Reklama

Reklama

Mezi námi děvčaty

  • USA Freaky Friday (více)
Trailer

Obsahy(1)

Energická psycholožka Tess Colemanová je vdova. Vychovává sama patnáctiletou Annu a mladšího Harryho a zanedlouho se má provdat za přítele Ryana. Ona i dcera mají každá své starosti a příliš spolu nevycházejí. Zatímco Anna není vůbec nadšena, že se matka chce znovu provdat, Tess zase vadí Jake, do kterého se zakoukala její dcera. Anninou jedinou radostí je rocková kapela, zkoušejí v garáži a připravují se na konkurz. Jejich vystoupení je však ohroženo, protože se ve stejnou dobu koná předsvatební hostina matky a Ryana. Když se ji Anna pokouší přemluvit, je z toho hádka, do které nečekaně zasáhne majitelka čínské restaurace se svou matkou. Stará žena jim nabídne kouzelný koláček s proroctvím. A když se pak ráno obě probudí, zjistí, že si vyměnily těla. Po marných pokusech o návrat si uvědomí, že jedinou nadějí je zajít znovu do čínské restaurace. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Mezi námi děvčaty je to jiné než mezi chlapci:). Popravdě úplně jiné. Kdo čeká úchylnou záležitost "raději nechci vědět o čem" je na omylu. Konečně po delší době jsem opět viděl komedii, která si vystačí s dvěma dobrými herečkami, výbornými dialogy a jednoduchostí, která neurazí a je naopak překvapivě příjemnou změnou oproti všem sexistickým komediím "vy víte o čem". Matka a dcera se jednoho dne probudí v kůži té druhé. Toužili jste po tom? Tak tady uvidíte, jak by to dopadlo kdyby jste byli o dost vtipnější než doopravdy jste:). Lindsay Lohan je roztomilá jako vždy a tentokrát ke svému výkonu ještě přidala špetku elegance (hlavně při výměně s matkou...). Pro mě ne tolik sympatická Jamie Lee Curtis, která už nemá ten svůj jedák jako v Halloweenech, příjemně překvapila, hlavně když je uhozená v podobě své dcery. Opravdu se obě herečky příjemně předvedli, když si vymění postavy a člověk se začne divit. Rozhodně komedie pro každého, kdo nechce poslouchat jen dialogy obsahující oslovení pohlavního orgánu ženy ve všech světových jazycích a další "příjemnosti". ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Jak často někomu řekneme: " jo, ty víš prd, jak mi je, nejsi v mý kůži", ale nikdy se nám nestane, abychom si ty "kůže" mohli prohodit a vyzkoušet si to. Máma a dcera v tomto filmu tu možnost dostaly a poznaly, zač je toho loket. Byla to parádní jízda a pro mě především v partu matky, tedy dcery v matčině kůži, blahodárný zážitek. Jak se zmocnila kreditek a šla nakupovat hadry, na piercing a ke kadeřníkovi nebo jak se postarala o psychopacienty. A když "jela" v talkshow ke "své" knize a fanoušci si jí podávali nad hlavou, to mi už smíchy tekly slzy. "A jakpak se cítíte vy?". Děkuju, dobře. ()

Reklama

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení - ****1/2 ... To, co v téhle komedii předvádí Jamie Lee Curtis i mladá Lindsay Lohan je naprotosto neuvěřitelné. Stejně jako spousta opravdu vtipných situací. Pro mě osobně jde o "komedii roku". Velice příjemný film, který neztrácí tempo a naštěstí se vyhýbá i sentimentálním a moralizujícím scénám, kterých je tu minimum. Po dlouhé době inteligentní komedie, při které jsem se smála po celou dobu. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nakonec jsem se musel přiklonit k plnému hodnocení, protože to ani jinak nešlo. Opravdu jsem se skvěle bavil, emoce dokázaly lítat z jedné strany na druhou. Díky hlavním představitelkám Jamie Lee Curtis a Lindsay Lohan, které jsou obrovskými tahouny do sebe film dokonale zapadá a člověk se u jejich nesnází příjemně baví. Vypadám jako strážce hrobky! :D ()

Don Jebal 

všechny recenze uživatele

Rozpočet: 20 000 000 $ Otvárací Víkend: 22 203 007 $ (v 3 067 Kinách) Tržby USA: 110 230 332 $ Tržby ČR: 100 243 $ Tržby Celosvetovo: 160 846 332 $Jedna z mala komédií ktorej to myslí a je vtipná zároveň.Samozrejme že nechýba tomu tradičný americký finálový dojímak,kde sa každý z každým uzmieri a všetci si začnú rozumieť a chápať sa.No tomuto filmu to dokážem odpustiť,za to že som sa pri ňom dobre pobavil. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (31)

  • Když Anna (Lindsay Lohan) přijde ze školy a začne Harryho (Ryan Malgarini) honit po domě za to, že jí tloukl do kytary, má tričko oblečené obráceně, ale když sejde do garáže na zkoušku s kapelou, má ho zase normálně. (Aknah)
  • Ryan Shuck, kytarista skupiny Orgy, učil Jamie Lee Curtis (Tess Coleman) hrát na kytaru sólo, které zazní ke konci filmu. Herečka pak skutečně toto sólo parádně zahrála. (Šindy)
  • Celosvětová premiéra filmu proběhla 4. srpna 2003 v Hollywoodu. (ČSFD)

Reklama

Reklama