Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film, který vypráví pravdivý příběh Molly Bloom, profesionální lyžařky, která se dílem osudu stala provozovatelkou tajných heren pro smetánku nejen z řad hollywoodských hereckých es, rockových hvězd a nejlepších pokerových hráčů, ale i vysoko postavených byznysmenů a prominentů mafie. (Vertical Entertainment)

Recenze (393)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý, byť výrazně zidealizovaný snímek o tom, jak je ten svět zbohatlických hajzlíků neseriózní. Pěkná podívaná za 70%. ()

anatheman 

všechny recenze uživatele

To ten rok krásně začíná! Pokud se vám líbila Jessica v Miss Sloane, zde budete spokojeni dvojnásob. Film je naprosto brilantně odvyprávěn. Vše je krásně přehledné a není prakticky možné pocítit nudu. Je to zkrátka nezastavitelná jízda, i když se v podstatě "jenom" mluví a mluví. Nemusíte se vyznat v pokeru či v americkém právu, abyste si snímek vychutnali na 100 %. Díky názornosti je dosaženo efektu, že dostatečně chápete, o co jde. :-) Musím ocenit i široký arzenál metafor, které napomáhají k propojení tematických složek filmu. Líbí se mi i to, že se podařilo natočit životopisné drama, aniž by docházelo k nadbytečnému patosu a k přílišným snahám o odlehčení. Jsem rád za vážněji zvolenou formu. Tak tedy... zasloužených 5 hvězd! ()

Chilly00 

všechny recenze uživatele

Dynamicky vyprávěný životní příběh Molly Bloom nese jasný rukopis Aarona Sorkina. Příběh je rámovaný soudním procesem (podobně jako Social Network) a v příběhu se prolíná několik časových rovin, během kterých se zpětně dozvídáme podrobnosti o Mollyině velké hře. Přitažlivý námět z prostředí nejvyšších VIP kruhů je korunovaný skvělou volbou dosadit do hlavní role Jessicu Chastain, protože ona je tím hlavním hnacím motorem filmu a důvodem, proč dávám ****. Vztah mezi ní a jejím otcem mi přišel možná až zbytečně našroubovaný na hlavní dějovou linku a asi bych se bez něj obešla, ale to je pro mě asi jediná výtka jinak svižně odsýpajícího filmu. ()

fablefavorit 

všechny recenze uživatele

Úvodní patnáctiminutovka jakoby ironicky utvrzovala jeden z hlavních stereotypů o ženách - jakmile jim dáte prostor, nezavřou hubu. Po uvolnění tempa však příběh obdivuhodně férové Pokerové princezny začne příjemně plynout. Chastain ani Elbovi nelze z hereckého hlediska nic vytknout. Na víc hvězdiček moc povrchní, ale nenudil jsem se ani minutu. Ale obsadit Ceru do role vychytralého pokerového borce? Jak tohle mohlo někoho napadnout? ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Je to jízda... nejen krásná, ale i chytrá Molly nám ukazuje svět exkluzívního pokeru, vzestupu i pádu. Přiznávám, že jsem občas nestíhala všechny pojmy, ale celkový dojem to nenarušilo. Jeden z nejlepších filmů poslední doby, který není o válce. ()

owwidius 

všechny recenze uživatele

Aaron Sorkin moze byt dobry scenarista a zobral si opat raz zaujimavy skutocny pribeh. Na zaciatku sa vela hra rychlym strihom a grafickymi prvkami a pri inych filmoch mi to pride OK, ale tuto tak nasilu cool. Tak isto dialogy, su OK a davaju zmysel, ale je ich uz tak dost vela, no a miestami su strasne rychle. Ani Jessica ma uplne nepresvedcila, sice hra vsetky mozne pocity, ale viac zaujmu jej vystrihy. K tomu prelinanie casovych rovin, kopa postav, ku ktorym sa obcas vraciame, privela detajlov pokeru, plus, ako inak, rodinne pozadie ako zaklad konania hlavnej postavy (inak dobry Kevin Costner!).. Zhrnute, zo vsetkeho vela. Akoby mal Aaron vsetky dobre ingrediencie, ale bal sa z vlastneho scriptu nieco vyhodit - vysledny koktail teda dobry v castiach, ale nie ako celok. Cele mi to dava zmysel, ak sa pozriem ze to je prvy film, ktory aj reziroval - je to podla mna vidno. Na prvotinu teda slusne, ale myslim, ze to malo vacsi potencial. Asi by sa mi viac pacilo, ak by to zreziroval niekto iny a nie on sam jeho vlastny scenar. [#4/2018] ()

Sorry 

všechny recenze uživatele

O neco dramatictejsi ale zase mene vtipne nez Wolf of Wall Street, take bez nadhledu. Poker mi byl vzdycky blizsi nez svet financi, mozna proto mi tento film sedl vice? ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Poker nehraju a neumim. Tenhle film byl jeden velkej přehmat ... absolutně mimo mě ... takže nuda ... Jessica hezká ... ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Zivotopisna drama podla skutocnej udalosti o zene,ktora sa stala znamou vdaka prevadzke tajnych hier pokru,skvele natocene,perfektne dialogy,aj napriek dlhsej stopaze to zbehlo raz dva a samozrejme vynikajuco zahrane Jessicou Chastain,ktora je nadherna baba...:-) ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Molly a „jej hra“! Sorkin ide na to dobre. Má zaujímavý scenár, kde veľkým spoluautorom je Život. Má skvelých hercov na hlavných (J. Chastain, I. Elba) a vedľajších (K. Costner) pozíciách, ktorí dokážu udržať film aj v prípade, keby sa on „niekde stratil“. Vo svojom žánru je to film, ktorý dokáže opútať pozornosť. Ale! Vzhľadom na jeho dĺžku, prekvapivo, obsahuje len menší počet silnejších momentov (napr. napadanie Molly, Charlieho „monológ“ vo vyšetrovacej izbe, dialóg medzi Molly a jej otcom v parku) a „vtipnejších“ scén prípadne dialógov je tu taktiež menej. Takže, aby som to nepredlžoval. Film je u mňa dokonale na hrane „3 a 4“, kde J. Chastain ma opäť presvedčila o svojich hereckých kvalitách. Plus, je stále očarujúca a tie kostýmy a výstrihy – no comment! Osobné hodnotenie: 79% (***) ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Vyprávění o Molly Bloom, která se z freestyle lyžování dostala až k organizování nelegálních pokerových her. Příběh dle mého názoru nemá patřičnou údernost, jako měl například American Made a pokud nejste vyloženě fans do pokeru, asi vás to nechá spíš chladnými a jen budete čekat, jak to s Molly dopadne. Obvykle mám tyhle životopisné příběhy ze světa politiky či zločinu rád, ale Molly’s game pro mě nebyla dostatečně uhrančivá. Z filmu musím vyzdvihnout rozhovor Molly se svým otcem (Kevin Costner) v parku a závěrečný dialog Molly a Idrise Elby v jeho kanceláři. Delší stopáž pomalému vyprávění příběhu taky zrovna nepřidá. 3* ()

derek007 

všechny recenze uživatele

Chudej příbuznej Vlka z Wall Street bez smyslu pro humor a velkou dávkou umachrovanosti (místy až k nesnesení). Ale scéna v parku v Costnerem mě teda sežvejkala, to nebudu zapírat. ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Vlastně je to pěkný.A madame se nakonec zachovala navýsost čestně.Mám sice jemné podezření,že srala magi v kostkách z toho,že jí někdo okamžitě sejme,ale vem to néšť. ()

strikeman 

všechny recenze uživatele

Jako biografický film o zajímavé postavě americké historie hazardu to ujde (ale žádný totální nátěr to není). Jako fanouška pokerové hry mne to spíše zklamalo... 65% ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Aj s dabingom to bolo náročné usledovať. Zrejme IQ 132 je na toto málo. A keď neovládate poker je pekelne ťažké udržať pozornosť. Napriek tomu skvelý filmík o bezškrupulóznyh indivíduách s intelektom Menzy a rozprávkovým koncom. To som už ale nemal prezrádzať.. ()

Pantata 

všechny recenze uživatele

Moc dlouhé, moc ukecané. A velmi patetické. První půlka ještě jakžtakž zabavila (nevím tedy jak ty, co se nevyznají v pokeru), ale pak už se to táhlo a táhlo a slov a rádoby vybroušených-přechytračených dialogů přibývalo a přibývalo. Dokonce ani do titulků nešla všechna slova vměstnat, nikdo by to nestíhal číst, takže v některých případech z toho byly takové výtahy originálních vět :) ... Jinak, hrát prý chodili k Molly třeba Ben Affleck, Maguire, DiCaprio nebo Damon. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Takový Vlk z Wall Street v sukni. Aaron Sorkin předvedl svoje schopni už pár let zpátky v The Social Network a směle pokračuje dál. Ten příběh je sám o sobě extrémně působivý a jeho přenesení na plátno rovněž nemá hluché místo. Svižná jízda, výborně odvyprávěná, bez patosu (finální otcovksý rozhovor na lavičce se mohl vypustit ale stejně tak vůbec ničemu nevadí) se skvělou Jessicou, která zraje jak víno a tyhle role jí neskutečně sedí. Druhé housle tu ale určitě nehraje ani Idris Elba. Velká očekávání byla ještě předčena, tohle se vážně povedlo. (Cinema City Chodov - 7. 1. 2018) ()

Související novinky

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

27.10.2018

Herec a známý komik Sacha Baron Cohen (Hugo a jeho velký objev) opět jedná o hlavní roli v chystaném politickém dramatu The Trial of the Chicago 7. Snímek, ke kterému napsal scénář Aaron Sorkin (Pár… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama