Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Bučině někdo vypustí další vzteklou lišku. Záchrana dvou malých chlapců sice udělá z Pavla Rogla hrdinu a smíří ho s celou vesnicí, ale tím jeho problémy zdaleka nekončí. Rodící se milostný vztah s Gábinou utrpí první šrám. A tajemná osoba v pozadí likviduje nepohodlné svědky… (Česká televize)

Recenze (27)

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ač můžeme seriálu některé věci vytknout, rozhodně ze seriálové tvorby českých televizí patří k tomu nejlepšímu, co se zde za posledních pět let natočilo. Vše má spád, nechybí napětí, postavy i herci mně sedí. Ano, pokud budeme hledat nedostatky, můžeme se zamyslet nad tím proč lidé, kteří vědí, že se v lese pohybuje rozběsněná šelma si v klídku chodí sbírat houby, že mladá holka jede v noci na opuštěnou chatu, kde bylo před časem zavražděno několik lidí, kam bych se bál jet i já, navíc se pořád v lese přece pohybuje ten medvěd a jede tam nepochopitelně sama, že z hajného, který není v druhé epizodě schopen trefit lišku ze dvou metrů je v další epizodě profesionální ostrostřelec (asi si nedal kořalku), že Pudil otevře vrátka, pustí na sebe své psy a celkem hloupě spáchá sebevraždu, ačkoli má v ruce flintu a do toho všeho se zde opět, jako např. v Labyrintu, pohybuje vrah, který je vždy na správném místě, je neviditelný, nepolapitelný, vše mu vychází. Korunu všemu dal pak hlavní hrdina, který se s kamarádkou vloupá na hřbitově do hrobky. I tak jsem ale spokojen a držím u seriálu 80 %. ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta tajuplná šumavská atmosféra plná nedůvěry, záhad a tajemna je pryč. Příběh už se plně soustředí na rozkrývání indícií a postav jen a pouze řeší záležitosti ohledně hlavní zápletky. Nedozvíte se nic o žádné minulosti, která jednotlivé charaktery hlouběji specifikuje, vše se striktně drží kriminálního případu, který je nějak propojen i se vzteklinou a nějakou zatím nespecifickou minulostí dané šumavské obce. Na druhou stranu nyní ubylo logických chyb. Vše zatím více méně má hlavu a patu a scéna z půdy chaty působila až hororově. I proto zvedám mírný palec nahoru a těším se na další část. Zatím se to snaží, čtvrtá hvězda utekla jen o chlup vzteklé lišky. 70% ()

Reklama

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozlité mléko na lince ala podobné scény třeba z Breaking bad nebo Volejte Saula. Jenže zatímco tam to působí zajímavě, umělecky, dokonale, tady je to jen rozlitý mlíko, co teče scénáristům po bradě. Postavy se chovají hloupě a nelogicky a pokus o skandinávské napětí naprosto selhává. Otvírání hrobů už může předcházet jen to, že příště vstanou z hrobu samotné mrtvoly. Na co už, jsem na to připravená. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na jeden díl je toho až moc. Napínavé a strašidelné, spousta tajemství, přibyla mrtvola, vzteklí psi a samozřejmě tajuplná osoba v gumákách v pozadí. Ještě se klepu, sotva můžu psát. Jo, fakt dobré a na české poměry ba přímo vynikající. PS: pobaví obarvený Trávníček jako původní majitel medvěda zabijáka ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tíživá atmosféra super, hodně tomu napomáhá hudba. Ale těch wtf momentů nějak přibývá a stejně tak to, jak má Pavlík ve všem navrch, na vše přijde první a všimne si všeho, co ostatní voraj je... prostě divný. Přestává to být uvěřitelný, ale i tak mě to baví a myslím, že to zatím dost vyčnívá v té přehršly českých kriminálek. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (1)

  • Zbraň, kterou má u sebe Pudil (Jan Novotný) při pročesávání lesa, je puška Brno Model 22F. (ArthasKarfa)

Reklama

Reklama