Reklama

Reklama

Mezi námi děvčaty

  • USA Freaky Friday (více)
Trailer

Obsahy(1)

Energická psycholožka Tess Colemanová je vdova. Vychovává sama patnáctiletou Annu a mladšího Harryho a zanedlouho se má provdat za přítele Ryana. Ona i dcera mají každá své starosti a příliš spolu nevycházejí. Zatímco Anna není vůbec nadšena, že se matka chce znovu provdat, Tess zase vadí Jake, do kterého se zakoukala její dcera. Anninou jedinou radostí je rocková kapela, zkoušejí v garáži a připravují se na konkurz. Jejich vystoupení je však ohroženo, protože se ve stejnou dobu koná předsvatební hostina matky a Ryana. Když se ji Anna pokouší přemluvit, je z toho hádka, do které nečekaně zasáhne majitelka čínské restaurace se svou matkou. Stará žena jim nabídne kouzelný koláček s proroctvím. A když se pak ráno obě probudí, zjistí, že si vyměnily těla. Po marných pokusech o návrat si uvědomí, že jedinou nadějí je zajít znovu do čínské restaurace. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Aknah 

všechny recenze uživatele

Tahle rodinná komedie vás chytne už od začátku...nic jí totiž nechybí, skvělý nápad vyměnit si duše mezi matkou a dcerou, které si nerozumí, hudba, která všechno spojuje, hlášky, které nezapomenete, prostředí školy a puberťáckých problémů je úžasně nenormální :) Další důvod, proč se dívat je ten, že tohle vás rozesměje, ale i dojme, prostě je to zábava pro všechny generace a všechny gurmány :) ()

stilgar1 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení tohoto díla se pohybuje mezi 2 a 3* - možná bych dal 3, ale jelikož se mi film zdá trochu nadhodnocený a přespříliš vychvalovaný, myslím si, že mu tohle jen prospěje. Co říct přímo k filmu? Jamie předvádí určitě slušný výkon, ale v bohužel trochu pitomě vystavěném a zmateném ději. Nejhorší je "divokost" filmu, která se nevydává správným směrem, jako u mnoha jiných filmů. Celé je to příliš uřvané, takže by neuškodil ani úbytek hudby (případně její zkvalitnění). Ale abych řekl i něco pozitivního - kdyby se jednalo o film mající cca. 50 minut, byla by to příjemná oddechovka. Pochválil bych i námět - něco takového na poli nových amerických komedií chybí, ale provedení dost skřípe :/ Asi by neuškodil lepší scénář a režie. ()

Reklama

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Jak často někomu řekneme: " jo, ty víš prd, jak mi je, nejsi v mý kůži", ale nikdy se nám nestane, abychom si ty "kůže" mohli prohodit a vyzkoušet si to. Máma a dcera v tomto filmu tu možnost dostaly a poznaly, zač je toho loket. Byla to parádní jízda a pro mě především v partu matky, tedy dcery v matčině kůži, blahodárný zážitek. Jak se zmocnila kreditek a šla nakupovat hadry, na piercing a ke kadeřníkovi nebo jak se postarala o psychopacienty. A když "jela" v talkshow ke "své" knize a fanoušci si jí podávali nad hlavou, to mi už smíchy tekly slzy. "A jakpak se cítíte vy?". Děkuju, dobře. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Máte někdy pocit, že vás matka nechápe? Připadá vám, že má lepší život než vy? Zajděte s ní do čínské restaurace na koláček, a možná se vám nepatrně změní život. A jestli ho zničíte či obohatíte, je jen na vás. *** Příjemná, chytrá komedie (s příšerně upištěným českým dabingem) z doby, kdy Lindsey Lohan byla ještě (rozto)milá a hrála přiměřeně dobře. S Jamie Lee Curtis jí to velmi ladí, ať už hraje upjatou "matku" nebo rebelskou "dceru". Stejně to platí i opačně. A Murray v roli ctitele obou je roztomilý. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Rozpustilá komedie, která je výhradně o hlavním hereckém tandemu a jejich společných scénách plných vtipných momentů i zřejmých improvizací. Predevším Jamie Lee Curtis ostatní vyloženě válcuje a její výkon bych se nebál nazvat legendární. Hodnotit jakýsi příběh moc nemá smysl - je zde přesně to, co je potřeba, aby nebyla nouze o třeskuté momenty a vtipné gagy. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (31)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 20 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Natáčelo se od 5. října do 18. prosince 2002 v Kalifornii. (ČSFD)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 110,2 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 160,8 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama