Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V undergroundovém světě motorkářských gangů je Smoke (Laurence Fishburne) neporazitelným králem. Jeho pozici ale ohrožuje Kid (Derek Luke), který má pro svržení krále i své osobní důvody. Vzrušující příběh pro milovníky rychlosti a akce! Orlando Jones, Kid Rock, Lisa Bonet spolu s dalšími sexy herci to v Motorkářích pořádně rozjedou! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Hodný motorkářský gang podporující místní charitu, dokonce s vlastním právníkem. Zatímco kluci závodí na hlavních ulicích, jindy aktivní policisté jsou zřejmě na koblize v kavárnách. Vrchem trochu milostných plků a "Iam your father". Docela pro smích. Ono to má nějaký děj? Jediné co stojí za hodnocení jsou asi ty nablejskané motorky. 20% ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Ještě dříve než skončí úvodní titulky je naprosto jasné, co bude vyvrcholením filmu. Mezitím je nudná vycpávka, bez hlubšího významu. Motorky mě nijak výrazně neberou a ani holky mě příliš nezaujaly, takže jsem se dosti nudil. Za kameru a hudbu by to bylo na dvě *, ale! Ten konec je něco příšerného, objímání motorkářů ve mě vyvolává pocity až skoro na zvracení... :-( ()

Reklama

antragus 

všechny recenze uživatele

Pořád váhám, tak tam necháme tu trojku. Na jednu stranu se nedá říct, že by se na to nedalo dodívat a s vypnutým mozkem se i na chvíli zabavit. Černošky mají taky něco do sebe a i když radši choppery, i tyhle mašinky ušly. Na druhou stranu - děj = někdy absurdní, někdy trapné, každopádně předvídatelné nula nula nic. Sice jsem nikdy neměl tu čest sedět za řídítky, ale tu jízdu po polňačce na tomhle jim fakt nesežeru. A to je jen ta největší blbost, na kterou narazíte... ()

Michal118 

všechny recenze uživatele

Příběh mladšího kluka, který musí dokázat motorkářům z gangu svého zesnulého otce, že je na motorce stejně tak dobrý jako kdysi býval on. Skvělý remake na film Rychle a zběsile, který mě mile potěšil a překvapil. Z očekávaného ,,slabšího" filmu, se po shlédnutí vyklubal zajímavý akční, závodní film. 73% ()

Knuckless 

všechny recenze uživatele

Tak co děcka, líbí se vám motorky? Jo? A co takhle illegální pouliční závodění? Wow, paráda co? A co takhle nějaký ten příběh sice nezkušeného ale faakt talentovaného závodníka, který to prostě na streetu chce někam dotáhnout (rozuměj- mít vlastní gang, vlastní klub, ale hlavně R E S P E K T). Že už jste to někde a několikrát viděli? Aha... Co jste ale možná neviděli- je film, který vyznívá od první do poslední scény takhle neuvěřitelně trapně (hlášky, kostýmy, Kid Rock...). No takže jestli vás teda zajímá, jestli to náš hrdina na konci všechno zvládne- koukněte na to... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Smoke (Laurence Fishburne) jezdí ve filmu na japonské motorce Suzuki Hayabusa vyráběné v letech 1999-2000. Jedná se o nejsilnější a nejrychlejší produkční bike 20. století, který pokořil hranici 300 km/h. (JARDAHONDA)

Reklama

Reklama