Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování snímku Kickboxer: Vengeance (2016) se hlavní hrdina Kurt Sloane (Alain Moussi) musí vzepřít intrikám zákeřného mafiána Thomase Moora (Christopher Lambert), který zapříčinil i to, že se Kurt ocitl ve vězení. Aby Kurt zachránil sebe a svou milovanou, musí se utkat se svým doposud nejnebezpečnějším protivníkem. Šance hlavního hrdiny jsou mizivé a Kurt nevěří, že by mohl v boji proti Mongkutovi (Hafþór Júlíus Björnsson) zvítězit. Poslední Kurtovou nadějí je mistr Durand (Jean-Claude Van Damme), který vždy při těžkém výcviku dostal z Kurta to nejlepší! (upson)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (63)

Marze 

všechny recenze uživatele

Kickboxer je reboot osmdesátkového béčka stejného názvu. Děj těchto filmů se většinou podobá jako vejce vejci. Kladná postava zabije záporáka, pomstí smrt svých příbuzných nebo svého mistra. Hvězda boxu Mike Tyson hraje spoluvězně Briggse. Jeho pěstí souboj s Moussim patří vrcholům filmu a tipněte si, že Tyson poražen nebude. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Slibuji, že komentář napíšu, ale dneska se mi s ním nechce srát když jsou ty vánoce a bla bla bla, každopádně poté vysmrknu něco v tom smyslu, že tento lehce nadprůjemný snímek plný UFC/KFC a jiných C zápasníků, strongmanů, boxerů a celkově nasypanejch hovad, co by normálního člověka zabili první blbě mířenou, zde dostává zbytečnej hejt od hnidopichů, který maj pivní mozol, černý pásek v gaučingu, ale s pívem v ruce jsou největší experti na cholerografii blitek a mocně se dožadují příběhu jak z Občana Kejna nebo Foresta Trumpa. A pak této bandě hovad, co v životě neviděla činku a pěst dávaj zásadně s palcem uvnitř, vysvětlete, že tento film se slepým DVCJ je prostě jen výplach mozku, kde je příběh důležitej asi jako použitá šprcka a to jediný o co jde je dostat se od kopání prdele A až do nakopání prdele Ž. Hádám, že to nepochopí a budou se mocně odvolávat na prvního Kickboxera a bla bla bla...mrdat je do uší. Moment, já vlastně ten názor napsala. Hm tak to tady už nechám a když jsou ty vánoce tak to kurevsky nadhodnotím (o celou jednu hvězdu) ať jsou ty tlustý hnidopiši nasraný až po svůj přetlakovanej kokot. ()

Reklama

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Ten film je samozřejmě totální pitomost, co fungovalo v osmdesátých letech už nefunguje, tak se tvůrci snažili udělat něco neuvěřitelného, povolali godzillu - (Hafþór Júlíus Björnsson) a když je scénář zcela o ničem tak ta závěrečná bitka se mi prostě fakt líbila... Samozřejmě potěší i Mike Tyson a JCVD, kam se hrabe Tong Po ()

upson 

všechny recenze uživatele

Pokračování vyhnané steroidy a patosem.....teda hlavně steroidy. Miluju tyhle béčkový vypalovačky. Být to před lety na VHS, dnes by z toho byl kultovní hospodskej výplach na téma "pamatuješ si na tu rubačku, ve který hrál Van Damme". Bohužel dneska se tohle bahno točí jako na běžícím pásu a za pět let na tuto otázku odpovíte....a kterou rubačku myslíš? Ta co měla na CSFD 35% nebo odpad? :-D :-D Za mě jasných velmi zkreslených 90% z nostalgie k ošoupaným VHS-kám. ()

keoma26 

všechny recenze uživatele

Když už to nemá žádný děj, nebo když už i ty poslední zbytky děje nedávají žádný smysl, má to aspoň spoustu soubojů, včetně dlouhé tréninkové sekvence. Co do počtu soubojů jeden z top béčkových amerických akčních filmů posledních 20 let a vůbec ani nijak nevadí, že jsou svou choreografií na hranici sebeparodie, možná spíš až za ní ... naopak, příchuť vyšinutosti dává filmu šmrnc, stejně jako cameo Tysona a Ronaldinha. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Jednu malou roli si zde zahrál i legendární fotbalista Ronaldinho. Při výcviku střílí na Kurta (Alain Moussi) míče. (Likan7)
  • Při závěrečných titulcích běží v malém okně na levé straně záběry z natáčení. (Rominator)
  • Vo filme sa objavil šampión organizácie GLORY v ťažkej váhe Holanďan Rico Verhoeven. (Patrik200s)

Reklama

Reklama