Reklama

Reklama

Wynonna Earp

(seriál)
Trailer
USA / Kanada, (2016–2021), 34 h 42 min (Minutáž: 42–43 min)

Tvůrci:

Emily Andras

Předloha:

Beau Smith (komiks)

Hrají:

Melanie Scrofano, Tim Rozon, Shamier Anderson, Katherine Barrell, Siobhan Williams, Greg Lawson, Kate Drummond, David LeReaney, Charles Andrew Payne (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(49)

Obsahy(1)

Wynonna (Melanie Scrofano) je drsňačka, která má vždy po ruce skleničku whiskey a na nohách pouze kovbojské boty. Hrdinka je pravnučkou slavného Wyatta Earpa. Bojuje proti démonům a dalším nadpřirozeným tvorům, k čemuž využívá své jedinečné schopnosti a dysfunkční skupinu spojenců, kteří ji pomáhají dosáhnout paranormální spravedlnosti. (Zdroj: http://www.serialzone.cz/) (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Majuar k tomuto seriálu (1)

Wynonna Earp (2016) 

Pokud přežijete první dvě epizody, může seriál docela příjemně překvapit. Od té třetí jsem se i ponořila do děje, a přestože závěrečné dvě epizody opět nejsou nic extra, mně se to líbilo. Jednoduše mi to přišlo jako méně roztahané Supernatural, v němž se pánové bratři neustále jeden druhému omlouvají a chovají se jako drama queen, přičemž já se raději podívám na pěknou ženskou s láhví whisky a ostrým jazykem, jež se zahazuje se sympatickým kovbojem, který by mohl být jejím pradědečkem. Tim Rozon a Michael Eklund celý seriál táhnou, a pokud budete na Wynonnu Earp kvůli někomu koukat, bude to nejspíše jeden z nich, byť Melanie Scrofrano taky není špatná. Humor mi vyhovoval, příběh ušel, jsem spokojená, byť se nedá říct, že se na případnou druhou řadu nezřízeně těším... ()

Reklama

Reklama