Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování snímku Kickboxer: Vengeance (2016) se hlavní hrdina Kurt Sloane (Alain Moussi) musí vzepřít intrikám zákeřného mafiána Thomase Moora (Christopher Lambert), který zapříčinil i to, že se Kurt ocitl ve vězení. Aby Kurt zachránil sebe a svou milovanou, musí se utkat se svým doposud nejnebezpečnějším protivníkem. Šance hlavního hrdiny jsou mizivé a Kurt nevěří, že by mohl v boji proti Mongkutovi (Hafþór Júlíus Björnsson) zvítězit. Poslední Kurtovou nadějí je mistr Durand (Jean-Claude Van Damme), který vždy při těžkém výcviku dostal z Kurta to nejlepší! (upson)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (63)

kingik 

všechny recenze uživatele

Decentně vyvanulý bojový sprej, po jehož aplikaci se všichni začnou rubat. Což je divácky zábavné. Jean-Claude Van Damme už kolikátou sezonu produkčně živí svoji slavnou značku Kickboxer, už neví, co by pro její vzkříšení udělal extrémně blbého, tak tentokrát je z něj slepý mentor/mentál s dýmkou a směšnou hučkou. Angažmá si už podruhé za sebou drží Alain Moussi, profesí kaskadér a muž jednoho výrazu a desítek kopů a úderů. Navazuje se tam, kde se minule skončilo. Hrdina Kurt Sloane (v hojně užívaném příjmení Sloane už začíná být solidní zmatek) je nejdříve v thajském vězení, kde je pravidelně lynčován (působilo to nechtěně úsměvně, jako nějaká parodie na vězení) pak zase venku, načež v rámci udělení svobody pro ústředního hrdinu skončíme v bojové sluji, kde dojde na dlouhé mlácení se s téměř dvoumetrákovým pořízkem jménem Mongkut. Na mě tak těžkotonážně nepůsobil, možná jen můj blbý odhad, nicméně budiž. Film nás spolehlivě svým jednoduchým a přímočarým pojetím přenese do doby, kdy po fotbalových trávnících běhal Ronaldinho (účinkuje zde mlčky), v ringu boxoval Mike Tyson (také je zde k vidění), o Christopheru Lambertovi se psalo jako o charakterním herci (také zde podivně šaškuje coby zákeřný padouch) a Van Damme byl hvězda. V té době byla po těchto filmech velká poptávka. Konkrétně tenhle by byl hodnocen dobře. Jenže dneska už jsou jiné trendy, bojovníkům na plátně není přáno. Co z toho vzniklo tentokrát? Film je po povrch napěchován pěkně nasnímanými i choreograficky odvedenými bitkami, jasnou předvídatelností a sympatickou partou kolem hlavního strůjce projektu Van Damma, s jehož kickboxerským "rebootem" se lačný divák minimálně ještě jednou shledá. Tak mu to přejme. 7/10 ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Ten film je samozřejmě totální pitomost, co fungovalo v osmdesátých letech už nefunguje, tak se tvůrci snažili udělat něco neuvěřitelného, povolali godzillu - (Hafþór Júlíus Björnsson) a když je scénář zcela o ničem tak ta závěrečná bitka se mi prostě fakt líbila... Samozřejmě potěší i Mike Tyson a JCVD, kam se hrabe Tong Po ()

Reklama

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

(3%) Druhý díl remaku Kickboxera, tentokrát nesoucí název Retaliation. Už jen předchozí Kickboxer: Vengeance byla děsná slabota, až blbost, ale tohle? Absolutní dno co se týče arénovek. Následující věty budou záměrně urážlivé neboť až takovou sračku jsem tedy nečekal. Je ostuda, že si to vykrádá název původní Kickboxerské série. Také mě zaráží, proč jsou filmy Kickboxer 2: Cesta Zpátky, Kickboxer 3: Umění války a Kickboxer 4: Agresor tak slabě hodnoceny. Já tyhle snímky v dětství hltal. Zato tahle sračka ? Příběh a děj – to je opět napsáno nějakými kriply či jinými lidskými zmetky. Postavy ? To se také kurevsky nepovedlo. Alain Moussi je zde dost nesympatický, nedává najevo žádné emoce, v obličeji je jak vyřezaný ze dřeva. Christopher Lambert je zde dost škaredý (stáří mu zřejmě nesvědčí) a ani nezahrál moc dobrý herecký výkon. Mike Tyson mi zda vadil nejméně, dokonce jediná scéna, která mi nepřišla nejhorší, byla, když se zčuchnul s Moussim, rozdal pár pěkně tvrdých ran. JCVD mi zde přišel opět trapný až otravný, tentokrát byl slepý - jeden z těch šíleně nebezpečných záporáků ho prý oslepil, údajně. Moc se zde nepředvede, takže ani on neuchvátí. No a nyní to hlavní. AKCE. Jaká byla ? Stála alespoň za zmínku ? Ne, stála za vyližprdel! Pochválit by se jedině dalo velké množství soubojů, opravdu jich bylo mraky. Jenomže, k čemu mi to je, když každý souboj byl debilně zpomalen. Vyskytovali se tu ty nejhorší druhy zpomalovaček. Střih byl moc rychlý, ani jednu bitku jsem si neužil. A ta finální ? Dát tam velkýho hajzla jak tři pytle sraček je umění ? Byl to dlouhý, nudný a úplně blbý zápas, nic víc. Tvl, já jsem úplně v hajzlu z toho. Ještě tak poměrně dlouhá stopáž. Hudba? Nevšiml jsem si jí. Mám dost, další díl povinně vynechám! 1% dávám za jednu lepší bitku s M.Tysonem, 2% za skutečnost, že je tu hodně bitek (i když debilních) a 3% za úvodní titulky, kde vidíme záběry z původního a NEPŘEKONATELNÉHO Kickboxera z r.1989! Snad z toho nebudu mít noční můry. Konec hlášení! ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

O nic moc horší než Vengeance. Bautista nebyl dost velkej na dnešní dobu, tak ho vyměnili za strongmana. Van Damme si to z pozice výkonného producenta pohlídal, manželka mu pomáhala z pozice producentky a do filmu dokázal nasrat kromě svýho druhýho syna Nicolase (Krise naštěstí nechal doma, ale kundí dceru Biancu mohl přibrat taky) až neskutečný množství známých jmen ze světa MMA a boxu. Jmenovitě: opět Werdum, Mike Tyson, Ron "Big Country" Nelson, Shogun Rua, Wanderlei Silva, Frank Edgar, Renzo Gracie, Renato Sobral, Rico Verhoeven. Mimo zápasníky se mihne i další strongman Brian Shaw a fotbalista Ronaldinho. Jako film je to samozřejmě tragédie, ale pro fanouška MMA to má svou hodnotu. Když už nic jinýho, tak choreografie baletních výskoků a snímání kamery je profi. A všechna čest Van Dammovi. Ačkoliv vypadá jak vyfetovaná veverka, bere se s nadhledem a jelikož byl inspirací dnešní generaci MMA fighterů, rád se angažuje v osobních treníncích a obsazuje je do svých filmů. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

White Warrior! White Warrior! White Warrior! White Warrior! Nádherně otitulkované dílo, při kterém kouč Jean-Claude Van Damme nevěří svým očím a ještě může být rád, že mu nikdo neukousnul ucho. Přesycené množstvím rádoby atraktivně natočených soubojů, kterým vzhledem k častým zpomalovačkám chyběly jen přelétávající holubice (dokud by je volejem nesestřelil Ronaldinho). Pokud vás tohle unavuje, dostanete sadu siláckých řečí a prokládku z mentorských mouder (musíš předvídat pohyb vzduchu dřív, než nastane, bez ohledu na to, jestli soupeř obědval luštěniny). Nekonečný závěrečný „gladiátorský“ fight proti islandskému nemotHorovi postrádal k věrohodnosti nějakou tržnou ránu, bouli nebo viditelnou kontuzi. Takhle tam byl lékař jen kvůli stanovení smrti a za to by měl stejně vrátit diplom.. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Jako akční režisér a koordinátor kaskdérů na filmu pracoval Supoj Khaowwong, v závěrečných titulcích uvedený pod jménem Supoj (Jim) Khaowwong. (Rominator)
  • Ve filmu má postava Mistra Duranda (Jean-Claude Van Damme) syna Travise (Nicolas Van Varenberg). Ve skutečnosti se jedná opravdu o druhého syna Jean-Claude Van Damma, kterého má se svou bývalou ženou Darcy LaPier. (upson)
  • Natáčelo se v Thajsku a ve státech USA – Kalifornie a Nevada. (BMW12)

Reklama

Reklama