Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kosmetická firma Hedare Beauty se chystá uvést na trh revoluční krém proti vráskám. Ostýchavá a neprůbojná výtvarnice Patience, která pracuje v reklamním oddělení, náhodou vyslechne rozhovor majitele firmy Hedara o návykovosti a nebezpečných vedlejších účincích krému, za což zaplatí životem, když ji najatý zabiják jako nepohodlného svědka umlčí. Nejenže jí však kočka, které nedávno pomohla z římsy, vdechne nový život, ale navíc u sebe zmatená žena začne objevovat nové neobvyklé schopnosti. S jejich pomocí se rozhodne vypátrat, kdo ji zabil, a když odhalí tajemství nebezpečné kosmetiky, pochopí, že je také jediná, kdo může zabránit její chystané distribuci. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (460)

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 7/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 10/10/// +popcornová zábava - asi to že po kritice se nedočkáme pokračování/// Rovněž i já jsem se obával tohoto filmu, zvláště po té kritice co se na něj snesla. Ale asi Vás všechny zklamu, filmem jsem byl přímo uchvácen, herecké obsazení je slušné, Hally to děsně sekne, její postava je uvěřitelná a TO jak následně zjišťuje svoje schopnosti je parádní. Po celou dobu jsem se náramně bavil, mnoha scénám jsem se smál, nebo se alespoň poušklíbl. Ale je faktem, že scénář nepředstavuje nic nového, jsou zde i lepší komiksy (Batman Bagins, Punisher, Daredevil...ne nedělám si srandu) Ale i přesto že děj není originální, dokázal mě do sebe váhnout, asi to bude tím, že takové filmy mi sednou. A nebo možná také tím, že mezi ustřední dvojicí to bezvadně jiskří. Prostě prvek romatiky sem sedne jako ulita na šneka. Hudba i když zde přímo neviniká (zastíní ji obraz), je rovněž velmi dobrá, ale spíše si ji všimnete, když se nic něděje. Efekty jsou zde snad všude a je faktem, že musíte přihmouřit oči, pač jde jasně poznat co je hraný a co je efekt, ale mě to tak nějak nerušilo, za což jsem rád. A jinak ANO, máte pravdu, tento film je jeden dlouhej videklip, ale spolu s tím vším ostatním je to alespoň pro mě parádní podívaná./// Celkem 86%/// ()

monolog 

všechny recenze uživatele

No, není to až taková hrůza, kromě těch prachů, co na to vydali. Ale jako zábavný nebo inteligentní film to brát nesmíte, protože to byste se rozesmáli nebo rozplakali hrůzou. Vlastně, když to srovnám s Kočkou Michelle Pfeipfer z Batmana s Keatonem, je to strašlivý. Michelle nám toho totiž na mnohem menším prostoru předvedla stotisíckrát víc, než ubohoučká Hail. A to mě jen utvrzuje v přesvědčení, že Oskaři se nedávají za schopnost hrát, ale spíše z politických nebo ekonomických důvodů, případně když už neví, komu ještě ho nedali. Rozhodně tahle Kočka mě nepřesvědčila, že by měla nějakej důvod se změnit a kromě dalšího příběhu Ošklivky Berry nic neukázala. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Pořád poctivé dvě hvězdy. Kostým nestojí za nic a i po jeho vidění v pohybu je mi maximálně odporný. Ale dalo se čekat, že i s jednou z mála kostýmovaných komiksových žen, co je téměř kompletně zahalená, udělají něco takového. I tak je to k úžasu, když Catwoman z Batman Returns je téměř dokonalá. Pak je tu režie, která je naprosto úchylná na "cool" přibližování, "cool" oddalování, zpomalování, zrychlování... což už začne být velmi brzo otravné. Já asi za nejhorší prvek vůbec považuju příšernou hudbu. Někdo si jí možná chválí, ale mě absolutně nesedla. Co ksakru dělá ve filmu o temné antihrdince R n' B a jiná taneční hudba, která je tu absolutně pořád. Já vím, že je to teďka v módě, ale... Když začne další rádoby drsná bitka v muzeu a do toho zas začne hrát to "a - oh. a - oh.", tak si připadám, že jsem omylem přepnul na Honey. Jinak příběh je velmi obyčejný, plný schématických a nudných postav. Největší překvapení proto pro mě byla Sharon Stone, která má drajv, šťávu, prostě něco do sebe... Když byla ona ve filmu, tak se mi neklížily oči. A to prosím opravdu mluvím o charismatu, protože narovinu - Halle Berry má taky své přednosti a přesto... jako hlavní hrdinka blockbusteru absolutně neobstála. (3/10) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kočičí ženy se nedají zkrotit společenským řádem." Dokud byla Patience ušlápnutá, srandyvzdorná a živá, tak mě to moc nebavilo. Po změně stylu oblékání, jídelníčku a vypínání muziky sousedům mě to docela bavit začalo. Nebo si to možná jenom pletu s tím, že se najednou bylo na co dívat. A já jsem byl pro holky v kůži vždycky snadná kořist. A to ani nemusely svůdně říkat: Mňau. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (38)

  • Místo Catwoman měl být natočený „Batman vs. Superman“ (Christian Bale vs. Josh Hartnett), ale studiu se projekt rozpadl, a tak muselo utratit peníze jinde. (Egl)
  • Postava Selina Kyle alias Catwoman se poprvé objeví v komiksu Batman 1 (1940) od Boba Kanea. Pro film však byla vytvořena nová nositelka mňoukacího kostýmu Patience Philips a děj se z batmanoského Gothamu přesunul do Lake City. (imro)
  • Role Ophelie byla nabídnuta Julii Newmar, jež ztvárnila postavu Catwoman v seriálu Batman (od r. 1966) – roli nakonec získala Frances Conroy. Zajímavostí rovněž je, že postava Ophelie má zásadní vliv na „vývoj charakteru“ hlavní hrdinky – roku 2019 se pak Conroy objevila ve snímku Joker, v němž má její postava rovněž nemalý dopad na rozvoj osobnosti hlavní postavy (Joaquin Phoenix). Jak Catwoman, tak i Joker pak mají svůj původ v komiksech o Batmanovi – tím veškerá podobnost končí. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

08.07.2023

Nestačily vám multiverzní hrátky ve snímcích Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Flash? Pak se nemusíte obávat, Hollywood v tomhle směru rozhodně nehodlá zatím ubírat a tak nás už brzy čeká… (více)

Blondýnka vede nominace na Zlaté maliny

Blondýnka vede nominace na Zlaté maliny

23.01.2023

Každý rok se v předvečer velkého finále oscarové sezóny sejdou v Los Angeles členové nadace Zlatá malina, aby „ocenili“ ty nejhorší filmy uplynulého roku. Hlasování o tyto ceny se účastní zhruba 700… (více)

Našla se Captain Marvel?

Našla se Captain Marvel?

03.06.2016

Dámské superhrdinské sólovky mají dost špatnou bilanci. Supergirl si nikdo nepamatuje a Catwoman a Elektru by většina lidí nejraději zapomněla, takže tu je ohromný prostor pro zlepšení. Už v červnu… (více)

Halle Berry je k sežrání... žraloky

Halle Berry je k sežrání... žraloky

10.09.2009

Vzpomínáte na doby, kdy platila za největší sexbombu a herecký talent oscarových parametrů? Pak přišla jedna Catwoman a dnes už si na Halle vzpomenou snad jen fanoušci trilogie X-Men. Halle chystá… (více)

Reklama

Reklama