Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Mrazivé pomstě, strhujícím akčním thrilleru plném černého humoru, hraje Liam Neeson Nelse Coxmana, muže od rodiny, jehož klidný život s manželkou (Laura Dern) je obrácen vzhůru nohama, když jim za podivných okolností zemře syn. Nels začne pátrat po pravdě o smrti svého potomka na vlastní pěst a jeho touha po spravedlnosti se rychle změní v krutou mstu. Drogový král přezdívaný Viking (Tom Bateman) postupně záhadně přichází o své zabijáky a Nels se pomalu mění z příkladného občana v chladnokrevného mstitele, který nedovolí ničemu a nikomu, aby mu stál v cestě. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Piercee

Podle me to byla bazuka s takovym tim novym zamerovacem, ktery promita zamireni ve 3D a pritom to neni zaroven ani videt. Skvela vec.

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Risknul jsem a nelituju - možná mě zachránilo to, že neznám původní verzi a mám slabost pro Neesona ... toho ražniči s autem co bylo na plakátě jsme se dočkaly i když trochu jinak ... 

na příspěvěk reagoval Hekman, Han_Quadro

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Piercee

to neni brokovnice, ale lovecká puška Remington 700 a ano ten zaměřovač na tom, je trochu bizár, ale bylo to i původním filmu a zaměřovač se vždycky hodí. 

Piercee

Piercee (hodnocení, recenze)

cca 28min jak ma tu krátkou brokovnici se zaměřovačem není to blbina? ten zaměřovač? tak samo jak jsem nedávno viděl film z devadesátek a tam byla uzi se zaměřovačem též blbina bych řekl...nebo se mýlím? :)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Hekman

Uživatel Lacike smazal svůj příspěvek.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

Dík za info. Mě se původní film docela líbil. Byl jsem na něm dokonce i v kině, takže to co píše mzss mě nechává klidným.

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

To asi zalezi, co clovek vidi nejdriv. ja prvni videl tenhle remake a az pak kouknul na origos a tohle je pro me lepsi.

roning85

roning85 (hodnocení, recenze)

Kedze som videl original hodnotim film ako som hodnotil. A myslim ze s originalom sa to neda porovnat.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Vyserte se na to! Tohle bylo jedno z mých nejhorších kin co jsem kdy zažil. Větší nudu a trapné postavy jsem snad nezažil! :D

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Souhlas. Fakt jsem se u toho rezal dost. Navic pro me lepsi nez original, ktery jsem zkouknul az po kine. Pro me je to asi jedina prijatelna varianta remaku. Kdyz to muze natocit stejny reziser znovu. Uz cely dilo jednou videl a uvedomil si, co by na tom udelal jinaka muze to vylepsit, coz se podle me v tomhle pripade stalo. Jen mohl nechat ten vztah s tou manzelkou jasnejsi, jako je v origosu.

jiriluk

jiriluk (hodnocení, recenze)

Predlohu sem neviděl, ale tohle se mi líbilo, cerny, jak polární noc, bad Guy, gud Guy, mafiáni zase na vrcholu intelektuální formy, pecka :)))

CarloRizzi

CarloRizzi (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Jakýkoliv film ze severu je podle zbytečný.-))  

 

Jinak Seveřani taky kopírují?.-)

 

Se podívej na seriál Most, ten má 3 předělávky.-) My se Slovenskem, bychom mohli natočit naší verzi, ale to není třeba , jelikož politici nám ukážou jak se kope československý tunel.-)))) 

CarloRizzi

CarloRizzi (hodnocení, recenze)

mm13

To je fuk. Kopírují všichni .-) JK Japonsko, VB, Čína, USA ! My máme tolik věcí, co bychom mohli točit, ale bud není odvaha, či peníze.)) 

Reklama

Reklama