Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Recenze (205)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Som celkom sklamany. Dufal som, ze to bude ovela ciernohumornejsie, ale v podstate to je klasicka rodinna Disneyovka s moralnym ponaucenim v ktorej sa nakoniec vsetci pomeria a dobre to skonci. Prilis ma nebrala romanticka linia, kedze nemusim ani mladeho Gleesona ani Rose Byrne. Kralik Peter je vlastne regulerny zaporak. Od zaciatku robi ludskemu oponentovi napriek, ale zaroven sa to cely cas drzi v detsky nezavadnej polohe. Len obcas sa nejaky vtip vydaril natolko, aby ma rozosmial. Skoda, ze to nebolo bud ovela drsnejsie alebo aspon absurdnejsie. Takto to ostalo na pol cesty a vysledkom je tuctova jednuhubka. CZ dabing je o nicom a po par minutach a prvom absolutne nezmyselnom preklade som to prepol na SK dabing, ktory aspon dava zmysel. 5/10. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Králíček Petr není ani moc vtipný, ani moc roztomilý a ani nedojme. Je co říct, když to píše hormonálně pocuchaná Lyli, která bulí i u reklam na granule, víme? Podle trailerů čekáte oooo, jenže tohle je spíš ou. I když myslím, že kdyby mi bylo pět, tak jsem z toho vedle a táhnu rodiče do zoovety. *Dabing je vyloženě o-ou. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Dějově naprosto banální, ale líbí se mi, jak dokázali tvůrci dokázali ryze dětskou knížku zmodernizovat a vkusně přizpůsobit současnému divákovi. Zajíci jsou jak roztomilí, tak i správňácky oprsklí, má to překvapivě dynamiku a hlavně je to natřískané situačním humorem od začátku do konce (kohout a jelen vedou), takže se očekávaná nuda nekonala. Jen ty až příliš moderní hudební vsuvky... ale jó, i ty byly nakonec docela snesitelné. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Niekde som vyčítal, že tento snímok je ( necitujem ) pre deti príliš anarchistický a morálne ( okrem záveru ) nedostačujúci, ba priam arogantný. Dúfam, že tí čo to napísali, alebo si to niekedy mysleli nemajú v láske ani SÁM DOMA alebo staré animované grotesky od WB či MGM. Toto je nonstop zábavný a hlavne nahláškovaný úlet, kde každá scéna ponúka nejakú, síce už niekoľkokrát pred tým videnú. ale predsa len okúzľujúcu príhodu zakončenú skvelou pointou. Proste zábava pre celú rodinu. A pokrytci prosím, zatvoriť zobáčiky, pretože deti sa dnes morálne pohoršujú nie kvôli takýmto filmom, ale okoliu a systému v ktorom žijú. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Premiere Cinemas Hostivař - Jeden z nejlepších animáčů, jaký jsem za poslední roky viděl. Krásně a naprosto věrohodně udělaná animace, hodně povedených vtípků a fórů a celých 90 minut je velmi slušná jízda, která ani na moment nenudí. A co je hlavní - na své si přijdou jak děti, tak i rodiče, takže zcela ideální rodinný film. Synek v kině vybuchoval smíchy :) 80% (with J+A) // (1.2.2019) HBO2 HD - Parádní animáč - za tím si stojím i po druhé projekci. Perfektní animace a skvělý humor po celých 90 minut. 80% (with J+A) ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Peter Rabbit příjemně překvapil. Na nic si nehraje, divákům představuje spoustu promyšlených vtípků a neustále trvající naivitu zvířat, což však není na škodu. A i lidská populace ve filmu vcelku hvězdila. Je to taková light rodinná komedie. A účel splnila. Lehký úsměv po celou dobu s občasným chechtnutím u silných scén od začátku až do konce. Určitě doporučuji lidem, kteří se chtějí kouknout na něco odlehčeného a milého. Mmj počítačové triky jsou tu naprosto úžasné. Vše vypadá téměř reálně. Vcelku jsem zíral :-) Občas se nehodila hudba (příliš mnoho známých songů), ale to je tak jediné, co bych tomu vytkl :-) Wabbit? 80 % ()

Sidonka 

všechny recenze uživatele

Mám ráda roztomilé králíky a ilustrace knih B.Potter. Krásné animace, statek půvabný jako zámeček... V této rovině není co vytknout. Rodinný film pro dobrou náladu. Jen těch bitek mohlo být méně. Prospěly by i propracovanější a silnější dějové odbočky a zápletky. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Je zde fungující situační humor, ale taky vtipy, které byste u takového filmu vůbec nečekali. Vyznačují se především vtipným slovíčkařením. U některých vět typu ,,ten pták má dvě křídla,´´ jsem vybuchoval smíchy. Film se dokonce nebojí pohrát si občas s nějakým klišé a vytasit nějakou překvapivou pointu scény (smutné housle.) Ano, bavil jsem se. Na druhou stranu zde, ale všech možných vtipů jak situačních, tak i slovních a překvapivých mohlo být malinko víc. Prostředek je nacpaný humorem, ale třeba takový úvod byl možná moc dlouhý a závěrečných 15 minut nepochopitelných. Jistě, je to pohádka. Změna chování Petra byla ještě pochopitelná, ale McGregorovův obrat byl nelogický i na pohádku. Samotné boje mohly přece jenom trvat trochu déle, protože byly unikátní a já se při nich skvěle bavil. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý příběh, ale zase ukázka toho, že hrané a animované funguje, i když to na Paddingtona nedosahuje. ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Králíčci a zvířátka byli pěkní hajzlíci, ale polepšili se, tak vše nakonec dobře dopadlo. :) Propojení reálných a digitálních obrazů bylo pěkně udělané a ve finále mi ani nevadilo, že to dcera chtěla vidět už několikrát. :) ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno přinášely pohádky dětem nějaké to ponaučení, dnes je to spíše již jen hloupá zábava. Králíček Petr je v podstatě takovou kombinací Paddingtona a Honu na myš, kdy se roztomilá a oblečená zvířátka snaží obsadit farmu, přičemž se to majiteli samozřejmě nelíbí. Ono se prostě nedalo nefandit ulítlému Gleesonovi, který chtěl pouze šanci na lepší život, ale králíci mu v tom pořád bránili. K zasmání tu byla možná scéna s květináči, jinak byl celý film spíše jenom stupidní montáží souboje mezi člověkem a zvířenou. Hudba k filmu navíc vůbec neseděla, myšleny jsou teď licencované písničky. Děti se u snímku budou rozhodně bavit, já s rodinou se naopak chvílemi popadal za hlavu, jak je ten film strašně hloupý. 60% PS: Na škůdce jedině s dynamitem. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Nebýt volného lístku do kina od kamarádky a současné slabší nabídce filmů, nechala bych si "Králíčka Petra" s čistým svědomím ujít. Po jeho zhlédnutí vám taky můžu poradit, abyste za návštěvu kina rozhodně neutráceli, i když... může se vám líbit realistická animace zvířátek (mně taky), můžete si užít zajímavé obsazení zvířecích i lidských rolí (české znění bylo taky slušné), já jsem ale měla problém už se základní myšlenkou celého příběhu. Přijde mi tak nějak normální, že se lidem nelíbí, když jim armáda králíků a dalšího zvířectva sežere veškerou úrodu, tudíž mi Petr a jeho rodina vlastně lezli na nervy skoro stejně jako hlavnímu "záporákovi". Dětem se tahle taškařice bude asi líbit, ale nevím, jestli autorka knižní předlohy měla opravdu takový záměr. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

pro mě osobně až překvapivě zábavná rodinná blbina v Paddingtonovském stylu.Nečekal jsem nic,ale bavilo mě to i když se samozřejmě nevyhne nějakému tomu klišé a nutné koplikaci děje...70% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak teda dejme tomu... Když pominu to, že se Gleeson chová jak naprostej retard a Byrenová jako naprostá kráva, dá se na to i v klidu koukat. Velikou předností je určitě po dlouhé době moc pěkný digitální svět králíků i oni samotní, občas nějaká hláška, ale především to, že si to zamilovala moje dcera! A to je asi to nejdůležitější! Je to od srdce a hlavně je to 95 minut domácího klidu! 55% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mě tahle válečná (máme tu válku o jeden dům - klidně bych to počítal :D) lovestory s animovanými zvířaty vyděsila. Humor byl trapný, hlavní postava absolutně nesympatická a celé to bylo takové připitomělé. Naštěstí (kupodivu s příchodem romantického příběhu) se to pak zvedlo k lepšímu, válka o dům byla celkem zajímavá, občas to dokonce i pobavilo, záchvaty smíchu se sice nedostavily, ale nevadí. A když dojde k "výhře" jedné strany, tak je to naštěstí pořád fajn. Dokonce i ten Petr byl nakonec sympatický. Takže to naštěstí byl ve finále celkem fajn film. Dokonce to i dopadlo líp, než jsem se z traileru obával. Ještě tu teda je to mínus, že kromě králíků a lidí se tu objevují i jiná zvířata a některá z nich tu jsou naprosto zbytečná (lišáka bych vystřihl úplně), ale jinak se to celkem dá. 3* ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Očekávala jsem to, co jsem nakonec i viděla. Průměrnou podívanou, která se během celého film rozhoduje na jakou skupinu diváka je vlastně film cílený, jestli na děti nebo na dospělé, protože některé vtípky ty děti pochopit prostě nemohly. Animace je úžasná a realistická, za to palec nahoru. Soundtrack moderní a skvělý, moc se mi to do filmu hodilo a trošku to i oživilo. Příběh je ale slabší, prostě jen samé zabíjení, hubení, šikána, rvačka, asi bych od toho potřebovala trochu více. ()

Reklama

Reklama