a tou vlkodlačí holkou pokud možno tam ještě vidím potenciál. P.s. tohle zazní až za titulky nechápu proč to prezentují jako soundtrack https://www.youtube.com/watch?v=pvmNeNd5SYk ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně, kdy se snaží kapitánka Erika zabít Drákulu a Želé zrovna hází přes palubu záchranný člun, se neozývá a ani není nijak grafický zobrazen dopad člunu. (PAULOO)
  • V části, kdy Mavis spatří, jak kapitánka Ericka vytahuje Drákulovi sekyru z hlavy, má na těle Drákula ostny a šípy. Mavis zvolá: „Ženská, co mu to děláte?“ a ostny i šípy záhadně zmizí. (NunchakuMan)

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama