Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (Cinemart)

(více)

Videa (5)

Trailer 8

Recenze (1 004)

pepo 

všechny recenze uživatele

Lepšie ako jednička. Dvojka ma totiž neštvala a ani nenudila. Mať to sviežosť svojho predchodcu, mohlo to byť dokonca úžasné. Je to omnoho prepracovanejšie, vtipnejšie aj akčnejšie.Prekvapil zmysluplný a myšlienkovo silný príbeh. A občas som mal pocit, že by som si tú story viac vychutnal v typicky vážnom X- Men prevedení. To by sme však prišli o niektoré fantastické komediálne scény. Celá pasáž okolo formovania X- Force a ich prvá akcia sú parádne. Cameá vydarené, všetci si to užívajú a dojde aj na emócie. Celé je to však opäť dosť bordel. To prepínanie medzi žánrami (opäť) nefunguje tak hladko ako napríklad u Vaughna, do rozpočtu sa mohlo ešte trochu prisoliť, stopáž je prepálená a občas je to celé strašne silu. Potitulkové scény však dojem v mnohom vylepšili. Hraničia totiž s genialitou. Takže nerozmýšľajte, choďte na to. Ale netreba očakávať žiadny zázrak. Veľmi, veľmi silných 7/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Odpustím slabší první polovinu, protože u té druhé, jakmile přestane mít Wade sebevražedné sklony to pálí jeden gag za druhým. Mou nejoblíbenější částí asi zůstane nábor nových členů a následná první akce X-Force. Přál bych si aby jejich výsadek nikdy neskončil. U druhého dílu se projevila přítomnost Davida Leitcha, takže akce je opravdu špičková. Budu se těšit na Trojku. Tahle série je fakt jízda. 85% ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Wade naštěstí nekecal ani tentokrát. Je to rodinný film. Nebýt toho, zase se ta skládačka gagů, mimózních hlášek, přepálených situací a bourání čtvrté stěny může rozpadnout, ale tentokrát je onen dějový základ ještě o třídu pevnější než minule. První díl si až příliš dlouho zkoušel, co všechno si může dovolit, dvojka už do žánrových kliček skáče po hlavě a nebojí se je na první dobrou shodit až tak moc, že jsem nevěřil svým očím (výsadek X-Force). Leitchovi jsem nevěřil ani za mák, takže ta úleva, že je Red v dobrých rukách, byla nakonec víc než překvapivá. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Distribútor: Fox // Počet premietajúcich kín v USA: 4,349 // Otvárací víkend v USA: $125,507,153 // Kto by len povedal, že bude dvojka lepšia, ako jednotka. Marveláci vsadili na humor a nič lepšie ani urobiť nemohli. Deadpool 2 je neskutočne nabitý vtipnými hláškami a scénami na ktorých sa jednoducho nedá nesmiať. Scény, ktoré sa odohrávajú v dome slepej stareny sú absolútna topka. Dlho som sa takto nezabavil. Marveláci taktiež vsadili na veľmi vybranú hudbu, presne ako u Guardians of the Galaxi čo filmu dodáva ešte väčšiu dávku humoru. Vizuálne efekty a akcia sú rovnako na veľmi vysokej úrovni, takže nie je jediná vec, ktorú by som mohol vytknúť. Za mňa rozhodne 100%... ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Trojský kůň Marvelu 2. Opět zdánlivě se vymezující parodie na všechny ty úděsné a infantilní komiksové sračky, které na cílové diváky (retardy) s kadenci rotačního kulometu chrlí CD Komiks a Div. Když si odmyslím, že jsem za celou stopáž propadl nenucenému smíchu jen u parašutistického přistání vrcholícím usmaženým Pittem na drátech, zbyl mi jen stokrát prostřelený a rozsekaný hlavní hrdina (ke konci jsem se už upřímně modlil, ať konečně chcípne - definitivně), který u těch mnohačetných zranění řekne strašně kůůl ftipy, ale jinak se vůbec ničím neliší od zástupu tisíců kreslených "hrdinů" pro děti nebo panice, kteří mají všichni dva filmy ročně a pak jeden společný a ten se nazve třeba Avengays. Pro zjemnělé fanoušky všech těch úděsných soft vesmírů na jedno brdo to bude určitě další strašně nekorektní nářez. Pro člověka jako jsem já, který jestli něco ve filmových žánrech přímo nenávidí, jsou to indické muzikály a podobně atraktivní a smysluplné komiksové adaptace, nesledovatelné. A nesledovatelné z jediného důvodu, že Deadpool 1+2 a budoucí 3, 4, X-Force, Cable: Civil War, X-Force: Infinity War a Deadpool 5, jsou pokrytecky úplně stejný jako to, z čeho si dělají zdánlivě celý film prdel. 40 % ()

Galerie (124)

Zajímavosti (110)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 324,6 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových pak 785,9 mil. (NIRO)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 110 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Uvažovalo se, že se ve snímku objeví postava Blaquesmith. Avšak David Leitch ji po svém příchodu vyškrtl. (CrypzzXD)

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno