Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý Lionel žije se svou panovačnou matkou ve vile nad městem. Žil by tak i nadále, kdyby nepotkal půvabnou Paquitu. Žárlivá matka se při jejich sledování v zoologické zahradě nakazí exotickou chorobou z Ostrova lebek, umírá, ale brzy vstává z mrtvých. Začíná milostný příběh dvou mladých lidí, jejichž láska musí překonávat ty nejtěžší překážky. Nestaví jim je do cesty jenom živí, ale i živí mrtví. Matka mění lidi v oživlé mrtvoly a dává tak do pohybu řetězovou reakci komicko-hrůzných událostí. Při nich je jisté jenom jedno: tolik krve i zuřícího mrtvého masa tady ještě nebylo! Je to nebezpečný balanc mezi smíchem a zděšením, při němž divákovi krev šplíchá do rozesmátých úst. Nenasytní zombie se potácejí prostorami vily a zastavit je vyžaduje celého muže a jednu sekačku na trávu. (Filmexport)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (948)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Paráda! A hnus. Legendární Jacksonova prasečina - jako komedie vynikající, jako gore taktéž. Některé efekty sice vypadají až moc uměle, ale například u krysoopice mi ta sekaná animace naopak sedí. Osobitý humor, osobitá atmosféra, osobité herecké výkony, osobitý hudební doprovod. A rozhodně jedna z nejodpornějších babizen v dějinách filmu. Jako jediný mínus vidím místy malinko nudnou první polovinu, která se ale nevyhnutelně schyluje k neskutečnému a snad půlhodinovému masakru, takže je to nakonec vlastně jedno:) Your mother ate my dog! ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Peter Jackson s filmem, který se nese ve stejném duchu jako jeho Bad Taste - Vesmírní kanibalové. Až na to, že tady se méně střílí a méně umírá. Stejně jako v Bad Taste se zde režisér objeví v menší roli. Jinak stejně kvalitní porce zábavného mrzačení a zabíjení. A co se týče tématu a jednotlivých scén, Freud by se na tom vyřádil. Hlavní hrdina bojuje proti své matce a v jednu chvíli se vrátí do jejího lůna?:D ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Peter Jackson je režisér, který navždy zůstane Pánem prstenů. Jeho brutálně krvavé a hodně šílené horory jsou krvavými operami, které neberou konce a v každé další minutě vás překvapí další zvráceností, která možná skončí až příjezdem sekačky na trávu, která opravdu precizně dokáže krájet lidské maso... Plátky budou krásně tenké, krvavá a stačí si je jen hodit na gril a máte hodně krvavý a do černa ugrilovaný steak z nějakého toho zombíka či podobné ohavnosti. Jsou filmy jako je tento, Evil Dead Sama Raimiho a další, které sloužili ke splněním těch nejhezčích snů jejich tvůrců a na kterých si pánové režiséři odzkoušeli hodně nápadů a myšlenek. U těchto filmů se často projevuje jejich naprostá účelnost, kterou je spokojenost jen a jen režiséra, který si opravdu vyhraje(v tomhle je Peter mistrem...) a proto se hodně špatně hodnotí. Prostě vám buď sednou nebo ne. Nic mezi tím, ale tak jako tak je toto počátek jedné režisérské hvězdy... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Na něco takového člověk do smrti nezapomene. Nejnechutnější film, který jsem kdy viděl. V druhé polovině už téměř není chvíle kdy nestříká hnis, krev a jiné tělesné tekutiny. Závěrečné krvavé inferno už pouze dává třešničku na dortu všemožných hnusných a zvrácených nápadů. Ano, je to neskutečně nechutné, hnusné a vyloženě k zblití, ale proč je to sakra rovněž svým zvráceným způsobem tak neskutečně vtipné. 70% ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Možná jen nedokážu podobné filmy ocenit, ale já i v Živých mrtvých vidím jen několik filmařských nápadů a očividné nadšení pro věc několika filmařů, které je ovšem naprosto zbytečné a nezáživné sledovat. Přestože filmu jeho kultovní post neupírám, od Jacksona jsem zvyklý na něco jiného. Ať už provařený Pán prstenů, zábavné Přízraky nebo jedinečná Nebeská stvoření... tohle je jen další béčkový horor, na který se kouknu jednou, a pak na něj navěky zapomenu. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (27)

  • Film je známý také pod názvem Dead Alive. (Chatterer)

Reklama

Reklama