Reklama

Reklama

Mezi námi děvčaty

  • USA Freaky Friday (více)
Trailer

Obsahy(1)

Energická psycholožka Tess Colemanová je vdova. Vychovává sama patnáctiletou Annu a mladšího Harryho a zanedlouho se má provdat za přítele Ryana. Ona i dcera mají každá své starosti a příliš spolu nevycházejí. Zatímco Anna není vůbec nadšena, že se matka chce znovu provdat, Tess zase vadí Jake, do kterého se zakoukala její dcera. Anninou jedinou radostí je rocková kapela, zkoušejí v garáži a připravují se na konkurz. Jejich vystoupení je však ohroženo, protože se ve stejnou dobu koná předsvatební hostina matky a Ryana. Když se ji Anna pokouší přemluvit, je z toho hádka, do které nečekaně zasáhne majitelka čínské restaurace se svou matkou. Stará žena jim nabídne kouzelný koláček s proroctvím. A když se pak ráno obě probudí, zjistí, že si vyměnily těla. Po marných pokusech o návrat si uvědomí, že jedinou nadějí je zajít znovu do čínské restaurace. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Kass 

všechny recenze uživatele

Ve svém žánru sice né zrovna originální, ale na množství a spletitost komických situací potenciálně mimořádně bohaté téma (vzájemná výměna tělesných schránek dvou povahově a hlavně věkově odlišných osob) je v téhle velmi příjemné komedii zužitkováno dokonale. Tím hlavním důvodem proč ovšem stojí za to "Mezi námi..." vidět a obdivovat ho, jsou her. výkony J. L. Curtis a především L. Lohan. Už ve svých 11 letech nadchla tím, s jakým přehledem zvládla těžkou dvojroli dvojčat ve filmu "Past na rodiče". V "Mezi námi..." zase exceluje svou suverénní hereckou proměnou, když dokáže ztvárnit jak pubertou lomcující 14 letou holku, tak upjatou a vystresovanou 40 letou matku, která se ocitne v těle své náctileté dcery. Na výkon v jejím téměř souběžném filmu "Protivný sprostý holky" se pěje povětšinou samá chvála... tak mě napadá... pokud bych si měl mezi řadou současných náctiletých hereček vsadit na tu, která to dotáhne nejdál, s výběrem bych příliš neotálel... snad mě v budoucnu nezklame :). ()

Don Jebal 

všechny recenze uživatele

Rozpočet: 20 000 000 $ Otvárací Víkend: 22 203 007 $ (v 3 067 Kinách) Tržby USA: 110 230 332 $ Tržby ČR: 100 243 $ Tržby Celosvetovo: 160 846 332 $Jedna z mala komédií ktorej to myslí a je vtipná zároveň.Samozrejme že nechýba tomu tradičný americký finálový dojímak,kde sa každý z každým uzmieri a všetci si začnú rozumieť a chápať sa.No tomuto filmu to dokážem odpustiť,za to že som sa pri ňom dobre pobavil. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála dobrých komédií s L. Lohan v hlavnej úlohe. Aj keď v tomto prípade ma v kontexte jej filmovej postavy viac zabávala J.L. Curtis, ktorej to hranie pubertiačky náramne pristalo. A muzika tiež nebola najhoršia. Také príjemne jednoduché, zábavné, humorné... na oddych a relax s rodinou ako stvorené. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

To rebelantství některých náctiletých je tak LOL.. Jamie Lee Curtis výtečná (o Lohan bych to neřekl i kdybych za dveřmi čekal španělskou inkvizici), na americké poměry poměrně vkusné, určitě je to lepší, než Rob Schneider k zulíbání, dá se překousnout i konec plný vzájemného porozumění (jinak čiročirá utopie, protože po čachrech té čínské šamanky by se propast mezi matkou a dcerou ještě více prohloubila), ale že by to byl milník v žánru americké rodinné komedie a důvod k nějakému frenetickému jásotu..? Spíš mě to donutilo pustit si 16.díl Červeného trpaslíka (Výměna těl), to je trochu jiný level.. „Jen jednu noc. Slibuju. Vrátím ti ho zítra hned po ránu. Možná ve čtvrtek…“ ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení je silně ovlivněno tím, že Lindsay docela dost nemusím. Pokud tuhle nepříjemnost pominu, tak souhlasím, že musí být fajn na chvíli si vyměnit role a poznat, že matka není mimozemšťan s předpotopními názory a nudným životem a dcera, že je puberťák, ke kterému divoká muzika, náušnice v pupíku a ztřeštěné nápady holt patří. Důležité je naslouchat jeden druhému a respektovat ho. Třecí plochy by pak nemusely o sebe až tak drhnout. Co jako fakt přehnali byla dost ujetá zamilovanost jednoho zajíčka k o generaci starší ženě a jeho následné serenádě pod oknem. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (31)

  • V závěrečné scéně, kdy Anna (Lindsay Lohan) tančí s Jakem (Chad Michael Murray), můžete v pozadí krátce zahlédnout ženu, tančící se starším mužem, která se dívá přímo do kamery. To je matka Lindsay Lohan, Dina Lohan. (Valsadora)
  • Když Anna (Lindsay Lohan) přijde ze školy a začne Harryho (Ryan Malgarini) honit po domě za to, že jí tloukl do kytary, má tričko oblečené obráceně, ale když sejde do garáže na zkoušku s kapelou, má ho zase normálně. (Aknah)
  • Jako pocta matce Jamie Lee Curtis (Tess), Janet Leigh, známé mimo jiné z filmu Psycho (1960), se ve filmu objevuje postava jménem pan Bates. (Jedná se o narážku na slavnou postavu Normana Batese.) (Katka189)

Reklama

Reklama