Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz, a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou... natvrdlí. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (373)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Takéto filmy o plánovaní veľkých lúpeží ma celkom bavia, hoci sa často pousmejem nad tou bezchybnosťou každého detailu v celom tom dômyselnom pláne. Ale odhliadnuc od toho, celkom fajn film s dobrými postavami a v podstate aj s originálnou zápletkou, ktorá nestála na klasickej vykrádačke banky či nejakého šperku. Dejová línia sa síce rútila k prirodzenému vyvrcholeniu, no napokon nás Steven Soderbergh s Rebeccou Blunt trochu natiahli a ponapínali. Navyše, filmu pomohli aj viaceré dôvtipné hlášky a dialógy medzi postavami. Channing Tatum super! Takže z mojej strany spokojnosť, ocenená 4*. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Sice velmi slušně obsazené i s dobrým námětem, ale žádný velký trhák se nekoná. Ani jsem ho neočekával, ale do slušné komedie to má daleko. Pár úsměvných scén se tu najde, a však nudnější části převažují. Celkově to na mě působilo místo křečovitě, kdy důležité zvraty v ději jsou tak trochu umělé. Na jedno podívání ano, ale pochybuji, že se k filmu ještě někdy vrátím. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Treba si vazit ludi ako Styvn Soderbergh, lebo maloco reziserov dokaze urobit tucnu ciaru medzi máinstreamom a cirym umenim. Tatum a Adam Jazdec sice nevedia hrat, ale bavil som sa dokonale, nuda nehrozila, dialogy perfektne. V USA to sice prepadlo, asponze svet trzby trochu zachranil. Zacinam verit tomu ze Soderberg je stale schopny natocit kult ako Traffic - Nadvlada Gngu . 76 % ()

joker.george 

všechny recenze uživatele

Když nebudu počítat slavná jména, tak film obsahuje od všeho trošku. Ale naštěstí jsem to necítil tak, že by se snažil obsáhnout všechno a ve výsledku neřekl nic. Při odlehčených scénách i heistu jsem se bavil a dramatické chvíle, které byly pro hrdiny důležité, mi nebyly lhostejné. Jelikož je film neustále v pohybu a dělá víc věcí naráz (a nejde na dřeň), tak ho ani nedokáži popsat snímek jedním slovem. (Brno, Velký Špalíček) ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vlastně vůbec špatný,sice kvalit ddannyho parťáků to nedosáhlo,ale jinak slušná práce,na konci i s určitou konspirací.Spokojenost.60%. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Jak člověka zahřeje u srdce, když parádní scénář napíše jeden jediný člověk, obsazení je veskrze milé a příjemné a dvě hodiny utečou jako nic a člověk se nenudí, hrdinům fandí a od srdce se zasměje. Při scéně s GoT mi skoro tekly slzy smíchy. Kurevsky bezvadná oddechovka, kterou si někdy moc rád zopakuji. 95% ()

carly 

všechny recenze uživatele

Išla som na to kvôli Channingovi a Sebastianovi Stanovi a tak trochu som nevedela, čo očakávať. Vykľulo sa z toho veľmi príjemné prekvapenie a ďalší klinec do rakvy mŕtvoly názory, že ženy nie sú vtipné. Lebo toto bolo strašne vtipné. Neočakávane. Herecké obsadenie bolo luxusné. Channing skvelý, ako obvykle. Daniel Craig vyzeral, že si to neskutočne vychutnáva. Ale najlepší bol jednoznačne Adam Driver. Jeho postava, to ako ju hral, nemalo to chybu. Vizuál filmu bol tiež vydarený, ako aj soundtrack. Skvelá zábava, nielen na leto. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Český název aniž by to dopředu tušili trefně odkazuje na Sodenbergovu dnes již ohranou trilogii, protože ji kompletně vykrádá. Stejný vtip už počtvrté nebaví. Craigovi role sluší a parkrát jsem se zasmál, ale vše ostatní je špatné. Ve 3/4 filmu jsem zjistil, že se nudím a konec je jen trapnou třešničkou na dortu, kterou museli čekat snad všichni. Ke všemu časté nelogické řešení děje a k*rva s těma spoilerama na Trůny už mě fakt s*rete! ... GA Cinema ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Skvělá herecká sestava, kde baví už to, že se tady sejdou herci z notoricky známých filmů, jako Star Wars, James Bond, Captain America, Vetřelec: Covenant, Batman začíná...a všichni si vystřihnou úplně odlišné role. Králem je jednoznačně Daniel Craig, který zahrál postavu kriminálníka dokonale. Všechny postavy byly výborně napsané. Takové panoptikum, kde se podaří trefit přesně tu hranu, kdy přirozená rozmanitost venkovských týpků generuje takové dialogy, že se sice nesmějete nějakým ultravtipným momentům, ale skoro celý film se usmíváte, to se scénáristům zadaří málokdy. Nefandit jim je téměř nemožné. U Dannyho parťáků, je postaven ten wow efekt na důmyslnosti, s jakou byla loupež provedena a na hvězdném obsazení. Logan Lucky funguje i bez těchto položek, resp. všichni herci jsou v rolích, které hrají neokoukaní a příběh má takový teplý lidský rozměr. Přestože je to občas na úkor dynamiky, je vidět že se Steven Soderbergh cíleně snaží vyhnout sebevykrádání. Podle mě se to povedlo a nebýt zbytečně dlouhé stopáže, byl bych maximálně spokojený. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to všetko úžasne absurdné, ale aj milé a potešujúce. Na obrazovke sa spája zločin a napätie s komédiou. 7/10 ()

campix 

všechny recenze uživatele

Upřímně si dokážu představit, jak se u Loganových parťáků musel neskutečně bavit celý štáb. Steven Soderbergh má heist filmy v krvi i když zde rozhodně nedostanete Dannyho parťáky. Často slýchám, že se jedná o jejich redneck verzi, tak to nevnímám. Vidím snahu Soderbergha udělat si ještě jednou pořádnou srandu se slušným rozpočtem a skvělým hereckým obsazením. Všechno vyšlo a já se bavil, jak dlouho ne. Spousta geniálních momentů a nakonec celkem promyšlený heist. Někomu nemusí přijít vhod to, jak Tatum a Driver hrají nebo těch příliš mnoho náhod při finálním heistu, ale já to beru. Jako celek působí Loganovi parťáci hodně kompaktně a uvěřitelně. Za mě palec nahoru. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Logan Lucky je dobře napsaná komedie ve stylu Dannyho parťáků, u které jsem se hodně bavil. Námět dokonalé loupeže už mohl vypadat poněkud neoriginálně, ale v tomto filmu je aspoň z mého pohledu dost dobře vymyšlený, i když místy působí samozřejmě správně absurdně, což tu zajišťuje ten správný humor. A vůbec tu je několik scén, při kterých jsem se zasmál nahlas. O různorodé vtipné situace tu není nouze a herci si je očividně užívají. Třeba Daniel Craig nebo Adam Driver tu vyloženě hrají role jako nikde jinde a přesto jim to sedí. Zábavný film na večer, který mi rozhodně sedl. ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Když jsem to sledoval, tak... jsem se nemohl přestat koukat jhna hodiny. Moc mě to nebavilo. Ale bůhvíproč na to nemůžu přestat myslet. teprve te´d (zhruba tři měsíce po shlédnutí) mi začínají docházet některé věci. Celou dobu se to tvářilo (už po půl hodině od začátku) že už to bude končit, a furt nic. Štvalo mě to. Ale najednou... přišel konec a já chtěl víc. Náhle jsem chtěl, aby to mělo delší stopáž, protože ten konec byl... takovej nemastnej neslanej, ale zkrátka jsem chtěl, aby to ještě nekončilo. Příběh má zkrátka mezery, které se u jiných filmů nedají tolerovat, ale tady tvoří něco, na co (v dobrém slova smyslu) nezapomenete. A má to skvělý soundtrack. Líbilo se mi to, sice trochu jiným způsobem, ale líbilo. 9/10 ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus je tenhle Soderberghův film až moc rozvleklý a zdlouhavý, chybí mu tempo a opravdu vtipných momentů nabídne jen pomálu. Po většinu času jsem se bohužel nudila, nepomohla ani hvězdná herecká sestava. Možná kdyby dostala více prostoru Hilary Swank, mluvila bych jinak, protože právě scény s ní upoutaly mou pozornost, obzvlášť pak ta překvapivě dobře vypointovaná v samotném závěru. (55%) ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

Bylo to fajn..ale furt tomu chybelo neco..vybornej je craig a tatum - driver hral troubu a slo mu to.. :D konecna zapletka a vysvetleni loupeze je fajn, na smutnou nedeli idealni film. :D ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

První polovina byla svižná skvěle uvedla do děje a představila postavy. Komedie celkově funguje a všechno odsýpá, jenomže chvílemi kvalita kolísá, ale nakonec to zpraví závěrem. Nejsem zklamaný, ale od tvůrce Dannyho parťáků by přece jen divák čekal více. Znovu se na to, ale asi nepodívám. ( 13.12.17/MAC ) ()

mr.filo 

všechny recenze uživatele

Heh, tak to byla teda vykrádačka. Ale spíš než o vykradení sejfu, šlo o vykradení filmu o útěku z vězení, o závodech, o američanech, (bylo to více o středozápadu nebo naopak tu čiší jižanskost ?) ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Květááák!!! Parťáci jsou do jednoho šerední jak parkoviště (sorry, Albíne Craigu) a přitažliví jak paleta cementu, hudba už emeričtější být nemůže, ale popravdě jsem se místy bavila stejně jako u vystajlovaných Dannyho fešáků. To by člověk neřekl, kolik legrace se dá užít s gumovými medvídky. ;) ()

Reklama

Reklama