Reklama

Reklama

Mezi námi děvčaty

  • USA Freaky Friday (více)
Trailer

Obsahy(1)

Energická psycholožka Tess Colemanová je vdova. Vychovává sama patnáctiletou Annu a mladšího Harryho a zanedlouho se má provdat za přítele Ryana. Ona i dcera mají každá své starosti a příliš spolu nevycházejí. Zatímco Anna není vůbec nadšena, že se matka chce znovu provdat, Tess zase vadí Jake, do kterého se zakoukala její dcera. Anninou jedinou radostí je rocková kapela, zkoušejí v garáži a připravují se na konkurz. Jejich vystoupení je však ohroženo, protože se ve stejnou dobu koná předsvatební hostina matky a Ryana. Když se ji Anna pokouší přemluvit, je z toho hádka, do které nečekaně zasáhne majitelka čínské restaurace se svou matkou. Stará žena jim nabídne kouzelný koláček s proroctvím. A když se pak ráno obě probudí, zjistí, že si vyměnily těla. Po marných pokusech o návrat si uvědomí, že jedinou nadějí je zajít znovu do čínské restaurace. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Opravdu originální komedie s mými hned dvěma oblíbenými herečkami Jamie Lee Curtis a Lindsay Lohan. Spousta vtipných scén doprovázených i vtipnými hláškami. Utkvělo mi v hlavě..: Vypadám jak střážce hrobky !! :-D To je dost silné kafe.. Reakce dcery na tělo své matky:-D bomba. Obě dvě mi seděli a byli by dobré rockerky.No nemůžu jinak něz za plný počet hodnocení. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení - ****1/2 ... To, co v téhle komedii předvádí Jamie Lee Curtis i mladá Lindsay Lohan je naprotosto neuvěřitelné. Stejně jako spousta opravdu vtipných situací. Pro mě osobně jde o "komedii roku". Velice příjemný film, který neztrácí tempo a naštěstí se vyhýbá i sentimentálním a moralizujícím scénám, kterých je tu minimum. Po dlouhé době inteligentní komedie, při které jsem se smála po celou dobu. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Filmy s podobnou tématikou mám vcelku rád, ale tenhle mě bohužel zklamal. Čekal jsem zábavnější jízdu. Některé konfrontace mezi prohozenými děvčaty a jejich okolím rozhodně stojí za to, ale má to i slabší místa, chvílemi je to až moc stupidní a celkově děj není nic extra. Na můj vkus je to taky až moc "uřvaný" a konec taky zrovna nepotěšil. 55% ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Bývaly doby, kdy Američané točili velmi dobré komedie. Pak se něco pokazilo. Představuji si to tak, že tvůrci si chtěli nechat zjistit průměrné IQ svých diváků a zadali si průzkum. Někdo něco popletl a tak byla zprůměrována data, pocházející od domácích mazlíčků. Američtí filmaři se tím nenechali zaskočit a jali se natáčet pro cílovou skupinu s IQ nepřevyšujícím 20. Netvrdím, že "Mezi námi děvčaty" je hluboká intelektuální sonda, ale ve srovnání s posledním čtvrtstoletím je to nadprůměrná americká komedie. Příjemný snímek, o němž bez uzardění prohlašuji, že je vtipný. A výkony hlavních představitelek jsou více než dobré. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Širší velice pozitivní přijetí této komedie je vcelku logické, Freaky Friday je svižný, příjemný a k tomu má sympatické herecké obsazení. Já takovéto nadšení ale nesdílím jako většina. Scénář trpí mnohými trapně naroubovanými, nehodícími neduhy a vlastně celá kostra je vedena podle typických amerických šablon. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (31)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné ("Freaky Friday") knihy Mary Rodgers z roku 1972. (Terva)
  • Producent Andrew Gunn uvedl, že původně doufal, že Jodie Foster, která hrála dceru v původním filmu Podivný pátek (1976), bude hrát v tomto remaku matku. Foster odmítla, částečně kvůli obavám, že by tento castingový kousek zastínil celkovou hodnotu filmu. (Katka189)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno