Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středoškolák Flo (Tobias Schenke) přestál pohnutou pubertu a pomalu začíná tušit, že ani v další části svého sexuálního života nebude mít na ňadrech ustláno. Jeho penis se nevybíravě dožaduje pozornosti a Flo sice velmi dobře ví co by měl a chtěl dělat, zato vůbec neví jak na to. Každá jeho sebepromyšlenější snaha končí v lepším případě trapasem a přátelské rady spolužáka Red Bulla (Axel Stein), který si dokáže bezproblémově užívat nad tatínkovým pornofilmem či erotickým časopisem z 50. let, spadají do kategorie "Udělej si sám!". Z frustrovaného Floa se stává ideální pacient zkušené psychoterapeutky. Její rada je jednoduchá - Flo musí najít dívku, která pro něj nebude pouhým sexuálním objektem. Tento požadavek beze zbytku splňuje hezká spolužačka Maja Paradisová (Diana Amft). Flo už pár příležitostí sblížit se s ní beznadějně trapně zazdil, ale teprve nápad proniknout do domu dívčiných rodičů jako dobrovolný pečovatel o senilní babičku Paradisovou roztáčí kolotoč bláznivých a neodolatelně komických situací... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (300)

messiah odpad!

všechny recenze uživatele

Bože muj...co jsem komu udělal? Ten nejhorší možnej pokus o film typu Prcičky, bohužel ještě do extremní trapnosti dovedenej příšerným německým "humorem". Kamera a režie jak vystřižená ze seriálu Stefanie - prostě němci v tom nejhorším světle. Ééééé, děkuji, již nikdy více prosím. Doporučuji pouze silným náturám které dokážou zkousnout brak největšího kalibru bez újmy šavlí na koberci. ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Mně to docela překvapilo. Ty nechutnosti sice dost nepříjemně, ale všechno ostatní mě pobavilo mnohem víc než Holky. Navíc Diana Amftová se mi v tomhle filmu připadala (na rozdíl od Holek) opravdu hezká a sympatická - samozřejmě až na tu alergii... Je to tak 55% a pokud by se vystříhaly všechny ty nechutnosti, šel bych i k 70 %. Kdo jste se apoň pětkrát nezasmáli, hoďte kamenem... ()

Reklama

venca163 odpad!

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že na tuhle zhovadilost jsme šli se spolužákami a spolužačkami do kina. Jakože bude fakt super jít na komedii plnou sexu. Trapností jsem se propadal už tehdy. Míra sexuálního vzrušení byla asi stejná, jako když jsem sledoval Kolotoč s Pavlem Poulíčkem. Jestli jsem si to splet s Holky to chtěj taky 2 a omylem tady sepsouvám toto tak tyvole sory. Pět procent proto, že ještě pořád existuje film Panic je nanic. (5%) ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Autoři od začátku rezignovali na jakoukoli i sebemenší úroveň, a tak vznikla jedna z největších prasáren a úchyláren, které se dostaly dokonce na plátna kin. Myslím si, že co do zvrhlosti nemá tento film ve své kategorii (teen komedie) konkurenci. Jen jsem v průběhu filmu čekal s čím dalším se autoři vytasí a dodíval jsem se v klidu až do konce. Nesmál jsem se a kupodivu se u mě nedostavil ani pocit trapnosti. A ač se snaží hlavní hrdina všechny kolem přesvědčit, že není úchyl, tak jím je a má mluvící penis. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od většiny svých bratříčků a sesřiček se mi rande s Klukama, kteří to chtěj líbilo. Vlastně rozdíl byl hned v několika bodech. Asi ten nejdůležitější vůbec se pozná nejsnáze. Ač jsou vtipy sexuálního typu a filmem se line taková ta velice příznačná fekální nálada, většina humoru udeřila přímo do mé bránice, což pochopitelně vyvolalo smích. Druhá rána (tentokrát zvedák) přišla opět vhod, přičemž nebylo těžké toto pozitivum (od tvůrců) zapříčinit. Jedná se o to, že postavy v průběhu filmu neprocházejí žádným psychologckým vývojem, který má v komediích podobného ražení vždy negativní následky, končí kýčem a film sráží níž než na dno. Chce to, aby se potenciální divák zbavil předsudků, zahodil masku intouše a gaye a nechal se unášet masturbačním proudem spermatu vstříc dobré zábavě. Odměnou Vám bude nadsazená a velice vhodně brutální a sarkastická podívaná. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama