Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policisté z oddělení majora Špalka mají za úkol hlídat bezpečnost sovětské vojenské delegace, která přijela na inspekci západního vojenského okruhu. Napětí i nervozita stoupají, protože celou akci sledují i tajné služby, včetně československé StB. (Česká televize)

Recenze (41)

Cuzan 

všechny recenze uživatele

Kriminální případy u kterých je zápletka i rozuzlení jasný od chvíle, kdy najdou u "brigádnice" zapalovač mě prostě nebaví. A i ty lehce komediální fórky kapitána a Květoslava jsou už přežvýkaný z předchozích dílů. A Zachovi toho tvrďáka od tajný policie prostě nevěřím, i kdyby měl vousy ještě delší. Za mně nejslabší a nejnudnější díl. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zažiť sedumdesátýdevátý, to by už nikto nechcel. Ani poprvé, natož podruhé. Tak sa bratská návšteva organizuje k dokonalosti a splneniu všetkých požiadaviek. Príbeh vyzerá najskôr banálny, ale potom je z toho Bond jedna radosť s prvkami Mission Impossible. –––– Když se kolem soudruhů ze Sovětskýho svazu děje do něco divnýho, tak se do toho nepleť! –––– Jste nesmírně praktickej člověk, pane Šplíchale. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spolu se čtvrtou epizodou byl pro mě tento díl zatím tím nejlepším ze seriálu. Tuzemská špionážní hra za účasti soudruhů ze země, kde zítra znamená včera, mě bavila, poprvé mě nenudil ani Filip Marvan, Martin Plachý hláškoval, co to šlo a major Špalek dával Klementovi pěkně vyžrat obkladačky, takže jsem byl úplně spokojený. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zlatý díl. Od začátku si nikdo není ničím jist, dokonce i Klement, i když najde silného spojence. Konečně žádné pátrání po rodičích a zaplétání se kolem své matky. Pořádný případ nastává ve chvíli, kdy sovětský generál přijíždí na chlastačku do Československa. A když je na honě zastřelen, začnou se dít věci. Prozatím nejlepší díl série. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napínavý a svým specifickým způsobem zábavný díl, který v sérii asi stojí tak trochu sám o sobě, ale nesmírně mě bavil a s ostatními se shodnu, že dokonce patří k vrcholům. Naslouchající sovětští přátelé byli prostě výborní. Znovu připomínám, že mi dost vadí obsazování herců, kteří neumí mluvit. na konci jsem si každou Trojanovu větu musel přetočit několikrát (a dvěma větám jsem stejně nerozuměl). Jak tohle může být uznávaný a oceňovaný herec, v životě nepochopím bez ohledu na to, že ostatní složky herectví má celkem v pořádku, pokud má vhodnou roli. Takový Leoš Suchařípa míval všechny myslitelné vady řeči, ale přesto mu vždy bylo rozumět excelentně. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (7)

  • Kratěnovi bydlí na adrese Na Hanspaulce 43 v Dejvicích. (sator)
  • Natáčelo se v Praze a Liberci. (M.B)

Reklama

Reklama